Лечение с протеолитични системни ензими (5-та тема)

• 190 017
  • 791
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,
A някой знае ли какво се случва с Пинко? Пише ли в друг форум в момента?
Актуални ли са все още ензимните комбинации, които последно е препоръчвал и дали има новости през последните 3 години откакто не пише тук?

И аз бих искала да попитам същото,дали е в някой друг форум,много ми липсва компетентното му мнение?! Praynig

# 571
  • София
Пинко си тръгна с обида и огорчение и не мисля,че пише другаде. Още повече,че имаше сериозни здравосоловни проблеми с жена си.

# 572
Пинко си тръгна с обида и огорчение и не мисля,че пише другаде. Още повече,че имаше сериозни здравосоловни проблеми с жена си.
Дано да се е възстановила! Praynig

# 573
Някой забелязал ли е влошаване на високо кръвно вследствие на прием на Бромелайн?
http://www.livestrong.com/article/534823-bromelain-and-blood-pressure/

# 574
  • Berlin
Дано наистина!
Защо е бил обиден, аз поне от темите не виждам да има конфликт някакъв. Наистина липсват мненията му, но и други потребители мисля не пишат вече тук. Темата не е много активна.

# 575
  • София
Влошаване на високо кръвно го разбирам като повишаване. А в статията пишат точно обратното. Освен това става дума за въздействието на бромелаин с АС инхибиторите. Усилват действието им  и има вероятност кръвното да спадне много. Съветът им е да се съгласува с лекар приемът. Очевидно да намалят дозите на АС инхибитора и да се избегне риск от рязко падане на кръвното.

# 576
Влошаване на високо кръвно го разбирам като повишаване. А в статията пишат точно обратното.

Цитирам статията:
"supplemental bromelain may increase the risk of elevated blood pressure and tachycardia -- an abnormally fast heart rate -- in hypertensive subjects. These side effects appeared to increase with higher doses of the enzyme. "

добавката бромелаин може да увеличи риска от повишено кръвно налягане и тахикардия (ускорен пулс), при хора с високо кръвно. Тези странични ефекти изглежда се увеличават при по-високи дози от ензима

# 577
  • Пловдив
за алергии дали е подходяща Thinking

# 578
  • Пловдив
Бях забравила защо го спрях Бромелаина. Може да е било заради кръвното - аз си го вдигам. Дори ми остана 1/2 опаковка и го изхвърлих накрая. Но не помня вече, отдавна беше.

# 579
  • София
Влошаване на високо кръвно го разбирам като повишаване. А в статията пишат точно обратното.

Цитирам статията:
"supplemental bromelain may increase the risk of elevated blood pressure and tachycardia -- an abnormally fast heart rate -- in hypertensive subjects. These side effects appeared to increase with higher doses of the enzyme. "

добавката бромелаин може да увеличи риска от повишено кръвно налягане и тахикардия (ускорен пулс), при хора с високо кръвно. Тези странични ефекти изглежда се увеличават при по-високи дози от ензима

Това май съм го пропуснала.  Но се учудвам, защото като ефект от ензимете кръвното спада. От една страна кръвта по-лесно преминава по кръвното русло, от друга страна кръвоносните съдове се почистват отвътре и просветът се разширява . Ако имате притеснения, не се захващайте. Каквото и да ви отговорят, всеки организъм има своя реакция.

# 580
  • Berlin
Пише - при хора с високо кръвно.

# 581
За дискова херния стават ли трите ензима, посочени в първия пост?
Много съм боса и с инфото, и с поръчването.
P.S Май успях да си ги поръчам, но ще имам нужда от помощ в дозировката.И трите ли ензима 3 пъти на ден 1час преди и 2 часа след храна.Аз ям 2 пъти на ден. ...

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 08:33 от elenia

# 582
Здравейте,някой ползвал ли е ензимите при болен от Алцхаймер и има ли ефект?

# 583
  • София
Има статии за ползите от натокиназа при алцхаймер, и при д-р Оз са го коментирали. Нямам личен опит.

# 584
Здравейте,

Знам, че всички поръчвате ензимите от www.iherb.com и сигурно си имате аргументи за това, но аз днес открих серапептаза на приблизително 40% по-ниска цена ето тук:

https://www.amazon.co.uk/dp/B007K8Q1VM/ref=pe_385721_136031101_TE_dp_1

Доста по-лесно и бързо ще ви ги доставят от Англия.

Общи условия

Активация на акаунт