Детска количка "ESPIRO"????? тема№2

• 52 552
  • 390
  •   1
Отговори
# 240
tifani_81 аз съм с Вектор Про,ползвам я от 1година и количката е супер.По нагоре са ти обяснили предимствата,аз се включвам само да потвърдя,че количката е наистина компактна.Прибираме я в багажника без да сваляме гумите,както правят с други колички,качвам я по стъпалата до асансьора на ръце без проблем,държа я в коридора и не ми заема кой знае колко място,а на улицата само ми завиждат как минавам през дупки и павета без да друсам детето.С лека ръка обръщам коша(седящия) към мен,когато се налага,а на една от майките с С-лайн редовно и помагаме,защото е трудна мисия.Според мен няма да съжаляваш Peace!

# 241
хОРА ,МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА,ТОКУ-ЩО СЕ сдобих със Еспиро Вектор про  ,страхотна е!НО как се отваря при сгънато положение/става въпрос за конструкцията/Опитваме се да я разгънем как я сгънахме ,но като че ли неподдава,пък не смеем  да я напъваме.Изисква ли някаква сила или с лекота се разгъва.Натискам черното копченце ,което отключва и с двете ръце дърпам сивите плъзгащи копчета и надигам,но запъва.Има ли някаква тънкост!?

# 242
Честито!!! Да си я ползвате с много здраве!

Не бързайте. Никоя количка не се отваря с напън и сила! Изчакайте съвет от продавача, който ви е продал количката или някой ползвател, на когото имате доверие. Обикновено има някаква "хватка".
Обикновено има механизъм, който блокира количката, за да не се разгъне случайно. Потърсете го - тип кукичка или скоба.

Тук elica79 има вашият модел. Предполагам, че ще ви съдейства.

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 18:01 от RoniBonboni

# 243

Не бързайте. Никоя количка не се отваря с напън и сила! Изчакайте съвет от продавача, който ви е продал количката или някой ползвател, на когото имате доверие. Обикновено има някаква "хватка".
Обикновено има механизъм, който блокира количката, за да не се разгъне случайно. Потърсете го - тип кукичка или скоба.

Благодаря,писах й на Елица79,но тази вечер не е влизала тук явно.Ех така ме е яд,че седи така просната на пода и не можем да я разберем  Rolling Eyes а такава радост беше днеска  Mr. Green

# 244

Всъщност една твоя дума разреши проблема  Hug имало е едно пластмасово парче което заключва автоматично при затваряне конструкцията  Shocked   bouquet  bouquet  bouquet

# 245
Радвам се! Браво!
А сега със здраве да си я ползвате! 1stroller

# 246
Радвам се! Браво!
А сега със здраве да си я ползвате! 1stroller

Party Party  Peace

# 247
  • БУРГАС
Здравейте,харесвам Еспиро Атлантик,но не мога да намеря по сайтовете размерите на количката,по-точно ме интересува нейната дължина,заради асансьора става въпрос.Ако някой знае или може да измери,ще съм благодарна:)!

# 248
Здравейте,харесвам Еспиро Атлантик,но не мога да намеря по сайтовете размерите на количката,по-точно ме интересува нейната дължина,заради асансьора става въпрос.Ако някой знае или може да измери,ще съм благодарна:)!
Laughing пише го в сайтовете
Размери и тегло:

• Тегло - 15 кг.
• Размери в разгънато положение - 106 x 60 x 108 см.
• Размери в сгънато положение - 95 x 60 x 50 см.
Източник:koli4ki.com

# 249
Аз имам Атлантик- асансьора ни  е малък, но количката се събира, когато е със сгъната  дръжка! дори остава малко местенце отстрани и за мен Wink

# 250
  • БУРГАС
Благодаря за отговорите,но май трябва да отида да я видя на живо и да я премеря щом е така.Защото асансьора ни е дълъг 100 см,но щом от дръжката може да се скъси,ще я меря на живо.

