Лечение с протеолитични системни ензими (5-та тема)

• 189 895
  • 791
  •   1
Отговори
# 540
Цитат
Благодаря за отговора. Аз имах предвид вида на ензимите. В крайна сметка се спрях на серапептазата, защото имам кисти в гърдите. След 6 месеца пак ще ходя на преглед, така че ще имам информация за резултата и ще пиша.

Относно сайта, който сте използвали - iherb - май там наистина е най-евтино, обаче тъй като е от САЩ - има ли мито върху продукта и от митницата ли се взима? Благодаря още веднъж.
Ако поръчате само пакета ензими  няма мито(мисля,че беше с мито ако са над 4 бр. в колет),аз съм си ги взимала от пощата..А пакета е един и същи при всички заболявания,те просто разграждат всичко ненужно в организма.Специално за кисти няколко жени бяха писали,че са им изчезнали след приема на пакета ензими.Мисля,че ги бяха приемали без прекъсване поне 2-3 месеца (то зависи и колко са били големи),но само със Серапептазата не знам дали ще е достатъчно,мисля че са нужни и Натокиназата и Бромелаина,защото се допълват.Желая ви успех!

А до митницата или до пощата ги пращат? Колко горе долу може да излезе митото?

# 541
  • Пловдив
Извинете че нахлувам...но...стигнах до тук четейки за задна хрема и стичащи се секрети,провокиращи нощна кашлица.
Докато чакам поръбката от Хърб,има ли от тук от къде да си взема Серапептаза Thinking
Благодаря!

# 542

Ако ги пуснете с Air mail идват в пощата и няма ДДС и др.такси. В темите за Iherb може да прочете повече по въпроса. Случвало ми се е да дойдат за 10 дни, но последния път ги чаках 2 месеца - оказа се, че са дошли след 1, но в пощата няма кой да ги види, хем ходих да питам. Беше ми вече спешно, затова поръчах с DHL. Дойдоха на 3-ия ден, но на митница. Пакетът беше около 100 лв, ДДС - 20 лв, митническото агентство+ваденето на някакъв номер+нот.заверено пълномощно /не исках, а и не можех сама да ходя на митница/ - още 40 лв, та общо 160 лв. ми излезна пакетът.
Това е единственият път, когато са ми идвали в митница, не знам от какво зависи, но не е нито от брой продукти, нито от 30 долара граница...

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 14:03 от mbraykova

# 543
Извинете че нахлувам...но...стигнах до тук четейки за задна хрема и стичащи се секрети,провокиращи нощна кашлица.
Докато чакам поръбката от Хърб,има ли от тук от къде да си взема Серапептаза Thinking
Благодаря!
Когато децата ми бяха по-малки взимах от тази
 http://apteka.framar.bg/30036955/%D0%BD%D0%B0%D1%83-%D1%84%D1%83 … 1%81-20-000-ui-90
Давах я отворена, изсипана в лъжичка. Доста по-слабичка е, но ми вършеше чудесна работа.

# 544
  • Пловдив
Благодаря!
 http://apteka.framar.bg/30036955/%D0%BD%D0%B0%D1%83-%D1%84%D1%83 … 1%81-20-000-ui-90
Давах я отворена, изсипана в лъжичка. Доста по-слабичка е, но ми вършеше чудесна работа.
Благодаря ти!
А по колко да давам...моят е на 10г.

# 545
Благодаря!
Благодаря ти!
А по колко да давам...моят е на 10г.

Аз лично давах 3 пъти на ден по една на гладно и поне 15 мин. преди ядене/пиене. Целта ми беше да мине през гърлото и да се позадържи, затова "на гладно" не ми беше супер стриктно - 1-2 -3 часа след хранене, както дойде. Иначе може и да е обсъждано назад в темите как трябва да бъде за максимален ефект, но вече съм забравила /и слава Богу, нали Simple Smile  /

# 546
  • Пловдив
Уф...дано и аз да забравя.Намерих друг,чист в един м-н,ама 50 кинта...обаче съм на зор.Ще ги давам.
А ще си поръчам от Хърб...за какво друго е удачно да се ползват?

# 547
  • София
Мито има за пратки със стойност над 30долара не е от значение броя в кашона.
ta-ra  питам за автоимунното,защото наша колежка със същите симптоми и ходене по мъките 2г и сложиха диагноза васколит при това късно с увредени бубреци е 99% и понеже пие лекарства които са за не съсирване на кръвта,а единия ензим също разрежда кръвта не съм сигурна,че без диагноза са подходящи.

И при мен имаше съмнение за васкулит, но май отпадна. Накрая май патолога ще сложи диагноза Rolling Eyes Сега чета темата за Налтрексона и разбрах, че могат да се комбинират. Аз също имам множество увреждания и ги водят вторични, а къде е проблема май никой не знае #Crazy

# 548
8
[/quote]
Аз нямам представа колко може да е митото,два пъти съм си поръчвала по един пакет ензими и двата пъти ми дойдоха в пощата и не съм плащала нищо там!

# 549
  • Berlin
Има специална тема за пазаруване от iHerb.

# 550
Така е. Само че не се пият по 1 път на ден, а по 3х, на гладно.

Добре, но серапептазата, която е 120000 единици или каквото и да е там - най-силната - производителят съветва понеже е силна само веднъж на ден да се пие. Има ли някой, който я е пил по повече на ден - има ли някакви негативни ефекти, ако се прекали?

# 551
  • Пловдив
Четох че за деца серазтваря капс. Прави се гаргара и се изпива,обаче мн трудно се разтваря.
Вие как давате?

# 552
Четох че за деца серазтваря капс. Прави се гаргара и се изпива,обаче мн трудно се разтваря.
Вие как давате?

Трудно се разтваря. Аз се отказах да пия, защото пробвах с изсипана във вода и след това имах ужасно дразнене в гърлото доста дълго време. Сякаш нещо е залепнало,като лепило и каквото и да правиш не се маха - кашлях, изпих доста вода и т.н. Чак на следващия ден премина....

# 553
Може ли някой да обясни за HUT и по какъв начин се изчислява. Четох, че е хубаво този показател да е над 300 000, ама къде по опаковките на ензимите пише - аз видях само SPU, FUs и GDU. Ама HUT - йок.

# 554
Вие как давате?

Трудно се разтваря. Аз се отказах да пия, защото пробвах с изсипана във вода и след това имах ужасно дразнене в гърлото доста дълго време. Сякаш нещо е залепнало,като лепило и каквото и да правиш не се маха - кашлях, изпих доста вода и т.н. Чак на следващия ден премина....

Както писах по-горе на моите деца давах Серазим, той е с по-различна структура от Серапептазата. Лично за мен не е неприятен. Малко полепва по гърлото, но не пречи. Серапептазата я пробвах така веднъж и ми беше неприятно. Но не ги разтварям във вода - просто ги сипвам в лъжичка и я лапат.

Общи условия

Активация на акаунт