Масаж на цяло тяло - как да се облека ?

• 1 283
  • 3
  •   1
Отговори
Масаж на цяло тяло - как да се облека ? Някой ходил ли е на кралски масаж ? И ако да какво представлява?

# 1
  • София
Облечи се удобно за да ти е лесно да се съблечеш.
Дъщерята ми беше подарила ваучер за масаж на цяло тяло във Виктория Спа. Първо я овиках, че предпочитам маникюр или педикюр. Мразя да ми пипат тялото. Но отидох, нямаше как.
Масажистката беше балийка, много внимателна. Влязох в определената стая, съблякох се, тя донесе хавлиени кърпи и нещо черно, малко в пакетче. С жестове ми обясни, че това са еднократни прашки и се обували. Срам, не срам от многото ми кг. се наврях в тях и легнах на кушетката. Балийката покрива части от тялото с кърпа и масажира. Всичко трае около 50 мин. После в самата стая имеше баня за да се измият масажните масла.
Предполагам, че кралския ще е нещо подобно.
Ще ти хареса, няма страшно.

# 2
http://www.youtube.com/watch?v=wO0aKFG2uYM
Намерих този клип и ми изглежда малко "страшно", имам гъдел и не знам как ще се получи. И аз имам подарък масаж и се надявам да ми хареса Simple Smile

# 3
Някъде ти дават бельо за еднократна употреба , като е споменато по - горе.
Почти навсякъде когато се събличаш или преди да махнеш кърпата с която си увит и да легнеш, масажиста вдига едно чаршавче над нивото на очите си с разперени ръце по дължина на кушетката  и когато легнеш те завива, за да се обърнеш по гръб масажиста вдига отново чаршафа по същия начин и когато си готова те завива. Няма от какво да се притесняваш.
Приятно прекарване

Общи условия

Активация на акаунт