Пазаруване от Aliexpress.com 6

• 55 310
  • 772
  •   1
Отговори
# 375
малко да допълня с инфо за ЕКСТРАБУКС ,за регистриралите се чрез реферал.всеки от страните получава 5$ ,НО  не са валидни веднага,а само когато поканения направи поръчки от сайтовете на extrabux за поне 5$ ,и когато той получи поръчката,потвърди я и продавача си получи парите в Али,тогава при вас се отбелязва печалбата първо като чакаща /pending с дата на активност.
Така от направени ваши поръчки и покани като имате Активни 10$ в баланса,може да си ги преведете.

И сега друго.

винаги влизайте и правете плащането на поръчката през EXTRABUX.
Първо може да направите поръчката,но без да платите,после влизате в EX. и горе в търсачката намирате сайта Али и натискате -START,отваря ви се нова стр.От която си влизате в ордер листа и правите плащането.
-Другия вариант е собственоръчно да въвеждате вс.заплащане по следния начин:'
Влизате в ЕХ.,,горе най -дясно е вашия мейл,от стрелката избирате  My earnings-Added by me -
после над него в зелено натискате Add a Purchase.
Така въвеждате данни за плащането,като най-долу давате линк към получения мейл.

Новорегистриралите се:
Тъй,като вече вероятно имате направени поръчки,възползвайте се собственоръчното въвеждане и въведете своите стари покупки ,със задна дата. Така,ще ви се активират и те в ЕХ.

дадох инфо за този сайт,понеже явно никой не чете 1 стр..но моля нека не спамим повече темата с този сайт,а пишем  в темата,която е за него ,на 1 стр.   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=714661.0  моля там да прехвърлим своите въпроси,коментари и реферални линкове.

[/quote Дали трябва да даваме линк към потвърдителния мейл или да копираме и поставим съобщението за потвърждаване.Според мен ако е линк те не могат да ми видят мейла.Маи не обясних много точно но надявам се да ме разберете  Simple Smile

# 376
Аз копирах потвърдителния мейл и го пейстнах в полето!

# 377
  • София
Благодаря за скрийншота за купона! Супер!

За въвеждане на старите поръчки в Extrabux точно това правя като в описанието, но след Add a Purchase първия ред, където се избира от кой магазин е поръчката не ми е активен и не ми излизат магазините. Пробвах с 2 браузъра.

Пристигнаха ми тези рокли в зелено за шаферки за сватба: http://www.aliexpress.com/snapshot/247551596.html харесаха са много

Очаквам това портмоненце-много ми харесаха цветовете: http://www.aliexpress.com/snapshot/254231119.html

# 378
аз искам да попитам за това попълване на стари стоки в ЕХ , защо не ми дава да напиша друга дата, а ми стои днешната?

# 379
  • София
аз искам да попитам за това попълване на стари стоки в ЕХ , защо не ми дава да напиша друга дата, а ми стои днешната?
Това няма значение,давай нататък!  Wink

# 380
а трябва ли вече да съм получила поръчката, или е без значение?

# 381
  • Ямбол
Martisunny То не е ново,просто още 1 доказателство,че никой не чете 1-ва стр.
Всяка нова тема обновявам с още инфо,това го има от 2-3 теми насам.
Моля ви,нека си задаваме въпросите за Еxtrabux в темата за него.
последно отговарям тук .
При ръчно въвеждане в най-горно поле,още като се напише А.. на латиница и излиза сайта.
Ако не се получи,затвори и отвори отново ЕХ.
За КУПОНА,да в полето го въвеждаш само то и то ва значи(добави купон),ако имаш такъв от самия продавач.Самите купони намираш,ако си активирала от някой продавач(обикновено за суми над 50-80$) от линка на продавача,после се намират в твоят лист-my coupons(последното е).

valpan не искам да споря,но на мой познат въведох вс.стари поръчки,до колкото позволяваше да се върне назад,в момента са в изчакване,с дата на прием.

dessie_d за гъбите  разлика в цвета няма,единствено,че белите посивяват от ползване(погрозняват),а при сивите не си личи това,аз от тях взех Simple Smile

diman4eto66 и какво ,като ти видят мейла,ти нали така или иначе си се регистрирала с него и е виден за тях?

mamam1 влез през ЕХ в Алито,и пак се върни в ЕХ,като се логнеш,има падащо меню със стари дати до Април месец назад. Няма значение дали си получила,поръчка.

И така,нека дам есенно /зимни маркови предложения:

Terranova

ZARA

Burberry

Forever21

Asos

Последна редакция: сб, 10 авг 2013, 00:02 от никид

# 382
  • Казанлък
Никид,явно си извадила късмет. Аз просто нямам дати за тези поръчки,където съм забравила да мина през екстрабукс. Ето,и с телефона стана същото... Sad

# 383
# 384
Martisunny То не е ново,просто още 1 доказателство,че никой не чете 1-ва стр.
Всяка нова тема обновявам с още инфо,това го има от 2-3 теми насам.
Моля ви,нека си задаваме въпросите за Еxtrabux в темата за него.
последно отговарям тук .
При ръчно въвеждане в най-горно поле,още като се напише А.. на латиница и излиза сайта.
Ако не се получи,затвори и отвори отново ЕХ.
За КУПОНА,да в полето го въвеждаш само то и то ва значи(добави купон),ако имаш такъв от самия продавач.Самите купони намираш,ако си активирала от някой продавач(обикновено за суми над 50-80$) от линка на продавача,после се намират в твоят лист-my coupons(последното е).

valpan не искам да споря,но на мой познат въведох вс.стари поръчки,до колкото позволяваше да се върне назад,в момента са в изчакване,с дата на прием.

dessie_d за гъбите  разлика в цвета няма,единствено,че белите посивяват от ползване(погрозняват),а при сивите не си личи това,аз от тях взех Simple Smile

diman4eto66 и какво ,като ти видят мейла,ти нали така или иначе си се регистрирала с него и е виден за тях?

mamam1 влез през ЕХ в Алито,и пак се върни в ЕХ,като се логнеш,има падащо меню със стари дати до Април месец назад. Няма значение дали си получила,поръчка.

И така,нека дам есенно /зимни маркови предложения:

Terranova

ZARA

Burberry

Forever21

Asos
просто имах предвид че те не могат да ти прочетат мейла дори и линк да им дадеш,пробвай да пратиш линк на някого,той не се отваря .Не знам може и да греша но аз до сега съм копирала самото съобщение и съм го поставяла.

# 385
Някой да е поръчвал таблет и да е доволен

# 386
Никид,явно си извадила късмет. Аз просто нямам дати за тези поръчки,където съм забравила да мина през екстрабукс. Ето,и с телефона стана същото... Sad
И аз нямам дати за старите поръчки,които съм забравила  Sad

# 387
Някой да е поръчвал таблет и да е доволен

Не казваш какъв го търсиш - цена, дисплей, характеристики? Аз съм много доволна от моя - http://www.aliexpress.com/item/8-white-Ainol-Novo-8-advanced-8-G … ra/537748850.html

# 388
Пристигна най-скоростната ми поръчка този шал за 10 дни http://www.aliexpress.com/snapshot/251046925.html, чак не мога да повярвам, много е хубав доволна съм и тези маратонки за 12 дни http://www.aliexpress.com/snapshot/251060737.html просто са страхотни мнооого доволна  Laughing

# 389
Ако нямам достатъчно пари в картата мога ли да поръчам нещо? И да го платя след това.

Общи условия

Активация на акаунт