Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 474
  • 390
  •   1
Отговори
# 90
на братовчедка ми Атлантика е зелен,живеят на село,където се гледат животни и мухите са в изобилие,но не съм видяла количката да е накацана и не се е оплаквала Peace

# 91
Определено лилавия цвят повече ми допада като цяло, май ще е лилава  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 92
Ууууф с голямо прискърбие ви съобщавам,че се налага да продам Атлантика.Имаме голям проблем и ни трябват пари.
Зелена Атлантик,модел 2013,ползвана е навън броени пъти.Пълен комплект,два дъждобрана.Пишете на лично при интерес.

# 93
Здравейте Simple Smile Купихме си количка Еспиро Атлантик от един сайт,но мисля че е модел или 2011 или 2012 година. Въпроса ми е дали някой може да ми обясни как се слагат зимния и летния кош, че с мъжа ми ще ходим да си я вземем от Еконт и трябва да знаем как става въпросното упражнение. Благодаря предварително Simple Smile

# 94
  • София
Ами,, трудно е да се обясни. Зимния е лесен. Само се закача за рамата. Вижда се как. А летния ще го нагодиш по комчетата и рамките.

# 95
Сенника нещо не ме кефи.На Зупърката се сваляше чааааак до борда  Sad

# 96
Аааа имам нужда от снимки как се слага дъждобрана на летния кош на Атлантик 2013,моля ви!!Туй за инжинери ли е правено?! #2gunfire Не стои като хората тоя дъждобран,как да влиза въздух при Зайо,като няма дупки,м?  newsm78

# 97
Предполагам е като на Енцото, така че дупчиш..не са доизмислени нещо. Аз моя още не съм го надупчила, защото само веднъж го слагах, когато ни хвана дъжда и се прибрахме бързо.

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 10:45 от Бубу

# 98
Аз пък не съм се сетила да си дупча дъждобрана  Shocked . Слагах го 2-3 пъти ( на коша за новородено на Лупо), но не ми се струва "задушаващ".

# 99
Може да няма нужда. Моя като го сложих и за 5мин всичко се запоти Crazy
О,извинявайте, вие говорите за седалката, аз съм още с коша за новородено.

# 100
здравейте момичета аз съм се спряла на атлантика но имам доста време до термина

# 101
Страхотен избор !  Peace

# 102
Страхотен избор !  Peace
благодаря силно се надявам ходих и я видях на живо но само за 2 мин 4е мн бързах ,и сега се чудя -какъв цвят аз съм на мнение 4е количка от 700-900 лв не бих купила

# 103
Оффтопик - И аз едва прежалих, че дадох 850лв за количка, отивам в парка, а там всички с колички за по 2000лв  Shocked Laughing

# 104
Оффтопик - И аз едва прежалих, че дадох 850лв за количка, отивам в парка, а там всички с колички за по 2000лв  Shocked Laughing
ами мен тва не ме притеснява за мен е важно да се събирам количката в колата,да е широка за бебка и удобна.надявам се я събирам в багажника на Пунто,ако ли не ще кара на мъжа ми колата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт