На море в Гърция 2013 - VIII

• 57 702
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, някой има ли впечатления от Хотел Рихиос в Ставрс, резервирах там за септември , но никъде не намирам коментари , искам да знам какво да очаквам Simple Smile Laughing

# 451
  • София
Теди, доводът с феритата и стачката и аз съм го чувала, много силен коз му е на мъжа ми. Но за Евбея и Лефкада издиша тотално  Simple Smile

Coleen, не са много 550 км, всичко си е въпрос на нагласа. Супер ще е ако разпалим интереса и на други хора, и те ''излязат'' от Халкидики и района. И на мен ще ми е за първи път (Катерини не го броя), та се вълнувам  Crazy

# 452
  • у дома
Е, аз съм си очарована от Халкидики /на друго място в Гърция не сме ходили/, но нямам нищо против да разгледам и други райски местенца в гръцко   Hug. А и честно казано, и по-ниските цени в сравнение с Халкидики не са за пренебрегване  Wink.

# 453
И ние се завърнахме от Гърция.Това беше първата ни почивка там.Нощувахме в Паралия Офринио и Керамоти.Доволни сме.Догодина, живот и здраве пак ще сме в Гърция, само че на Халкидики.Ходихме до Ставрос, Неа Врасна, Аспровалта,Неа Перамос,Кавала, Тасос и накрая Ксанти, най- ужасния град.В Керамоти бяхме в хотел Холидей- тясно и далеч от плажа.

# 454
  • София
Догодина, живот и здраве, съм си заплюла едно местенце, обаче в по-централната част на острова. Вилата е близо до плажа Муртери, за който казват, че е един от най-красивите на Евбея. От чисто любопитство пуснах цени от първи септември - ми 35 кв. м студио с три легла и тераса с невероятен изглед е 300 евро  Shocked

http://www.booking.com/hotel/gr/villa-pasifai.en-gb.html?aid=357 … a5f1ebc41d28d9X36

Дори не ми иска карта за резервацията..

А това е специално за dechy, снимки от плажа Муртери  Simple Smile

http://www.flickr.com/photos/29081363@N03/2716505834

http://www.flickr.com/photos/29081363@N03/2715694201

http://www.flickr.com/photos/22496406@N03/5988240947

# 455
  • София
Taис, виждам, че се опитваш да ми сaботираш работния процес, обаче моите гадни работодатели са се постарали да ми ограничат достъпа до някои сайтове и за съжаление ще мога да видя плажовете чак довечера в нас  Mr. Green.
A вилата в Муртери е 300 евро за 7 нощувки, т.е. по 43 евро на ден.
P.S. Намерих си го Муртери и от сайтове, до които ми е разрешен достъпа  Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 15:42 от dechy

# 456
Здравейте момичета.
Ние бяхме на палатка на Офринио за една вечер. Къмпинга беще 20 евро за вече, казаха , че за двама е 15 евро но понеже бяхме 3-ма възрастни се доплащало по 5 евро , а за детето безплатно .
Не ми хареса много самото място за палатките беше прашно, плажа беше много каменист и по целия плаж беше пълно с тръни, ако не си с чехли, доста рани може да получиш . Като изключим това си изкарахме много хубаво. Бяните и тоалетните бяха след ремонт и бяха чистички и хубави. Самото градче беше много оживено, толкова, че до 5 часа сутринта имаше силна музика . На плажа беше евтино , примерно фрапенце къ което дават и бутилка вода беше 1,5 евро.
Това е общо взето, ще опитам да кача малко снимки , ако успея. Не беше лошо, но няма да повторим Simple Smile То ние не, че повтаряме, всяка година сме на различно място. Сега очаквам септември с нетърпение за истинското си моренце 6 дни както си му е реда Simple Smile

# 457
Не ми се получи със снимките

# 458
  • София
Такам,нашата одисея приключи,купихме си кемпер newsm44 newsm44 newsm44
и сега плана е следния,София-Игуменица и от там по крайбрежието все надолу smile3521

# 459
  • София
dechy, лоши, лоши шефове  Simple Smile

bonbonnin, на знам защо не ти се отварят снимките...при мен и на двата компютъра се отварят.  Странно, винаги съм си мислела, че Офринио е някакво заспало градче...

k@li, страхотна покупка и страхотна обиколка ще си направите, честито  Hug
Докъде мислите да стигнете?

# 460
Здравейте на всички! Благодаря за чудесните и навременни съвети, но ако някой има повече инфо за хотел TORONI BLUE SEA в Ситония, моля да пише. Очаквам с нетърпение почивката, която планувах за 18.09. Дали ще е студено тогава? Синът ми е на 5 години, има ли забавления за деца? Хубав ден!

# 461
Някакви предложения за хотелчета в Ираклица?

# 462
Писано е много пъти назад, но пак:
по тези дати Торони ще е абсолютно празно, иначе има общинска детска площадка и игрище за футбол/баскетбол на крайбрежната алея (мисля, че и при хотела имаше някаква площадка),
Торони блу сий е на бреговата ивица (дели го само улицата от нея),
но не отговаря в никакъв случай на 4 звезди, има реновирана част и нереновирана, като от втората особено отзивите са лоши;
времето след средата на септември е на късмет Grinning Студено няма да е, но дали ще става за плаж - и Минчо Празников не може да ти каже месец по-рано.
За повече подробности за хотела потърси с търсачката или в темите от 2012-а.
За Торони и околностите се пише непрекъснато. По това време много от ресторантите и хотелите ще бъдат затворени.

# 463
Привет! Завърнахме се от едноседмичната ни ваканция и бързам да споделя информация от първо лице Simple Smile  Тръгнах малко притеснена, тъй като нищо не знаех за мястото - Агиокампос, нито за агенцията, която предлагаше ваучерите - Ники М. Решихме нещата малко в последния момент и много се радвам, че мисията се оказа успешна. Агиокампос е прекрасно малко курортно селце близо до Лариса и Волос. Чудесно място, ако търсите спокойна ваканция, далеч от градския шум и суета. Тълпите туристи също ги няма, тъй като почиващите там са предимно местни, които имат вилички там. Относно Ники М - коректни във всяко едно изключение, като изключим транспорта. Малко и тясно микробусче, което ни разказа играта. Това беше ахилесовата пета в организацията, но на фона на прекрасното  море, удобния хотел (на плажа) с изключително мил персонал и страхотната кухня, пътуването се забравя Simple Smile

# 464
  • София
кокосче, тук ли сте били? http://www.agiokampos-larissas.gr/indexeng.html

Изглежда много добре, дай моля те малко повече инфо - кой хотел, как е плажа... А ходихте ли до село Велика - бях си го набелязала в един момент, но се отказах. Ако имаш отзиви ще е супер  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт