Отговори
# 525
  • In a surreal moment!
Профче - как добре ма разконспирираш  и разкостваш...Мога само да кажа ,че поредния ашкъм е също толкова абсурдна тръпка както по-горе изброените от теб, но... Най-вдъхновяваща, за сега!
Бог да му даде много здраве и дълъг живот! Много ме забавлява и усмихва! Посветих му нещичко, дано се вдъхновя за още, писането ми доставя голямо удоволствие.

И да земеш да се регнеш у фейсо, стига с тва не искам...ко са дърпаш...

Гледам Чаатай и ко размяткват некви сценарии...Луда работа...

# 526
Добро утро душички  Hug

Икси добре дошла отново,да нямаш и ти раздвоение на личноста като едни други хора тука дет се маат по трасето и подскачат в ритъм  Mr. Green

ааа Влъх честити гащи,много са ти симпатични и недей го размхава че току виж някоя хиена ти го нападне и немож го спасиме после  Joy

# 527
Добро утро  Hug Вярче  Hug Да изпием едно кафе с ФЕмир Simple Smile

vivili6-Икси, добре си се появила  Hug

Оф,момичета сега докато ви четох така се смях  Joy

Сис,честити дрешки,а това май е новото ашкъмче  Heart Eyes  Simple Smile

Хубав ден Simple Smile

# 528
Вани  Hug хади тамън си сипах моето  Mr. Green ама те с тия ми ти мини чашки де са тръгнали  Joy

# 529
Вярче, те са щастливи и в мини чашки за тях е рай  Mr. Green Я гледай как се усмихват и облизват само  Whistling

# 530
Вярче, те са щастливи и в мини чашки за тях е рай  Mr. Green Я гледай как се усмихват и облизват само  Whistling
като знае какво го чака после не ще облизва ми и личи ще му текат  Joy

# 531
  • Русе
Здравейте момичета, 4 дена ме нямаше.... избодох си очите да чета....  #Crazy хем малко по диагонал четох.... влизам си вече в крак с писането и четенето  Laughing
Да изкажа благодарности за преведения епизод на момичетата.... БЛАГОДАРЯ   bouquet   bouquet

# 532
  • София !
Здравейте сладурки  Hug !!
Една закуска от мен :

Скрит текст:
Не съм писала от няколко дни , ама по напред в темите бях казала че малката ми се разболя , аз по нея и сме цвете от всякъде  ooooh! . Хубавото от цялата работа е че успях да гледам филма  Heart Eyes ! Сега ще пускам 68еп. , и май още няколко серии и ще го изгледам  newsm78 . После ми остава и Пътя на Емир !
Ей ама такъв развой на нещата не съм очаквала  ooooh! . Когато се появи Едже си мислех че наистина не иска да създава проблеми , просто така се получава . Ама като дадоха след 3г. разговора и с Ферия , и как си  призна че използвала Явуз за да спечели Емир , направо така се ядосах  #2gunfire . Как говореше на Емир , точно не мога да напиша какво , нещо от тоя сорт :
Тази жена ( т.е. Фери ) , я нямаше 3г. , и изведнъж се появи , нещо такова ли казваше ? Мисълта  ми е , как исках да и отговоря аз  Laughing , да и кажа че и нея и нямаше , и изведнъж се появи  и развали всичко !!! Радвам се обаче че от два стола падна на земята !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ех , и любовта на Емир и Ферия през какво ли не мина  Crossing Arms , какво ли не преживяха , и накрая какъв развой на нещата , да убият Ферия  Confused . Сега както казах ще пускам да видя на там какво ще става ....
Ей ама и тая Сехер голяма работа бе  Laughing , не съм очаквала да избяга с тоя  Simple Smile . Само ми е много интересно сега , Мехдем да не я прибере пак  Shocked  newsm78

Да ви кажа , сега като почти изгледах филма , направо ми е жал че го изгледах  Simple Smile . В смисъл хем исках да го изгледам по бързо че ми беше много интересно , хем сега ми е .... всеки ден си гледах по серия , две а сега ... Ще го пускам от начало май  Laughing  Heart Eyes ,аз и без това имам пропуснати серии в началото . Че той филма почна някъде около 2 седмици пред да родя нещо такова беше  newsm78 , и естествено после имах грижи около малката и го гледах на пресекулки  ooooh! . Сега ще наваксваме  Simple Smile  Hug  Hug

# 533
Добро Ви утро.
Вай беее,  newsm09 виелици още от сутринта, ми до довечера какво ли, ще прочета.
Вече съм добре и съм в бойна готовност. Joy
Емко буди Ферито, че момичето ни се успива, кое време е вече.

# 534
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Четох какво сте писали посред нощите и съм се хилила като ненормална... Joy

Вани, Hug благодаря за ФЕмирското кафенце!  bouquet

Наде, hug

Лек ден и успешна седмица! Hug

# 535
Добро утро Hug Hug Hug

Благодаря за кафето и закуската  bouquet  bouquet  bouquet

Булка честити дрешки Hug

Бъни дано всичко е наред вече с малката и теб Hug

Хубав ден и успешна седмица Hug

# 536
Звездичке, Hug Ренка. Hug
Не мога да разбера, защо пускат стари снимки(като тази), които не сме виждали(поне аз не съм)чак сега. Rolling Eyes
~ Old picture.. First time published!

# 537
Мише  Hug Бъни   Hug

пуууууу от сутринта не ми е ден. някоя женица да се смили над мен и да пусне някоя ментичка малко Бу и нещо за душата чЪ шЪ откача тука без глас останах от крещене и пребледнях лошо ми стана чак  ooooh! не е хубаво да работиш с малоумници  #2gunfire

# 538
Наде Hug и аз не съм я виждала Rolling Eyes и са като е в гръб как да кажа със сигурност че е той Mr. Green

Вяра spoko мента сабах сабах Shocked

# 539
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Прогнозата ми от вчера, че ще почнат да пускат снимки на Ча в гръб се сбъдва.

Верче, частично ти изпълнявам искането. Hug

Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт