Препарати за съдомиялна - 6

• 98 780
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Много Ви благодаря за отговорите! Ще взема тогава  bowuu

# 556
и аз ползвам кауфланд класик-ALL(по съвет от тук,за което благодаря  bouquet),и съм адски доволна,погледнах на сомат и съм в чуденка newsm78.По-скоро цената ме блазни,иначе не виждам причина за смяна на сегашните ми.

# 557
Сомат ползвам гел-а 2 в 1. Доволна съм - още повече, че го взех на промоция.

Кауфландските купих за свеки - и тя е хепи  Mr. Green

# 558
Прегледах брошурата на Кауфланд.Не видях промоция на Сомат. Ползвала съм само гел и съм доволна.Бих опитала и таблетки на тази цена.

# 559
и аз ползвам кауфланд класик-ALL
+1

# 560
  • София
В дрогерии Lilly видях 2 вида таблетки на Persil. За съдомиялна. Някой да е пробвал?

# 561
До сега съм ползвала само Сомат-гел в по-малките опаковки-няколко вида.Доволна съм.Не съм ползвала еднолитровия-стандарт сода ефект. Моля за отзиви за него конкретно.И ако някой е ползвал и двата вида-установил ли е някаква разлика?

# 562
До сега съм ползвала само Сомат-гел в по-малките опаковки-няколко вида.Доволна съм.Не съм ползвала еднолитровия-стандарт сода ефект. Моля за отзиви за него конкретно.И ако някой е ползвал и двата вида-установил ли е някаква разлика?

аз съм ги ползвала и двата. Стнадарт е много по-зле

# 563
Благодаря.

# 564
  • София
Току що купих от Т Маркет таблетки Феъри All in one 52бр. за 17лв.Отдавна исках да ги пробвам и тази цена ме устройва. Laughing

# 565
  • Русе
Току що купих от Т Маркет таблетки Феъри All in one 52бр. за 17лв.Отдавна исках да ги пробвам и тази цена ме устройва. Laughing

Ooo, супер, жалко, че нямаме тук.

# 566
Аз взех от Кауфланд Сомат All in 7 - 60 броя за 14.99. Перфектни!!! Всичко буквално блести  Sunglasses Сега ме е яд, че не взех още един пакет  ooooh!

# 567
  • Русе
Аз взех от Кауфланд Сомат All in 7 - 60 броя за 14.99. Перфектни!!! Всичко буквално блести  Sunglasses Сега ме е яд, че не взех още един пакет  ooooh!

Кога са били на такава цена? Другата седмица има гела на промоция. Ще си взема, макар че 2 шишета са ми мноооогооо, че рядко го ползвам.

# 568
Меги, със сигурност цялата минала седмица бяха на тази цена.Видях офертата в тези вестничета, които оставят по входовете.Незнам обаче да не е ставало въпрос само за Пловдив  Thinking

# 569
Меги, със сигурност цялата минала седмица бяха на тази цена.Видях офертата в тези вестничета, които оставят по входовете.Незнам обаче да не е ставало въпрос само за Пловдив  Thinking
А ти доволна ли си от Сомат ? Надявам се не съм те подвела,защото тукашните таблетки са невероятни

Общи условия

Активация на акаунт