Лечение с протеолитични системни ензими (5-та тема)

• 189 898
  • 791
  •   1
Отговори
# 660
Имам неотворени Бромелайн и от силната Серапептаза. Ако някои ги иска, да ми пише на лични. Купувани са от Айхърб.

# 661
И моят организъм не може да понесе 3те ензима по 3 пъти дневно  Cry.
Най-многото, което мога да приема е от 3те по 1.  Sad

# 662
  • София
Имам неотворени Бромелайн и от силната Серапептаза. Ако някои ги иска, да ми пише на лични. Купувани са от Айхърб.

Monda, продаде ли ги вече?

Някой пие ли комбинация, което купува изцяло от България?

# 663

Monda, продаде ли ги вече?

Някой пие ли комбинация, което купува изцяло от България?
продадох ги.

# 664
  • София
Имам един въпрос: Пинки пише, че пие и Папаин, освен Бромелаин, Панкреатин и Серрапептаза. Самият Папаин с храната ли приема, за останалите е ясно!?

Освен това, не мога да не го кажа, не съм против това да има правила, но как могат да бан-нат човек с такъв принос за форума, просто е тъжно! Във всеки случай съм му безкрайно благодарна за усилията, търпението, желанието и последователността, с които е подкрепял всички. Аз лично сега попадам на темите и започвам да пия веднага!

# 665
Има ли начин да се предотврати повърщането про приема на трите ензима? Два пъти ги започвам и след първия прием още стигам до Бърза помощ. Повръщане, болки в стомаха и силно разстройство  за часове, до пълно изтощение. Вземам от трите по една, серапептазата ми е 12 000 000 Е.

И аз бях два пъти така и накрая се отказах.А преди две години ги пих за два месеца и всичко беше наред. Sad
Пиете ли достатъчно вода с тях??Аз нямам никакъв проблем да пия три пъти на ден,но по-напред беше изрично упоменато,да се пият с повече вода!

# 666
  • София
Освен предишния ми въпрос: Папаин с храната ли приема? Има ли значение, с кой системен ще започна въвеждането? Утре ше имам и трите. Днес имам вече Бромелаин и Панкреатин, плюс храносмилателния.

# 667
Освен предишния ми въпрос: Папаин с храната ли приема? Има ли значение, с кой системен ще започна въвеждането? Утре ше имам и трите. Днес имам вече Бромелаин и Панкреатин, плюс храносмилателния.

За другите не знам,аз започнах с трите едновременно,три пъти на ден,нямах проблем,но се пият с пълна чаша вода,за да няма тези неприятни реакции.За папаина не знам,казвам за основните три.

# 668
  • София
Папаинът са таблетки за смучене след хранене.Те почистват зъбната кухина и зъбния камък. Такива бяха отзивите. Аз само 1 опаковка приемах, но нямах този ефект и не повторих.

# 669
  • София
Да ви кажа, че от днес в магазин лечител има отстъпки.

# 670
  • София
Ензимите са противопоказани при язва, да не би това да е причина за болките. Преди време някой питаше по този повод.

# 671
За първи път попадам на темата, все още не съм изчела всичко, но да си призная, съм очарована. Възнамерявам да се запозная с продуктите отблизо, просто се чудех, дали ензимите биха помогнали при непоносимост на някои храни, хранителна алергия от тип 3?

# 672
  • Berlin
Панкреатинът не е ли храносмилателен ензим? Третият ензим принципно е натокиназа, от обсъждания тук (стандартен) комплект.

# 673
  • София
Щом се вземат с храна всички ензими от пакета действат храносмилателно. Панкреатинът  не остана в пакета, като по-слаб, но може да се приема към другите.

# 674
Ето какво имам налично (без Vitamin C и D), ако някой има нужда...

Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт