Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 20 ~

• 44 223
  • 797
  •   1
Отговори
# 480
17 минути, остават до филма, ама нещо ме съмнява, че ще ги дават.. омръзна ми от новини
Аз пък много се радвам, че няма да дават епизода ... Тъкмо ще ми спестят нервите около Пелин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Това име ми стана много омразно ...

Аз не, като не ти се гледа, не го гледай ..  Mr. Green Господи, помогни ми ..  Mr. Green

Почна! Вярно епизода ще е ужасен за мен, но по-добре да мине по-бързо отколкото да ми го отлагат за понеделник. Така ще ми образуват още повече нерви - да се свършва и от понеделник всичко да си почне прекрасно и нормално ... Peace

# 481
17 минути, остават до филма, ама нещо ме съмнява, че ще ги дават.. омръзна ми от новини
Аз пък много се радвам, че няма да дават епизода ... Тъкмо ще ми спестят нервите около Пелин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Това име ми стана много омразно ...

Аз не, като не ти се гледа, не го гледай ..  Mr. Green Господи, помогни ми ..  Mr. Green

Почна! Вярно епизода ще е ужасен за мен, но по-добре да мине по-бързо отколкото да ми го отлагат за понеделник. Така ще ми образуват още повече нерви - да се свършва и от понеделник всичко да си почне прекрасно и нормално ... Peace

Вие се оплаквате за 2 дена , а аз какво да кажа като почне седми сезон моята Пелин минимално 2 седмици ще я дават по български серии ..  Mr. Green Не знам за вас, но аз спрях да се ядосвам, излишни нерви и вие се опитайте ..  Joy

# 482
Shocked Shocked Shocked Shocked

Какво означавало името му? "Страх"? Че това кой го измисли? Откъде дойде подобно предположение?

КОРК означава СТРАХ,  КОРКУНЧ означава страшен, КОРКМАЗ означава безстрашен, човек, който не се страхува. Точно обратното на това, което сте писали вие? 
Като някой не знае турски, как така пише измислени преводи на имената на хората, много странно.
В първия постинг на темата, където се предполага, че нещата трябва да са най-изпипани, защото тя е като корицата, точно там половината от имената на актьорите са СБЪРКАНИ.
Повече от половината.
Имена като ÖZGÜR (а пише OZGUR), UĞUR PEKTAŞ (а пише UGUR PEKTAS)... GAMZE ÖZÇELİK PEKTAŞ (а пише Gamze Ozcelik Pektas), ŞEVKET ÇORUH (a пишe  Sevket Coruh)... съжалявам, но за мен това е абсолютна мърлящина.
Ако ще правя тема, ще изпипам всички имена. Ако нещо не ми е ясно, ще питам ако трябва и няколко души, но да не се излагам като...
Иначе не публикувам, ако не съм сигурен.  В постингите е едно, но в първия, който е като заглавие на темата, да има толкова много грешки и то на думи, изписани с огромни букви, които вадят очите, сбъркани, просто... не знам какво да кажа...
Хубаво, каза си мнението, доволен ли си ? Защо трябва да обиждаш ? Постарали са се за тази тема, човек не може всичко да знае, все пак ние сме БЪЛГАРИ всички, за теб лично не съм сигурна. Толкова ли е важно как са написани имената? Пак казвам, ние сме българи, откъде да знаем как се пишат турски имена. И изобщо...само за това ли писа в темата, за да ни кажеш, че едва ли не сме мърляви? За нас е по-важен сериала, актьорите. В тази тема сме, защото сме фенове на сериала и актьорите и ги обичаме. За нас не е важно как изглежда темата, важно е какво се пише вътре в нея. Тук не е конкурс за красота. Ако искаш бягай и търси перфектната тема... Съмнява ме, че ще откриеш такава, освен ако не е правена от турци де .  Simple Smile

# 483

Вие се оплаквате за 2 дена , а аз какво да кажа като почне седми сезон моята Пелин минимално 2 седмици ще я дават по български серии ..  Mr. Green Не знам за вас, но аз спрях да се ядосвам, излишни нерви и вие се опитайте ..  Joy
Нищо, почна. Както се изрази Роси, да минава по-бързо. Няма да си развалям настроението, така и така излизам след филма. Все тая, нали знам, че няма да се съберат  Mr. Green

# 484
# 485
Аз пък много се радвам, че няма да дават епизода ... Тъкмо ще ми спестят нервите около Пелин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Това име ми стана много омразно ...

Аз не, като не ти се гледа, не го гледай ..  Mr. Green Господи, помогни ми ..  Mr. Green

Вие се оплаквате за 2 дена , а аз какво да кажа като почне седми сезон моята Пелин минимално 2 седмици ще я дават по български серии ..  Mr. Green Не знам за вас, но аз спрях да се ядосвам, излишни нерви и вие се опитайте ..  Joy
Нищо, почна. Както се изрази Роси, да минава по-бързо. Няма да си развалям настроението, така и така излизам след филма. Все тая, нали знам, че няма да се съберат  Mr. Green

Точно така! Този навлек Пелин не означава нищо за Синан - ще я видим за малко в началото на епизода в понеделник и това е. Днес я обраха и тя как крещеше на Синан, че щяла да се оплаче колко са некомпетентни в полицията - лигла. После се оказа, че бившия й приятел й е сложил наркотици и те го заловиха. И тя сега благодарна на Синан. Скъса се да ходи по него и да настоява да излязат за Нова Година. Дори телефона си му даде, но той не й звънна и тя пак пристигна в управлението. Нахална е като конска муха. Трябвало да настоява, защото виждала, че той не е лесен.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ама Синан как й каза: "Тази нова година не мога, ще бъда с колегите. Може би някоя друга нова година". Как ли пък не - това беше просто начин да я отпрати. Но мисля, че сега ще трябват нови музиканти и певица и той затова ще й звънне, за да се забавлява екипа. Тя ще доведе певицата и Синан затова ще й благодари и ще я целуне. Но иначе не означава нищо за него и това е ясно. Повече няма да видим лепката Пелин.  Peace

Още в следващия епизод отново ще ни покажат, че Синан си обича само Елиф. Интересно и тежко ще е около приятеля му в следващата серия ...  newsm10

Днес много се смях на Хюсню, Назике и пуйката. Хюсню ме разби като кръсти пуйката Назике, защото двете си приличали ...  hahaha hahaha hahaha

После Назике искаше да пусне пуйката и я буташе да си ходи ама някакви съседки я видяхя и викнаха полиция, понеже малтретирала животното ...  Joy Joy Joy

В крайна сметка Суат сготви пуйката. А Хюсню как нагъваше и вика - Назике била много вкусна ...  Mr. Green

Горкия Али как ли не се моли да не го слагат на Нова година, ама Хюсню до последно го мъчи. Татко Ръза нарочно даде на него да го направи. Пънар иска да е с Али на празника и отиде при баща си и той - ако искаш да те сложа на патрул с него ...  smile3533

Магаретата с тази т.е. този пак ще се забъркат в нещо. Тунч ще свири ...  Laughing

Мелек и Месут ще патрулират заедно, а Мурат готви изненада за Зейнеп и помоли Синан и Хюсню да му помогнат ...  newsm51

Много се смях и в буса - патрулират си всички и Синан вика: Аз слизам, че ме пратиха в цивилната кола с Еркан. На вас много лека работа, спокойно е. Тъкмо си тръгна и им се обадиха, че има случай и те пак побесняха, че Синан бил виновен ...
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo

В патрулната кола Синан и Еркан си говореха за ядене - той не пропуска тази тема. Хапвало му се пуешко. Еркан му каза, че в тяхното семейство на Нова година яли овнешко - изпращали им цял овен. И Синан как му светнаха очите и вика - уау, изяждате цял овен. Лакомника ми той ...  smile3532 smile3532 smile3532

# 486
Епизода започна по-късно,но го дадоха целия.  Peace

-Започна със закачките на Хюсню, а лалето се оплакваше, че накрая и той ще остане патрул ..  Joy А Синан, само че излезе и сигнал и веднага него обвиниха в уроки ..  hahaha hahaha

-Зейнеп и Мурат си говориха в колата,говориха  си за миналата им година, как били разделени в Истанбул и Лондон .. той искаше да я прекарат заедно новата година, но тя отказа , било я е срам от всички, дори от екипа, тя спомена майка си й той вика Joy; Майка ти, разтрепериха ми се ръцете, ще катастрофираме ..  Joy После Зейнеп каза, само да е между тях връзката им и да не прибързват пред хората, а той разбира се, трябва първо да се опознаят ..  Joy Joy Joy

-Суат, спечелила от лотарията пуйка, а Назике пък се сърди, че не искат да я вземат в хотела, а магаретата няма къде да отидат ..  Mr. Green

-Докато Пелин говореше и дръпнаха чантата и така после се запозна със Синан, а той вика махайте ми я от очите ..  rotfImbo rotfImbo  rotfImbo

-Тунч, репетираше за да свири на нова година, а Месут не му дава  hahaha

-Пънар се сърди, че няма да е на нова година с мъжа си, почна да се мазни на татко Ръза, а той вика, щом толкова настояваш да си с него, ходи на патрул ..  rotfImao rotfImao rotfImao

-Месут, отиде в бара където искаше да свири Тунч и му позволи, ама преди това чу Тунч да казва, че е старомоден  Joy

-Тунч, нали се е уредил и каза на Метин и Текин,че не може да отидат, а те се ядосаха и си тръгнаха, по пътя срещнаха една "красавица" и пак си направиха плановете  hahaha

-Пелин, дойде и разпрегръща Синан и всички гледат странно, а Зейнеп се излегна, само пуканки ѝ трябваха за гледката ..  Mr. Green

-Назике се разсърди, че не я канят с нея и почна да го гони кокошката на свобода , съседките видяха обадиха се на всички други и на полицията и я обвиниха за тормоз над пуйката ..  smile3532

-Пелин си дава номера на Синан, ама той не я ебава много за жива, направо я реже, като кисела краставица  Mr. Green

-Йомер и Мурат си играеха на двора, а Зейнеп ги, Емел пак я базика и ѝ каза че били заедно повече от женените,Зейнеп пак обърна темата й каза, че на Йомер му светели очите като му спомене името, а Емел вика; И на Мурат, когато те погледне  Sunglasses

-Месут беше купил яке на Тунч, а Тунч на него шапка и то червена ..  hahaha

-Хюсню, обявява кои ще са на смяна , като стигна до Али вика; за теб още не съм решил ..  Joy Joy Joy Joy А Месут и Мелек, ще са на патрул. Когато всички излязоха Мурат каза плана си на Хюсню и Синан, тоест сещайте се за какво е .. ♥♥

# 487

Какво означавало името му? "Страх"? Че това кой го измисли? Откъде дойде подобно предположение?

КОРК означава СТРАХ,  КОРКУНЧ означава страшен, КОРКМАЗ означава безстрашен, човек, който не се страхува. Точно обратното на това, което сте писали вие? 
Като някой не знае турски, как така пише измислени преводи на имената на хората, много странно.
В първия постинг на темата, където се предполага, че нещата трябва да са най-изпипани, защото тя е като корицата, точно там половината от имената на актьорите са СБЪРКАНИ.
Повече от половината.
Имена като ÖZGÜR (а пише OZGUR), UĞUR PEKTAŞ (а пише UGUR PEKTAS)... GAMZE ÖZÇELİK PEKTAŞ (а пише Gamze Ozcelik Pektas), ŞEVKET ÇORUH (a пишe  Sevket Coruh)... съжалявам, но за мен това е абсолютна мърлящина.
Ако ще правя тема, ще изпипам всички имена. Ако нещо не ми е ясно, ще питам ако трябва и няколко души, но да не се излагам като...
Иначе не публикувам, ако не съм сигурен.  В постингите е едно, но в първия, който е като заглавие на темата, да има толкова много грешки и то на думи, изписани с огромни букви, които вадят очите, сбъркани, просто... не знам какво да кажа...
Първо да кажа, че не аз съм превеждала биографиите, отдолу си пише кой е направил превода. Щом превода е грешен, преведи ти биографиите и ще сложа твоя превод в следващата тема. Всъщност не, ще оставя на теб възможността да я направиш, за да видим какво означава изпипана тема и да знаем за по-нататък, че да не се излагаме.
Казваш, че за теб това е мърлящина, извинявай, ама аз насила ли те накарах да влезеш тук?! Щом не ти харесва темата, не влизай повече. Ти и без това влизаш само, за да се заядеш. Можеше да го дадеш като съвет, без да обиждаш.
Пак казвам - щом знаеш турски и имаш желание да направиш хубава тема, оставям следващата на теб. Но не си мисли, че е толкова лесно. На мен лично направата на една тема ми отнема около 2-3 часа и накрая някой да ми каже, че това било мърлящина и излагация. Малко или много, всеки който е на моето място ще се обиди.

