Препарати за съдомиялна - 6

• 98 778
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Меги, със сигурност цялата минала седмица бяха на тази цена.Видях офертата в тези вестничета, които оставят по входовете.Незнам обаче да не е ставало въпрос само за Пловдив  Thinking
А ти доволна ли си от Сомат ? Надявам се не съм те подвела,защото тукашните таблетки са невероятни

Сега за пръв път ги използвам и съм очарована.Не, че предишните ми /ККласик на Кауфланд/ не мият хубаво, но със Сомат някакси всичко е още по-блестящо  Crazy И измиват залепнали тави и чинии без накисване или предварително плакнене  Crazy
Аз ползвам абсолютно винаги една и съща програма /58 минути на 60 градуса/ без сол и без гланц в машината  и мога веднага да направя съпоставка на таблетките.

# 571
  • Русе
От Кауфланд ли ги взе? Миналата седмица специално погледнах там, но не бяха на такава цена, а тази седмица гела е на промоция. Ще взема от него, аз го ползвам когато имам доста празна миялна машина, да не деля таблетка на 2-3-4 ч Simple Smile. Иначе събота живот и здраве ще ходя до Одрин и ще разгледам тамошните неща, лошото е, че не намирам никакви отзиви.

# 572
Да похваля тези

Един приятел ни ги донесе от Австрия. Бях малко предубедена, по принцип предпочитам прах, но всичко е перфектно измито  Simple Smile
Цената е много ниска. 3.50 евро за 70 бр., ще ни стигнат за 2 месеца и половина Crazy

# 573
  • София
Да похваля тези

Един приятел ни ги донесе от Австрия. Бях малко предубедена, по принцип предпочитам прах, но всичко е перфектно измито  Simple Smile
Цената е много ниска. 3.50 евро за 70 бр., ще ни стигнат за 2 месеца и половина Crazy

Това са от таблетките на АЛДИ....аз ги ползвам от година вече
По съвет от тук баща ми ми ги носи,но от другия вид с жълтото топче по често( ще кача снимка по късно)
Много съм доволна от тях,писала съм вече,не отстъпват на Финиш,не драскат...супер са като цена.... Peace

# 574
...от другия вид с жълтото топче по често( ще кача снимка по късно)...

На каква цена са?
И каква е разликата?
Ние понеже държим сол и гланц да си слагаме отделно, затова класик избрахме, но ако топчето има някаква по-специална роля, ще пробваме следващия път  Simple Smile

# 575
  • София
Ами честно казано не помня точната цена около 2-3 евро е кутията,но са по-малко бройки....
Разликата според мен е топчето,което вероятно е нещо като гланц...така го разбирам горе-долу,защото не знам немски Embarassed
Това е което ми носи но АЛДИ в Германия

А тези ми взе последния път от АЛДИ в Австрия

сложила съм и таблетките да се видят върху самите кутии

Аз също си слагам отделно сол и гланц на Мидейката и използвам 1/2 от таблетките,защото ми е за 12 комплекта
Засега нямам проблеми вече година и половина Hug

# 576
Мерси!  bouquet

# 577
  • гр. Пловдив
А тези на АРО 3 в 1 някой ползвал ли е? Дали си заслужават?

# 578
А тези на АРО 3 в 1 някой ползвал ли е? Дали си заслужават?

Аро са най-зле от всичките препарати, които съм ползвала. Мият разбира се, но при висока температура на програмите и не много мръсна посуда. В един момент бяха евтини, обаче сега идват на средна цена и не знам кой още ги купува Peace

# 579
Имам нужда от препарат за измиване на съдомиялната - само нея. Може ли да ми препоръчате нещо изпитано? Hug

# 580
Искам да попитам нещо,но моля не ми се смейте-възможно ли е от таблетките да се надраскват съдовете?Забелязах го на един комплект,- прозрачен.По препоръки от вас използвам таблетките на кауфланд класик ,измиват перфектно,нямам забележки.Случвало ли ви се е или просто чинийките са калпави,само да вметна на другите ми прибори всичко е ок. newsm78

# 581
Миналата седмица съдомиалната почистих с препарат на СОМАТ. Купих го от Билла за около 6.50 лв./ може да бъркам с някоя и друга стотинка/ Доволна съм.

# 582
  • София
Имам нужда от препарат за измиване на съдомиялната - само нея. Може ли да ми препоръчате нещо изпитано? Hug
Последно мих моята с препарат за почистване на съдомиялни на Кауфланд Класик - марката на Кауфланд, струваше 2 и нещо и направи машината като нова! Кошниците ми се бяха боядисали, явно от ръждива вода, миялната на нищо не приличаше, след почистването светна. Много приятно ме изненада. Преди това мих с Хайтман, три пъти по-скъп, и не изми хубаво - боядисаното по кошниците не мръдна.

Петроваа, някои агресивни прахообразни препарати надират съдовете. Разбира се, зависи и от самите съдове. Опитай с течен препарат.

# 583
За 6 месеца съм я мила два пъти с препарат на КК и съм доволна.
Нямам надрани съдове, но ми паднаха шарките на една чаша от таблетки Финиш All in one. От таблетките на КК нямам забележки. Основно обаче ползвам праха на КК и съм доволна,  хем и по-лесно се дозира.

# 584
Здравейте!
Имам съдомиялна от един месец. До сега използвах таблетки W5 от Лидл и всичко беше наред. В момента съм със Somat Standart, има ли значение на къде се слага таблетката в отделението? Къде трябва да е червената точка, защото два пъти след отварянето на машината я намирам полуразтворена на дъното?  ooooh!  ooooh!

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 21:49 от lveto

Общи условия

Активация на акаунт