РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ - ТЕМА 6

• 127 390
  • 802
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте момичета  Grinning

От доста време се каня, да се пробвам с направата на кукла Тилда  Flutter
И най-сетне ми дойде муза. Но до сега въобще не съм се занимавала с шиене на кукли. За почнах да чета и събирам материали в нета. Но, ако някой има желание, може ли да ме насочи с няколко линка с хубави туториъли  Grinning
Иска ми се да се пробвам с "класическа" Тилда, но и с някой подобен бонбон:

Но искам и в двата случая, косите да са от този вид - не вълнени или от някакви конци. Аз имам купувана коса за кукли, така че материала го имам. Но не знам как се шие и оформя прическата  Rolling Eyes
Видях и че корейците (естествено) са измислили свой силует на Тилдите - с "форми" Ще ми е интересно, ако някой е попадал на кройка или е провал, да сподели. Аз намерих само готови снимки.

# 721
На мен ще ми е интересно да видя корейския вариант на тилда  newsm78
 Аз винаги си преработвам кройките. Понякога в движение, друг път шия детайла пробно и ако не ми харесва променям кройката, докато го напасна.
Ето и нещо от мен, че отдавна не съм пускала.
Новия ни домашен любимец ->
https://www.facebook.com/145058928880997/photos/pb.1450589288809 … ype=3&theater

# 722
На мен ще ми е интересно да видя корейския вариант на тилда  newsm78

Ето на това попаднах:

Типично за азиатците, вкарват секси елемент във всичко  Sunglasses

# 723
Така ви се радвам на нещата, които творите.
 Bertichka - много ми харесва новият ви домашен любимец  Simple Smile

# 724
Здравейте, искам да попитам откъде в гр. София мога да си купя силиконова вата или пух - трябва ми за пълнене на играчки. newsm78 Извинявам се ако някъде в темата или в предишните се е споменавало, но аз от доста време не мога да открия... Cry
Благодаря предварително!  Hug

# 725
Здравейте мили дами .Много ми харесват нещата които творите.Моля за помощ.Интересува ме от какъв плат шиете самата кукла-трико, лен .Какво е  и от къде може да е закупи.Благодаря.И извинете ако сте писали .Търсих по старите теми но не открих.

# 726

Bertichka - много ми харесва новият ви домашен любимец  Simple Smile

Благодаря. И ние много си го харесваме. Голяма игра пада.

veselina_s_p, тялото е страхотно, за разлика от главата.  ooooh!

aboea, каква кукла искаш да правиш е важно. Аз ползвам трико без много разтегливост за моите мини тилдички.

# 727
Като тази в началото на страничката.

# 728
Аз този тип ги правя от трико. Само трябва да е ситна плетката. До колкото е възможно. Аз обичам да работя с трико, защото позволява да оформяш нещата малко повече.

# 729
  • София/Варна
Аз отдавна не съм публикувала нищо, затова ето три накуп:

За лятната ваканция на морето съм планирала... да си купя нова шевна машина! Ако намеря и време да шия между разходките в Морската и плажа  Joy

# 730
Благодаря за отговора -Трико от къде си набавяте.

# 731
Amabilis
Браво ,страхотни са и Вие ли ги правите от трико.

# 732
  • София/Варна
Да, и моите са от трико, но специално холандско трико. 100% памук, леко разтегливо, много меко и в същото време трудно пуска бримки. Аз го поръчвам от тук: http://waldorfdolls.co.uk/.

# 733
Amabilis - куклите са разкошни  Heart Eyes

# 734
Amabilis
Благодаря ,а колко е доставката до България?

Общи условия

Активация на акаунт