Така е Джули! Съгласна съм с теб - това си е обидно и то много. Аз също правих темите известно  време и ми стана неприятно като прочетох тези думи. Но не се нервирай не си струва. Нито ти, нито аз сме превеждали значението на думите, но това няма значение. Всеки може да допусне грешка. Можеше да се даде съвет като хората, без да се обижда. Както и да е - темите, които пускаш са прекрасни. Продължавай в същия дух и изобщо не се притеснявай. Всички сме ти много благодарни. Не си струва да обръщаме внимание ...  newsm10

# 488

КОРК означава СТРАХ,  КОРКУНЧ означава страшен, КОРКМАЗ означава безстрашен, човек, който не се страхува. Точно обратното на това, което сте писали вие?  
Повече от половината.
Имена като ÖZGÜR (а пише OZGUR), UĞUR PEKTAŞ (а пише UGUR PEKTAS)... GAMZE ÖZÇELİK PEKTAŞ (а пише Gamze Ozcelik Pektas), ŞEVKET ÇORUH (a пишe  Sevket Coruh)... съжалявам, но за мен това е абсолютна мърлящина.
Иначе не публикувам, ако не съм сигурен.  В постингите е едно, но в първия, който е като заглавие на темата, да има толкова много грешки и то на думи, изписани с огромни букви, които вадят очите, сбъркани, просто... не знам какво да кажа...
Хубаво, каза си мнението, доволен ли си ? Защо трябва да обиждаш ? Постарали са се за тази тема, човек не може всичко да знае, все пак ние сме БЪЛГАРИ всички, за теб лично не съм сигурна. Толкова ли е важно как са написани имената? Пак казвам, ние сме българи, откъде да знаем как се пишат турски имена. И изобщо...само за това ли писа в темата, за да ни кажеш, че едва ли не сме мърляви? За нас е по-важен сериала, актьорите. В тази тема сме, защото сме фенове на сериала и актьорите и ги обичаме. За нас не е важно как изглежда темата, важно е какво се пише вътре в нея. Тук не е конкурс за красота. Ако искаш бягай и търси перфектната тема... Съмнява ме, че ще откриеш такава, освен ако не е правена от турци де .  Simple Smile

Съгласна съм с теб - добре казано ...
newsm10

# 489
Епизода започна по-късно,но го дадоха целия.  Peace

-Започна със закачките на Хюсню, а лалето се оплакваше, че накрая и той ще остане патрул ..  Joy А Синан, само че излезе и сигнал и веднага него обвиниха в уроки ..  hahaha hahaha

-Зейнеп и Мурат си говориха в колата,говориха  си за миналата им година, как били разделени в Истанбул и Лондон .. той искаше да я прекарат заедно новата година, но тя отказа , било я е срам от всички, дори от екипа, тя спомена майка си й той вика Joy; Майка ти, разтрепериха ми се ръцете, ще катастрофираме ..  Joy После Зейнеп каза, само да е между тях връзката им и да не прибързват пред хората, а той разбира се, трябва първо да се опознаят ..  Joy Joy Joy

-Суат, спечелила от лотарията пуйка, а Назике пък се сърди, че не искат да я вземат в хотела, а магаретата няма къде да отидат ..  Mr. Green

-Докато Пелин говореше и дръпнаха чантата и така после се запозна със Синан, а той вика махайте ми я от очите ..  rotfImbo rotfImbo  rotfImbo

-Тунч, репетираше за да свири на нова година, а Месут не му дава  hahaha

-Пънар се сърди, че няма да е на нова година с мъжа си, почна да се мазни на татко Ръза, а той вика, щом толкова настояваш да си с него, ходи на патрул ..  rotfImao rotfImao rotfImao

-Месут, отиде в бара където искаше да свири Тунч и му позволи, ама преди това чу Тунч да казва, че е старомоден  Joy

-Тунч, нали се е уредил и каза на Метин и Текин,че не може да отидат, а те се ядосаха и си тръгнаха, по пътя срещнаха една "красавица" и пак си направиха плановете  hahaha

-Пелин, дойде и разпрегръща Синан и всички гледат странно, а Зейнеп се излегна, само пуканки ѝ трябваха за гледката ..  Mr. Green

-Назике се разсърди, че не я канят с нея и почна да го гони кокошката на свобода , съседките видяха обадиха се на всички други и на полицията и я обвиниха за тормоз над пуйката ..  smile3532

-Пелин си дава номера на Синан, ама той не я ебава много за жива, направо я реже, като кисела краставица  Mr. Green

