Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 3

• 97 945
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
Да , така е и аз го забелязвам.
А ми прави впечатление , че много му отиват бижута.
Рядко харесвам мъж с пръстен , на него много му отива тази халка или пръстен не виждам .. но му пасва идеално.
То е ясно , че от пръстен до пръстен разликата е огромна .. но все пак. Peace

# 736
Не знам на кого е по-трудно.
На актьорите или на всички, които търчат около тях.  Joy Joy Joy Joy

Caldo criminale

Дали ще можем да го изгледаме и него със субтитри.  newsm78 newsm78 newsm78

# 737
Silno se nadiavam

# 738
Може Кали да ни изненада приятно с превод на филма.... Simple Smile

# 739
 Така нар. амулет около врата на Гарко може пък да е от мама Heart Eyes

Тук папараците са го хванали с бившата на Паоло Берлускони - Патриция Wink

# 740
# 741

Сaldo criminale

# 742
# 743
# 744
  • София
Не знам на кого е по-трудно.
На актьорите или на всички, които търчат около тях.  Joy Joy Joy Joy

Caldo criminale

Дали ще можем да го изгледаме и него със субтитри.  newsm78 newsm78 newsm78

И аз на това се надявам  Praynig
Имам предложение по въпроса, но ще го напиша в новата тема.

# 745
Така нар. амулет около врата на Гарко може пък да е от мама Heart Eyes

Тук папараците са го хванали с бившата на Паоло Берлускони - Патриция Wink
Уфффф беее тук е брутално красивввв . ooooh! Sad Heart Eyes Crossing Arms

# 746
  • Швейцария
Здравейте и добра вечер  Hug

Лиа, гледаме, гледаме снимки. Ти продължавай да слагаш, дори и да се повтарят...смело
Аз до като чакам 4 сезон на "Чест и уважение" да започне, снощи се загледах в “Bacamo le mani" и мога да кажа, че ще е много интересен сериал. На мен лично ми вривлече вниманието и вече съм любопитна какво ще се случи във втора серия.И тук има  padrino , мафия, убийства, заговори, по нататък се надявам и любов  Joy и пак Сицилия- Ню Йорк 1958 год. Ще видя по нататък как ще е.

Скрит текст:
А за Caldo criminale, ако никой не работи върху него аз ще го почна. Щерката ми качи една програма, с която тя е правила преводи и ми обясни. Ще го направя за да се науча, а и ми стана любопитно и интересно

# 747
  • София
Здравейте и добра вечер  Hug

Лиа, гледаме, гледаме снимки. Ти продължавай да слагаш, дори и да се повтарят...смело
Аз до като чакам 4 сезон на "Чест и уважение" да започне, снощи се загледах в “Bacamo le mani" и мога да кажа, че ще е много интересен сериал. На мен лично ми вривлече вниманието и вече съм любопитна какво ще се случи във втора серия.И тук има  padrino , мафия, убийства, заговори, по нататък се надявам и любов  Joy и пак Сицилия- Ню Йорк 1958 год. Ще видя по нататък как ще е.

Скрит текст:
А за Caldo criminale, ако никой не работи върху него аз ще го почна. Щерката ми качи една програма, с която тя е правила преводи и ми обясни. Ще го направя за да се науча, а и ми стана любопитно и интересно

Точно това в скрития текст ми беше предложението. Какво пречи да има три екипа за превод. Единствено трябва да се разбира, кой какво поема, за да няма дубъл.
Mari@K  Hugако искаш, аз съм насреща за субтитрите докато се научиш.
И никой до момента освен теб  Hug не е заявил, че ще го превежда, така че ако питаш мен направо го почвай  Grinning
Иначе Калина   bouquet , когато превеждаше "Лице на ангел" си го писа в темата Hug

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 19:06 от Shatzi

# 748
  • Швейцария
Shatzi ,  HugПриемам с удоволствие помоща ти. По късно ще ти пиша на лични да не спамим тук, че сега отивам на родителска

Габриел Гарко наистина е умопомрачителен  Grinning

# 749
  • София
Shatzi ,  HugПриемам с удоволствие помоща ти. По късно ще ти пиша на лични да не спамим тук, че сега отивам на родителска

Габриел Гарко наистина е умопомрачителен  Grinning
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт