Препарати за съдомиялна - 6

• 98 768
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! От 3 дни ползвам съдомиялна и имам въпрос. Ползвам таблетки 5 в 1 в тях има и сол, трябва ли отделно да сложа сол или това е достатъчно?

И да попитам вие слагате ли си тефлоновите тигани в миялната и има ли им нещо?  Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 00:08 от mariana900

# 631
  • ГОре на черешата...
От прочетеното в темата - да, трябва да се сложи сол. тя по-скоро предпазва самата машина, не съдовете.
Тефлон още не съм мила, ще опитам, и без това тиганът остаря  Mr. Green

# 632
Отворих един прах (не, че беше запечатан, но ми свърши предния и започнах този) и се оказа, че днес му изтича срока на годност. Дали може да се ползва или да го хвърлям?

# 633
  • Някъде на път....
..............

И да попитам вие слагате ли си тефлоновите тигани в миялната и има ли им нещо?  Mr. Green

Най-редовно. И не само тиганите, и тавите също, и формата за кекс.
Имай предвид обаче, че тефлонът не се изсушава напълно, стои на мокри капчици по-дълго време - иначе се измива идеално.  Peace

От прочетеното в темата - да, трябва да се сложи сол. тя по-скоро предпазва самата машина, не съдовете.
Тефлон още не съм мила, ще опитам, и без това тиганът остаря  Mr. Green

Мий смело!  Peace

bouquet

Повтарям си въпроса за гланца - трябва ли да слагам с таблетките newsm78?

Слагай, няма да навреди, блестят страхотно.  Peace

# 634
  • ГОре на черешата...
Благодаря, Танче Hug! А гланц и препарат за блясък едно и също ли е Rolling Eyes?

# 635
Благодаря за отговорите момичета!  Hug
Моята машина е много стара и не изсушава добре затова я отварям и така я оставям да изсъхнат  Rolling Eyes
Друго което си мисля е дали приставките на робота ми няма да се прецакат, например каната, купата и др. повечето са пластмасови, а аз ги ползвам всеки ден и съответно пускам машинката всяка вечер  newsm78

# 636
  • София
По принцип на различната посуда, включително и на разни уреди, които се мият, е указано дали може да се пускат в миялна. Има пластмаси, които не могат да понесат високите температури. Най-добре огледай приставките на робота или провери в книжката му какво пише.

# 637
По принцип на различната посуда, включително и на разни уреди, които се мият, е указано дали може да се пускат в миялна. Има пластмаси, които не могат да понесат високите температури. Най-добре огледай приставките на робота или провери в книжката му какво пише.

Пише че могат  Mr. Green но аз толкова си го обичам че ако му се случи нещо много ще ме е яд  Embarassed все пак ако забележа промяна в приставките ще си ги мия на ръка   bouquet

# 638
  • София
Е, щом пише, че може, не се притеснявай, няма какво да им стане  Wink Мий смело

# 639
Аз на моя робот му мия всичко в миялната, нищо му няма,но............ Избирам програма mix в горната кошница се мият деликатни съдове и там слагам всичките му неща.
Тефлонови съдове също мия в миялната, но един тиган на Тефал ми се развали, покритието му се надигна на места, на другите ми съдове им няма нищо newsm78

# 640
  • Някъде на път....
Благодаря, Танче Hug! А гланц и препарат за блясък едно и също ли е Rolling Eyes?

Да, едно и също е.  Peace

# 641
  • ГОре на черешата...
 Hug

# 642
  • гр. Пловдив
Доволни от таблетките на Lidl-собствена марка има ли?

# 643
Доволни от таблетките на Lidl-собствена марка има ли?

Аз. След като Грюн грийн изчезнаха, после и тези собствената марка на Пикадили, приятелка ми даде да опитам лидълските, макар че винаги съм била много анти. Харесват ми - евтини, без фосфати, без хлор, мият чудесно, евтини са.

# 644
  • гр. Пловдив
Sourcherry благодаря! Ще пробвам и техните.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт