Лечение с протеолитични системни ензими (5-та тема)

• 189 891
  • 791
  •   1
Отговори
# 675
Ето какво имам налично (без Vitamin C и D), ако някой има нужда...

Поздрави

Здравей! Виждам, че имаш "оригиналните" препоръчвани протеолитични системни ензими на Doctor's Best. Ако може да попитам пил ли си ги като такива, както се препоръчва в темата и имаше ли някакъв ефект? Благодаря предварително.

# 676
Pettar,
писах ти на лични, че ги искам, няма ли да ми отговориш?

# 677
Ето какво имам налично (без Vitamin C и D), ако някой има нужда...

Поздрави
Здравейте, имам желание да си купя от коралите..Знаете ли.дали имат натрупване,при по-продължително пиене? Една моя позната ги продава,но и нямам доверие..Вие имате ли опит?

# 678
Здравейте,
Тъй като нямам много време за форума, да отговоря на кратЦе!
Протеолитичните ензими съм ги пил в продължание на 2 г. (по-напред в темата е описана схемата)
Ефект има, но по мои скромни наблюдения ако:
- липсват движенията (КУЛТУРА НА ДВИЖЕНИЯ)
- липсва ПРАВИЛНОТО хранене
- липсва ЧИСТАТА ВОДА
... то и ефекта ще е доста незначителен.
Давам веднага пример (пак от личен опит) и то САМО с промяна на Храненето!
2-те години мога спокойно да разделя на две:
- първата година със стандартното ни българско хранене с месо
и
- втората година с вегетарианско
Еми съжалявам, но разликата не беше просто голяма! ТО СИ БЕШЕ ОГРОМНА !!!
В момента в който спрях месото и минах на фрешове, тялото все едно се РЕСТАРТИРА!
То не бяха приливи на енергия, то не беше липса на умора, по-висока концентрация и т.н.
То бяха множество, цял куп от нови съвсем сериозни усещания и промени в тялото ми.

Така че, "да" - протеолитични ензими работят, но който иска да узнае повече "КАК АДЖЕБА ДА СЕ СЛУЧАТ НЕЩАТА КАРДИНАЛНО И ТРАЙНО", да взме и да се зарови здраво в книгите.

Успех на всички търсачи - "Истината НАИСТИНА е във всеки от нас".
п.п. Прикачвам и нови снимки на онова което ми остана от iHerb.
Всички знаем, че т.нар. "Срок на годност" е винаги в запас от поне още 2г., така че - който иска може да закупи на половин цена това което показвам: Lutein, Omega-3, Rutin и Folic Acid

# 679
  • София
Споделете поне нещо за 2год си опит с ензимите.
Оспамихте темата, та вегетарианство, та предлагане на хранителни добавки, та Айхърб.
Не им е тук мястото на тези постове.

# 680
Някой има ли опит с ензимите при проблем с панкреас?

# 681
  • София
Здравейте. Препоръчаха ми серапептаза при хрема и синузит и задна хрема. Но питането ми е при деца как се препоръчва приема ( дете на 3 годинки, не може да пия цялата капсула; разтваря ли се в сок примерно) и колко време се дава? Само при някакви симптоми ли се приема или е хубаво 3 месеца да се пие в началото и без да има обострени симптоми на възпаление на синусите и дихателните пътища? Благодаря предварително!

# 682
Здравейте и от мен, Поръчах си от България от Биомол добавките от пакета, но лекарят ми каза, че не мога в момента да ги пия, (предстои ми хормонална терапия), така че ги продавам

Serrapeptase 120 000 единици 90 капсули  на  Doctor's Best
Nattokinase 2000 FU 90 капсули | Doctor's Best
Бромелаин (Bromelain) 500 мг 60 капсули Now Foods

Ако някой има интерес да ми пише на лично Simple Smile Отворени са и съм ги пила само един ден, затова и ще намаля цената разбира се

# 683
Здравейте
Имам големи възли на щитовидната жлеза, които са за операция. Можете ли да ми кажете какво точно да си купя и как се приемат? Благодаря

# 684
Здравейте предстои ми лечение на бактерии и ми препоръчаха да пия Вобензим с АБ. Поръчах ги на познат от Украйна но той няма да може скоро да си дойде и да се снабдя с тези ензими .Бихте ли ми препоръча ли подобни в България за да мога да започна да пия предварително и по време на лечението
Благодаря предварително

# 685
Здравейте предстои ми лечение на бактерии и ми препоръчаха да пия Вобензим с АБ. Поръчах ги на познат от Украйна но той няма да може скоро да си дойде и да се снабдя с тези ензими .Бихте ли ми препоръча ли подобни в България за да мога да започна да пия предварително и по време на лечението
Благодаря предварително

аз пия вобензима,но е много слаб!Ако бях прочела по-рано темите тук,нямаше да го поръчам!Вземи си пакета,който препоръчват тук-стандартните ,които можеш да намериш-по-евтино ще ти излезе,и са в по-голяма концентрация!

# 686
Благодаря предварително

аз пия вобензима,но е много слаб!Ако бях прочела по-рано темите тук,нямаше да го поръчам!Вземи си пакета,който препоръчват тук-стандартните ,които можеш да намериш-по-евтино ще ти излезе,и са в по-голяма концентрация!
А кои по точно да взема ?Всеки пише за различни и виждам много в сайтовете.Благодаря предварително

# 687
  • In transit
Благодаря предварително

А кои по точно да взема ?Всеки пише за различни и виждам много в сайтовете.Благодаря предварително
прочетете първата страница от тази тема, там са описани.  Peace

# 688
  • Плевен
 bouquet

# 689
  • София
Здравейте.

Опитах се да прочета всичко написано дотук, но материята е много обемна. Придобих основна представа за ензимите. Наясно съм "добронамерената" медицинска  общност, така да я нарека...

Въпросът ми е - в крайна сметка намери ли се вариант тези ензими да се купуват от България? Нямат ли вече български аналози? Задавам тези въпроси, защото изхождайки от тезата за българските пробиотици и българските билки, си мисля, че "нещо" извлечено от български корени би било по-полезно за българи / от гледна точка на климат и прочие/.

Може и да съм в грешка и ако е така, моля да ме поправите.

Ако все още няма български ензими, можете ли да ме насочите към актуалната комбинация към днешна дата.

Поздрави и бъдете здрави!!!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт