Лечение с протеолитични системни ензими (5-та тема)

• 189 929
  • 791
  •   1
Отговори
# 555
  • Berlin
dadek, всички купуваме от тази серапептаза и схемата е по 3х на ден и никой не се е оплакал от нещо, може само да се похвали. Няма страничен ефект, доколкото разбирам аз.
HUT, SPU и др. мисля, че са едно и също общо взето - единици (units) и просто различните производители слагат различни съкращения.

# 556
  • Пловдив
Аз на детето почнах да давам по 2 на ден.Разтворени по-бързо се усвоявали...Довеч. ще пробвам да разтворя в хладка вода и в бурканче с винт.Да направи гаргара и тогава изпива.

abs,и аз се надявам на голям ефект при детето и ако има,почвам и мъжо Peace Ти по 3 ли даваш на детето ти ?

# 557
  • Berlin
Писах и в темата за iherb - давам по 1т., разделена на 3 приема, и то много рядко. Сега не давам. Мисля на малкия да сипя в носа, за сополки, но ме притеснява, че е доста малък, а не съм чела назад по темите да се споменават толкова малки деца.

# 558
Кои протеолитични ензими се приемат при ендометриоза?  Някой с опит да сподели  Hug
От нета дават инфо : бромелаин, хипотрипсин, трипсин, папаин, панкреатин, рутин. Но кои от тези,  протокол на лечение. . .  Thinking

# 559
Здравейте,някой знае ли нещо за приемане на ензими с коензими?Едновременно ли се приемат,или трябва да се изчака определено време?

# 560
  • Пловдив
Да ви питам...след кой прием се усеща действието,т.е. подобрение?Давам ги на детето от четв. вечер.

# 561
  • София
Кои протеолитични ензими се приемат при ендометриоза?  Някой с опит да сподели  Hug
От нета дават инфо : бромелаин, хипотрипсин, трипсин, папаин, панкреатин, рутин. Но кои от тези,  протокол на лечение. . .  Thinking
Пакетът е един и същ (бромелаин, серапептаза и натокиназа) и с трикратен прием. Пинко беше писал и за 5 кратен, но не съм  го постигала. Пих ги 7м. Болките от ЕМ в началото изчезнаха, после пак се върнаха. Реално подобрение имах от прогесетронов крем.

# 562
Проблемът е на сестра ми.  Болката и е много слаба и не е основния проблем.  Ендомет. и  киста е "плаваща " и се мести от ляво на дясно. Тя приема само хомеопатия и билки,  с което стопира развитието и. Искам да я премахнем без лапароскопиа  Whistling
Май да не залагаме надежда на протоелитични ензими. . . С този прогестеронов крем намали ли размера или основно пребори болката ти?

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 17:49 от Фръц!

# 563
  • София
Аз имах много силни болки  и кремът ме облекчи. Кистите на яйчниците ми се резорбираха след орален прием на прегестеронови препарати. Иначе след 7м прием на ензими спрях растежа на възли и киста в щитовидната както и изчезна полип на матката (след 2м прием)

# 564
  • Пловдив
правят ли се почивки или серапептазата се пие продълж.време... newsm78

# 565
Здравейте! Имам излишни Bromelain, Serrapeptase и Nattokinase. Поръчах ги от iherb, но междувременно докато чаках поръчката се появи здравословен проблем, при който така и не разбрах дали мога да ги пия... Затова останаха опаковани. Ако някой проявява желание - моля да ми пише на лични - ще ви ги дам с намаление. Детайлите са :
SERRAPEPTASE 270 Veggie Caps на Doctor's Best
NATTOKINASE 270 Veggie Caps,  2,000 FU на Doctor's Best
BROMELAIN 90 Veggie Caps 500 mg., 3000 GDU на Doctor's Best

# 566
Здравейте,
A някой знае ли какво се случва с Пинко? Пише ли в друг форум в момента?
Актуални ли са все още ензимните комбинации, които последно е препоръчвал и дали има новости през последните 3 години откакто не пише тук?

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 23:49 от dixtra

# 567
  • Пловдив
Здравейте всички,
Аз преди години четях активно темите за протеолитични ензими и започнах да пия. От всички най-много харесах Серапептазата и започнах да си я купувам редовно. Гледах винаги да имам у нас. Понеже често страдам от болно гърло, забелязах, че ми помага бързо да ми мине като ме заболи. Не съм пила никога продължително време. Напоследък, обаче, боледувам по-зле от респираторни вируси - първо ме били гърло, слиза надолу, започват болки по цялата трахея, храчки, задух, тежест в гърдите и т.н. Като стане така, пак се обръщам към Серапептазата. Обаче не съм сигурна дали ми действа добре. Да, като вземам от нея, се подобрявам бързо, но сякаш после не мога да я спра. Като опитам да я спра, неприятните симптоми отново се връщат и сякаш съм пристрастена към нея. Пия антибиотик, имуностимулатор и т.н. борба докато оздравея. И боледувам по 1-2 месеца, все не съм напълно здрава.
Имате ли опит с лечение на бронхити и т.н. белодробни проблеми? Аз някак се страхувам да пия Серапептаза за дълго време и искам като се почувствам по-добре, да я спра, но това не става така лесно. Дори съм си втълпила, че в Серапептазата са сложили нещо, което те пристрастява към нея. Напоследък я купувам от сайт: https://goodhealthnaturally.com/ - 80 000 единици. Другия ми аргумент да не я пия за дълго е, че като го правя, се чувствам някак превъзбудена и не мога да спя добре. Засега мисля да пробвам с някоя по-слаба, ама не знам дали ще ми стане номера.

# 568
Аз съм поръчала серапептаза 120000 90бр.  Ще я пием 2 човека (годините -10) дни ×2 броя.  Нямам намерение да рискувам без лекарска препоръка да я приемаме дълъг период от време.  Това, че разрежда кръвта, мен ме безпокои сериозно.

# 569
  • Пловдив
Не зная с кого може да се консултирате. Те лекарите не я познават. Наскоро я показах на една пулмоложка и тя, естествено, не беше чувала, но поне прояви интерес и почете малко в интернет. Накрая ми каза - ами като сте си го купили, изпийте си го. Явно не мислеше, че някакъв си ензим може да действа кой знае колко сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт