Отговори
# 135
  • В света на мечтите... ❤
Това какво ли трябва да се явява,публикувано е за нова снимка от сериала на Ча,да не би да са снимали сценария  newsm78

# 136
  • Още у мъглата ...
Ето една нова снимка на снимачната площадка  Grinning
Следващата обещаха да е снимано от самолет  Mr. Green

# 137
Здравейте ! Искам да помоля за малко помощ . Може ли да ми кажете къде мога да гледам епизодите от 96 до 100 по тази ( http://www.videoclip.bg/playlist?p=2125&page=5 ) номерация , преведени на БГ , тъй като в този сайт не ми се отварят Embarassed Rolling Eyes Hug  bouquet

# 138
  • Пловдив
Привет! Да се запиша и аз  Heart Eyes
Слаб ми е нета и полудяваааааааам  Mr. Green
На присъстващите в темата сега  Hug  Hug  Hug

# 139
малеееееее абе вие кога я изписахте толко бе  ooooh!
ти лапай мухи още  Mr. Green
еми будала не питах по рано и се чудих що не пишете  ooooh! и затова си четох книгата  Joy
донесоха ли я  newsm78
аа  не,отказах я,че като загледах снимката е някаква стара и като ходиме до Бургас ще си я търся новичка да е,а иначе си я чета от един сайт  Wink

# 140
Здравейте ! Искам да помоля за малко помощ . Може ли да ми кажете къде мога да гледам епизодите от 96 до 100 по тази ( http://www.videoclip.bg/playlist?p=2125&page=5 ) номерация , преведени на БГ , тъй като в този сайт не ми се отварят Embarassed Rolling Eyes Hug  bouquet
Всичката информация за преведени серии е на 1 стр,тегли и се ориентирай,защото там са по оригинална турска номерация  Peace

# 141
  • У Диспансера ...♥♥♥
малеееееее абе вие кога я изписахте толко бе  ooooh!
ти лапай мухи още  Mr. Green
еми будала не питах по рано и се чудих що не пишете  ooooh! и затова си четох книгата  Joy
донесоха ли я  newsm78
аа  не,отказах я,че като загледах снимката е някаква стара и като ходиме до Бургас ще си я търся новичка да е,а иначе си я чета от един сайт  Wink
Ама снощи иначе закичи букетчето,а днеска търсиш темата  Mr. Green

# 142
  • Още у мъглата ...
Ей го камиона от вътрешната страна, съпортващ снимането  Laughing
Леле, колко интересноооо  Mr. Green

Medcezir set kamyonu

# 143
Ето една нова снимка на снимачната площадка  Grinning
Следващата обещаха да е снимано от самолет  Mr. Green

Габи нямам търпение,още от сега си приготвям най-мощният бинокъл    Shocked ей така съм с него Joy

# 144
Ей го камиона от вътрешната страна, съпортващ снимането  Laughing
Леле, колко интересноооо  Mr. Green

Medcezir set kamyonu

Ми как няма да е интересно,може Чаги да се е качвал вътре,да помага с разтоварването,тази снимка е безценна да знаете  Heart Eyes  Joy  Joy  Joy

# 145
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох тоя Мехмед значи пфууууу противяга,гнидор мръсен,не може да се изправи срещу Емко и тръгна с колата да го гази  #2gunfire #2gunfire
Тоз Ръза количка пък щял да взима на Юмер,пфуууу тя от зрънчо по хубави се падат той тръгнал из сандъка да рови  ooooh!
Ади малко по чабук вече ,че искам да гледам Джансуто как ги трови,до сега ви давах лабаво,ама сега вече искам да зяпам ,че тука са ми най-любимите епизоди вече  Mr. Green
Хич не са мотайте и по мотвате  Mr. Green
Ммммм снимката пак е един път,ама този път е от друг ъгъл обхванали са повече неща и хора взеха да се мяркат вече  Mr. Green

# 146
тея почват ме дразнят кво ми пускат тея снимки  #Cussing out

# 147
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пък на камиона,ади аз чакам отвън да го видя,че ми стана любопитно  Mr. Green

# 148
Туй видяхте ли го,показват някаква как я гримират и част от костюмите
http://instagram.com/p/b36N3nFdHg/#

# 149
Хубав е басейнът, но хайде стига са ни го показвали него.  Laughing Искаме Чаги!

Пише, че това видео на Хазар е от сета. Но не е ново, като гледам е от три седмици, така че може и да не е от там.
http://instagram.com/p/b36N3nFdHg/ Сега погледнах инстаграма на тази, която го е качила. Изглежда, че е от екипа на "Приливи и отливи", така че явно това видео наистина е от сета.

Общи условия

Активация на акаунт