# 251
Здравейте. Нека споделя и моето мнение - вече 9 месеца ползвам Еспиро Атлантик. Доволна съм, маневрена е, вози меко и е просторно за детенцето. Има едно но... май не съм сглобила правилно седалката (тази за след 6 м). Гледах клипчета в you tube, но и там не се вижда добре. Притеснява ме дали е нормално следното: от няколко дни когато седалката е в полу легнало положение забелязвам, че между плоскостта на гърба, дупето и тази за крачетата има като някакво разстояние и леко разминаване във височина. Преди не беше така и не знам счупи ли се нещо или така си е нормално. Може и да се вманиачавам вече, но ще бъда благодарна да споделите при вас как е  Simple Smile
сетих се да питам и за дъждобрана за същата седалка- взехме го от магазина специално за количка еспиро, обаче е много плътен и няма никакви дупчици. Ползвах го веднъж и малкия се изпоти вътре и вашите ли са такива или аз съм го сложила не както трябва?

Последна редакция: пт, 13 юни 2014, 14:15 от mushmurochence

# 252
  • София
Здравейте, имам Еспиро Атлантик от 8 месеца. Не е от леките и компактни  колички в никакъв случай. Като трябва да я сложа в багажника пада едно сваляне на гуми, съответно супер мръсни ръце...и е тежичка като я вдигам, за да я пъхна вътре. Ако се наложи качване/сваляне по стълби, ако не ти помогне някой е напълно невъзможно. Живея до метростанция, в блока не я качвам по стълби (имаме помещение на партера, където я прибирам) и затова реших, че с багажника ще се справям и е  така, е, с малко услилия, но става. Всичко това ми беше ясно, че ще е така докато избирах. Реших, че ще ми бъде приоритет удобството на бебка, а не моето - количка, която да вози меко, проходима, широка и достатъчно дълга, за да не висят крачетата от седалката за след 6 месечна възраст. Бебка си се търкаля доволно в нея. Докато бяхме с коша за новородено си мислех, че това е перфектната количка. НО сега да кажа какво ме РАЗОЧАРОВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО: На седалката за след 6 мес.възраст там където се съединяват плоскостта за дупето и облегалката се получава разстояние и разминаване във височина, както е описала mushmurochence  Не при крачетата, а се пада точно на кръстчето. Това ме притеснява изключително много, да не увредим бебка. Ходих в магазина да направя рекламация на седалката, взеха количката (заедно с рамата). Върнаха я след 1 ден, но не бяха направили нищо. Обяснението беше "ми така си е" Да, ама не е нормално. Гледах и седалките в магазина как са - честно казано, и те бяха така, може би малко по-малко от моята, но това май си е "бъг" на модела. Но за мен е напълно неприемлив! Днес разших дамаската, за да видя вътре дали нещо не е счупено, ами не е. Има нещо като панти за врата, но е монтирано на криво. СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ КУПИХ ЕСПИРО АТЛАНТИК. Ще пробваме с мъжа ми да я приспособим някък, ако не - ще се наложи да купя друга количка, нямам сили да се разправям пак с магазина, а и едва ли ще постигна нещо...Да беше друг минус щях да го преглътна, но това е РИСК ЗА ЗДРАВЕТО НА ДЕТЕТО.  Много ме е яд, но...
mushmurochence, относно дъждобрана - и аз купих от магазина за модела и няма никакви отвори за вентилация и става точно изпотяване вътре. Освен това се скъса на ворото слагане, не съм го дърпала...
Стана много дълго, но исках да споделя, гледайте повече като избирате и този модел не е най-добрия избор!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 253
Здравейте Simple Smile! Ние ползваме вече втора година Бейби дизайн Лупо и съм страшно доволна. Нямаме никакви забележки по количката и не е мръднала. Имам само едно питане - как перете дамаската? Гледах дали може да се сваля и не открих някакъв начин. Вече ми се иска да я изпера, ама май е мисия невъзможна ....  Confused

# 254
  • София
Е, айде сега, чак пък толкова. Малко преигравате.
Риск за здравето на детето? Колко години вече е на пазара този модел, пък няма подобни проблеми.
А за колата...ами зависи от колата/ Аз гуми не свалям.

Общи условия

Активация на акаунт