Стар сериал, който искате да гледате отново! - опус 2

• 147 842
  • 575
  •   2
Отговори
# 540
Страсти
Доктор Куин лечителката
Утрешен вестник
Светлините на Маями
Гарванът

# 541
Клонинг, Вдовицата в бяло, Касандра и другите латиносериали от онова време, които много ми бяха харесали.

# 542
Помогнете ми де се сетя за един автралийски сериал, който го даваха в началото на 90-те години. Мисля, че в името имаше Hill Simple Smile Спомням си, че един от главните герои беше полицай, отгледан навремето от приемен родител - една възрастна пълна жена. Само това помня...

# 543
Цитат
И най, най, най-любимия "От обич", всеки път го пиша белким от някоя телевизия ме прочетат
Преди повече от десетина години написахме същото тук и една тв го излъчи.Не гледам сапунки, но този ме грабна и никога не ми омръзва.
Бих хвърлила едно око и на бразилският "Танцувай с мен".БТ го излъчваше лятото на далечната 1990г.Нищо не си спомням освен, че имаше близнаци разделени като бебета  и двамата не знаеха за съществуването на другия.Започваше с изглед от Рио, хълм, хеликоптер, мъж.Друго не си спомням.

# 544
  • Свети Влас
Дано някоя от телевизиите ни прочете... Иска ми се да повторят пак хубави стари сериали, не зависимо какви са.
Куйн да не би да е този- Blue Heelers (1994–2006)

# 545
Хрониките на Сара Конър.

# 546
През 80-те имаше един сериал, който се разпространяваше на видеокасети "Сто карата" - за една богата фамилия, собственици на диамантена мина или нещо подобно. Не беше много дълъг, около десетина серии, но за времето си беше много пищен и впечатляващ. По соц телевизията такъв тип филми не се излъчваха.

"Жена на честта" с Ерик Робъртс като млад също бих изгледала с удоволствие.

От тези безкрайните многосезонни бих гледала отново единствено "Сен Тропе".

# 547
  • Свети Влас
О, Сен Тропе ми е любим...

# 548
"От обич" го бяха пуснали преди 5-6 години, но не си спомням по коя телевизия беше. Може пък да имаме шанс и някой да ни прочете. Давам призив: Моля ви, искаме "От обич".

# 549
  • Пловдив
Помогнете ми де се сетя за един автралийски сериал, който го даваха в началото на 90-те години. Мисля, че в името имаше Hill Simple Smile Спомням си, че един от главните герои беше полицай, отгледан навремето от приемен родител - една възрастна пълна жена. Само това помня...

Ричманд Хил, жената беше Мамчето.

Танцувай с мен - близнаците бяха Жуал Виктор и Кинзинио.

# 550
Гледа ми се Спешно отделение. Някой случайно да знае къде мога да го гледам?

# 551
Как се казваше оня немски сериал за Палма де Майорка? Имаше думата "рай" в заглавието му...

# 552

Преди около година две го имаше в HBO. Изгледах го с удоволствие. Но вече го няма.

# 553
  • Пловдив
Наскоро ми се стори, че през почивните дни по някой от AXN каналите въртяха "Спешно отделение"

# 554
  • Между гори и планини
Аз дъм изтеглила всички сезони от Замунда преди години. Но само първите два са с бг дублаж. Ако знаеш английски, провери.

Общи условия

Активация на акаунт