На море в Гърция 2013 - VIII

• 57 692
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
Доколкото разбирам, по-приемливият вариант е да си набележа по офертите няколко хотела и да питам в темата конкретно за тях?
Ами да, започни с това - можеш да ползваш и търсачката, да прегледаш темите назад, за доста хотели е писано, те основните се въртят от години по всички туристически агенции; виж и им рейтингите в букинг, трипадвайзър - така ще се ориентираш какво се предлага в твоята ценова категория.
Също дали те устройват като местоположение, близост до плажа и т.н. - в това отношение можеш да разчиташ на подробна информация тук, тъй като дори и да не сме били в конкретния хотел, много хора тук познаваме крайбрежието на Халкидикики & сие добре.

Ау, тва Лихас много гот бе. Таис, не избирай най-евтиното.

# 721
  • София
Tаис Пусни ги, ще ги избираме заедно.........

# 722
  • София
Egeria 100 евро си е много добра цена, трябва да намериш най-доброто, има много. Колко са големи децата ?

# 723
  • Пловдив

Ау, тва Лихас много гот бе.

+ 1  Heart Eyes

# 724
  • София
Tака-а. Значи първото за 30 евро е в Лихада, линка го пуснах преди малко. Плажа там е Кавос (Kavos), друг близък плаж май беше Голдън Бийч. Гледам, че много ви хареса  Simple Smile

Другите три оферти са в Неос Пиргос, където всъщност най-много ме тегли. Плажът е чудесен за дребните, а и е само на 4 км от пристанището. Демек слизаме от кораба, след десет минути сме разтоварили багажа, и след още десет минути вече се къпем в морето  Simple Smile

1) http://www.aimilios-studios.gr/  Цената е 25 евро, има изглед към морето, но ми е малко постно...и тясно.

2) http://www.kochili.gr/EN_Rooms.html  Цената е 30 евро, на 50 м от плажа, има изглед според жената. Единствен минус - само стаи са, то си е стандартен хотел. Каза ми, че има обща кухня и можем да я ползваме на воля.

3) http://www.syllastravel.net/kyria-aggeliki-apartments  Това е моят фаворит, поне засега. Цената е 25 евро, за апартамент. Има и градина, което за мен си е плюс. Има изглед към морето, а по телефона одеве ми казаха 50 метра до плажа.

Иначе с Василис от снимките в Неос Пиргос не се свързвам, не си вдига телефона. А от Елиника направо се отказах - хубав е плажа, ама много забито мястото бе...

Вие какво мислите  Thinking

# 725
Благодаря, кака Лара, позволих си да ти пиша на ЛС.

# 726
  • София
И аз си харесах Lihas. И плажа му е хубав, а за мен това е много важно. И е близо до Лихадонисия. Въобще има си много предимства.
Отсега кроя планове за Евия + Скирос.
Кроя и други планове за района около Парга + Паксос/Антипаксос + Корфу.

# 727
Таис, първите две, според мен, изобщо не си заслужават главоблъскания при наличието на опция 3 и Лихас.

Лихас е много готино, но не е ясно с какви прилежащи площи е, може и да няма зелена градина къде да се шляят децата, което пък за мен не е критерий, даже предпочитам, щото отпада шума от беснеещи дечурлиги. Mr. Green

Но пък и опция 3 не е лоша, а и там сигурно градината ще надделее...

Хвърляй чоп!  Laughing

dechy, живи и здрави септември ще осъществя проект ППАПК ( Парга-Паксос/Антип. - Корфу, мисля, че ще си заслужава...

# 728
  • София
Комикс, ще чакам с нетърпение отзивите. Моите планове са чак за догодина.

# 729
  • София
dechy, комикс   bouquet

Значи принципно Лихада и на мен много ми хареса, но май няма градина. А вечер ми се иска да можем да седнем долу с другите и докато си пием бирата, двете фурии да си тичкат насам-натам. Все пак не можем всяка вечер да обикаляме улиците  Peace

Иначе от трите места в Неос Пиргос, определено третото много ми харесва, освен това е голям апартамент. Има стая с три легла и кухня. И градина  Simple Smile

Много ми се иска да се свържа с този Василис, защото и неговите апартаменти (в новата сграда) изглеждат чудесно. Особено банята, има си и душ кабина.
Обаче никой не отговаря, язък  Sad
Ето как изглежда мястото: http://www.flickriver.com/photos/eviagreece/sets/72157605593452376/

# 730
  • София
Tаис Подкрепям момичетата, че LIHAS надделява. Другите сякаш си приличат, ако изключим градината. Но ако искаш да си в Neos Pyrgos трябва да избереш Kyria......А ще си по-близо хем до ферито, хем до Loutra Edipsou, не са за пренебрегване околностите.

# 731
Аз не мисля, че Кирия има някаква съществена градина от сорта на тези в Халкидики - изглежда ми като зелена ивица около и зад къщата просто. Но може и да бъркам.

Таис,
пращам ти две идеи в по-далечната част на острова, които съм си ги набелязвала за мен (може да си забелязала вече някое от тях).
едно, две - второто е наистина много на юг.

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 20:53 от Параход

# 732
  • София
Параход, относно вила Пасифая - погледни какво съм писала на 31 стр. и линковете  Wink

Great minds think alike  Simple Smile

За второто, супер много ми харесва, то няма и какво да не му хареса човек, обаче е наистина далече. Просто няма как да стане. Казала съм им на всички, че имаме само 550 км до пристанището, и още съвсеем малко до хотела.
Ако сега им съобщя, че всъщност имаме 800+ км от Сф до хотела, ще ме вдигнат на ура. Може и хич да не заминем, на ММ търпението му, колкото и да е голямо, все пак попривърши  Rolling Eyes

Обаче за догодина..не се знае...с добро подковаване цяла зима на равни интервали...може и да се получи  Simple Smile

А градината при Кирия Ангелики - сигурно не е много голяма, но пак е нещо. Ще видим де, аз още не съм се отказала от този Василис, който не си вдига телефона..

# 733
Tаис Подкрепям момичетата, че LIHAS надделява. Другите сякаш си приличат, ако изключим градината. Но ако искаш да си в Neos Pyrgos трябва да избереш Kyria......А ще си по-близо хем до ферито, хем до Loutra Edipsou, не са за пренебрегване околностите.

и аз като Bled Simple Smile другите приличат на всички стандартни места от по-близката Гърция, с разликата че поне са на съпоставима с условията цена, което не е малко, но според мен е недостатъчно... та ако ще биете повече път, поне да е за нещо по-различно.. аз по-специално имам предвид този Василис - нито обстановката около него е някаква такава типично-островна, нито снимката на плажа обещава да е нещо специално?

# 734
  • софия
Таис, голям подстрекател си ще знаеш Heart Eyes Дано си изкарате хубаво, където и да избереш. Но после... знаеш си.

Общи условия

Активация на акаунт