Отговори
# 165
  • У Диспансера ...♥♥♥
ами то те така ако продължават,много хора ще се откажат да го гледат поради простата причина че вече ни правят на будали  Crossing Arms какво толко се крият като че кой знае какви изненади ще има,една снимка като хората не пускат  #2gunfire
Що бе глей кви яки снимки пускат кво сте недоволни ,аз салта правя тук от радост  Joy Joy Joy

# 166
Хайде и някоя дрешка видяхме вече ,направо предоволни сме вече  Mr. Green

Викаш за днес стига  Mr. Green Че то вече толкова се развълнувахме  Mr. Green
Аз съм като след влакче в лунапарк от тия снимки  Mr. Green
А не можем Ча да си го представим,че той е много хърбав сега,как да добием представа  Mr. Green
Да го дадат в гръб,че долу горе да ни се разясни телосложението му  Mr. Green
еми наесен чак, биг съпрайз за всички все едно принц Уилям ще участва в сериала,толко много го крият  Joy

# 167
Вяра, има по-ново издание на "Чучулигата" от 2009 г на библиотека Класика, малко след почна Листопад по телевизията излезе, тъй като Ришат Нури е автор и на двете.

Ирче,  Peace, абе тоз Баба и сина му мноооо те ядосват, чак и ги сънуваш, ади гиит с мишката и готово  hahaha Joy Joy Joy
Скрит текст:
Сега прочетох, че твоята любимка Анджи ще играе Клеопатра, биография на Стейси Шиф, носителка на Пулицър, книгата трябва да излезе , ако вече не е през Август. Много ще ми е любопитно как ще се превъплати в този образ

Наде, Профи, бързо оздравяване  bouquet, надявам се детенцето на Жани вече да е по-добре

Нямам търпение да почнат снимките на A.S.K. и да почне надцакването със снимки, след Байряма, който започва на 8.08 и е 3 дни до 10.08  smile3508, е тогава ще трябва да има постоянно дежурни в тути-фрути, фейс, мийс, с бинокли и др техника ще трябва да следиммм на смени денонощно  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 168
  • Още у мъглата ...
ами то те така ако продължават,много хора ще се откажат да го гледат поради простата причина че вече ни правят на будали  Crossing Arms какво толко се крият като че кой знае какви изненади ще има,една снимка като хората не пускат  #2gunfire
Що бе глей кви яки снимки пускат кво сте недоволни ,аз салта правя тук от радост  Joy Joy Joy
А на мен чак чеенето ми падна от радост  Mr. Green

/Тук съм се дегизирала, де  Laughing Отивам към дърветата  Mr. Green/

# 169
Джейн тази книжарница къде я има  newsm78

# 170
  • в подножието на планината

Клоди, Hug Heart Eyes

Ееее, голямата работа, сякаш не могат да пуснат една миниатюрна снимчица с Чаги, та да се кротне народа... Mr. Green

# 171
# 172
това е издателството,  на прегледах 5-6 онлайн магазини за книги, навсякъде е изчерпана, сори
ето така изглежда това издание http://www.book.store.bg/p39964/chuchuligata-reshat-nuri.html, ако си от София мога да ти я дам да я прочетеш, наистина е много хубава

# 173
хелоуууууууу Stop хвърлям ви по едно очо от време на време Winkи аз чакам фотки ,ама йок бе нИщЪт да качат,само един двор ни показват и толкоз Blushами видяхме я вече тая къщурка Simple Smileискаме си ашкъмчето да си видим Heart Eyesпочват да мЪ нерват вечИ Wink
Джейн Hug
Скрит текст:
като цяло е по-добре,ама не е хапнала нищо от вторник и е с температура 37,4 която я подържа почти постоянно,гледа все да е полегнала и за капак на всичко,баткото от сутринта и той е  (с извинение)с разтройство Sadиде ми вече къра да хвана на нейде Wink

е още една йени Blushама само такива ми ги пускат Winkтьойбе,тьойбе,тьойбе,тьойбе..........

# 174
това е издателството,  на прегледах 5-6 онлайн магазини за книги, навсякъде е изчерпана, сори
ето така изглежда това издание http://www.book.store.bg/p39964/chuchuligata-reshat-nuri.html, ако си от София мога да ти я дам да я прочетеш, наистина е много хубава
Че какво толкова са вкарали та е с 80 стр повече от първата през 80г излязла newsm78

# 175
  • Още у мъглата ...
Абе те ша изчакат до довечера да се приберат хората от плаж и вили, та да ни пуснат нещо ... изодзаде и ... радост, радост   newsm68 newsm68 newsm68

# 176
има няма на 400км съм от София  Mr. Green гледах аз че са изчерпани и затова толко се зарадвах на онази дето намерих,но тя е доста изхабена като гледах някой снимки  Cry и затова чета на компа. интересна е много,но попрекаляват с Феридето,а дано не го направят и сериала така че тогава Бу какъв главен актьор ще се появи само в началото и края  ooooh!

# 177
# 178
Че какво толкова са вкарали та е с 80 стр повече от първата през 80г излязла newsm78
Рени, Hug аз и нея я имам, но е някъде на тавана, тази ми е подарък от приятелка, с която си обсъждахме Листопад и 1001 нощи  Laughing
Ето намерих я налична, но е 14 лв
http://www.uniscorp-bg.com/bookdetails.php?bid=275

# 179

Общи условия

Активация на акаунт