-Йомер и Мурат си играеха на двора, а Зейнеп ги, Емел пак я базика и ѝ каза че били заедно повече от женените,Зейнеп пак обърна темата й каза, че на Йомер му светели очите като му спомене името, а Емел вика; И на Мурат, когато те погледне  Sunglasses

-Месут беше купил яке на Тунч, а Тунч на него шапка и то червена ..  hahaha

-Хюсню, обявява кои ще са на смяна , като стигна до Али вика; за теб още не съм решил ..  Joy Joy Joy Joy А Месут и Мелек, ще са на патрул. Когато всички излязоха Мурат каза плана си на Хюсню и Синан, тоест сещайте се за какво е .. ♥♥

Да веднага се сетих! Изненадата на Мурат за Зейнеп ще е страхотна. Това ще е най-хубавото от новогодишния епизод ...  newsm51 Two Hearts Two Hearts

Благодаря ти за подробния разказ ...  Hug

И на мен много ми хареса как Синан режеше и отпращаше онази лепка ...
  Hands Clap

# 490

Благодаря за отговора, аз си помислих че Мурат е застрелян в главата и се учудих защото Зейнеб е при него а нея първа я убиват

Това беше преди тя да умре точно 10 серии, а него го застреляха няколко пъти в гърба, а преди това се би, за това е в това състояние ..

Да тези епизоди бяха много тежки, но и много интересни ...  Peace

# 491
Съгласна съм с всички, да българи сме и не можем да кажем точен превод, но тук информацията е вярна! Може и да сме допускали грешки, но винаги има кой да ни ги поправи, някой част от темата. А и не мисля повече да се обяснявам.

# 492

За мен винаги е била красива, но нищо не написах тук, защото това е изкуствената Гамзе и честно казано не я харесвам, не ме разбирайте погрешно, естествено че я обичам, но в последната година сякаш не е тя - Когато беше с Емре беше пък все пияна, дори така бяха написали, когато я бяха засякли с него, да не споменавам, колко пъти беше повече от зле с приятелките си и очите й плават, че и преди месец снимка с цигара .. а когато беше на почивка с Мерт, той караше колата, а тя беше легнала, а нейните крака през прозореца на колата, в инстаграма на всеки мъж който й коментира снимката пише "скъпи"  ..  Embarassed Знам, че не е стара и просто се забавлява, но се държи, сякаш е на моите гоидни, в последно време.. не знам, какво мислите вие, но аз я обичам и такава,какво да правя..

Разбирам какво имаш в предвид. Гамзе е прекрасна, но определено в последно време се промени малко. Разбира се, всеки сам решава как да живее, но това че ходеше пияна по едно време наистина си беше странно. И ме е яд, че послуша Мерт и напусна Опасни улици. Така ми се иска да ги видя отново заедно с Уур. Но това не зависи от нас - времето ще покаже какво ще стане. Важното е те да са щастливи ... newsm10

# 493
Аз също много харесвам Гамзе и Уур, Мурат и Зейнеп. Гамзе наистина много се е променила тази година. То даже още от миналото лято. Нещото,което ме подразни най-много и ме е яд на него още е ,че тя е послушала оня идиот Мерт да напусне улиците. Та тя е родена за този сериал.
Тя не напусна улиците само заради това Гамзе винаги е казвала, че иска да играе в исторически сериал и сега са и предложили именно такава роля.

Аз също много ги харесвам. Не миналото лято беше горе-долу добре от есента, не мога да я позная, а колкото до Мерт, това е нейно решение, просто той се е дразнел, заради близките ѝ сцени с Уур, това е.. А пък за теб не знам това къде го е казала за историческия  сериал, може да съм го изпуснала, този момент.

До колкото аз помня в едно интервю Гамзе каза по повод участието й в новия сериал Фатих, че винаги е харесвала историята му и е чела книгата. Затова се радва, че ще участва в него. Но иначе за напускането на Опасни улици каза, че искала да прави и други неща, а после стана ясно, че го е направила и защото Мерт не искал да се снима в толкова близки сцени с бившия си съпруг Уур Пекташ ...   Peace

# 494
Съгласна съм с всички, да българи сме и не можем да кажем точен превод, но тук информацията е вярна! Може и да сме допускали грешки, но винаги има кой да ни ги поправи, някой част от темата. А и не мисля повече да се обяснявам.

Точно така!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт