Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 20 ~

• 44 105
  • 797
  •   1
Отговори
# 615
Ето още една снимка. Само че, не стана много хубава, защото не намерих снимки на Али и Панар и Мелек и Месут.

Хубаво се е получило, а Месут и Мелек  и Али и Пънар по устата нямат, но по бузата - да  Mr. Green Всъщност за бузата на Мелек и Месут, не ми идва спомен един път в колата, тя легна в него и той я целуна по челото ..  Rolling Eyes

# 616
Моля някой който е тук да ми отговори бързо, защото съм в стрес! Сега видях едно клипче и каков е станало с Текин? Настина ли умира? От какво, в кой епизод?... Не мога да повярвам, че още един от главните герои умира. Едвам преживях Елиф, сега и той ли ще умре...

# 617
Моля някой който е тук да ми отговори бързо, защото съм в стрес! Сега видях едно клипче и каков е станало с Текин? Настина ли умира? От какво, в кой епизод?... Не мога да повярвам, че още един от главните герои умира. Едвам преживях Елиф, сега и той ли ще умре...

Текин ли? На него нищо му няма - спокойно. Той продължава да си играе в сериала и през новия сезон. Тази, която умира е Зейнеп. Сценаристите направо са ужасни - първо Елиф, сега Зейнеп ... но Текин си е добре ...  Peace

# 618
Ето още една снимка. Само че, не стана много хубава, защото не намерих снимки на Али и Панар и Мелек и Месут.

Хубаво се е получило, а Месут и Мелек  и Али и Пънар по устата нямат, но по бузата - да  Mr. Green Всъщност за бузата на Мелек и Месут, не ми идва спомен един път в колата, тя легна в него и той я целуна по челото ..  Rolling Eyes

В момента и аз не се сещам, но вероятно имат поне по бузата. Иначе си права ... Peace

# 619
ОМГ! И Зейнеп ли умира?........ ooooh! Просто съм шокиран! Ама сигурно ли е? Възможно и е да е жива? Какво е станало?

И аз ето за този клип говорех - http://www.youtube.com/watch?v=39fpuvCPYhA това не е ли текин?

# 620
ОМГ! И Зейнеп ли умира?........ ooooh! Просто съм шокиран! Ама сигурно ли е? Възможно и е да е жива? Какво е станало?

И аз ето за този клип говорех - http://www.youtube.com/watch?v=39fpuvCPYhA това не е ли текин?

Това не е Текин! Това е едно друго момче, което викаше баща си и Хюсню до последно беше при него и му помагаше. Момчето все благодареше на Хюсню и накрая умря ...  Peace

Зейнеп я застрелват във врата и след това умира. За съжаление няма как да се окаже, че е жива - нещата около нея и прострелването й ги дадоха много подробно в 2 последователни серии. В първата беше в болница в кома и накрая на епизода умра, а в последния епизод на 7-ми сезон дадоха и погребението й. Направо се скъсахме от плач ...  cry cry cry

Гамзе Йозчелик взе решение да напусне сериала, но вместо да пратят героинята й някъде, тъпите сценаристи я убиха. Направо нямам думи - първо убиха Елеф, а сега и Зейнеп ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Зейнеп Бешерлер /Мелек в края на 7-ми сезон писа в twitter-а си, че също няма да участва в 8-ми сезон. За щастие нищо не се случи с Мелек - до последно бяха с Месут. Ако Зейнеп Бешерлер не размисли вероятно ще ни кажат, че Мелек е заминала някъде. Но дано по-натам се върне ...   Praynig

В новия сезон ще има 2 нови комисарки ...
Wink

# 621

В момента и аз не се сещам, но вероятно имат поне по бузата. Иначе си права ... Peace
Много е красиво - браво на теб  Hug  bouquet Hug Heart Eyes

# 622

Текин ли? На него нищо му няма - спокойно. Той продължава да си играе в сериала и през новия сезон. Тази, която умира е Зейнеп. Сценаристите направо са ужасни - първо Елиф, сега Зейнеп ... но Текин си е добре ...  Peace
И за Елиф, и за Зейнеп страшно ме е яд, и ми е гадно, но няма как, станалото станало, надали отново ще ги видим в този сериал...  ooooh! Tired Crossing Arms Амаа как ще разделят така магаренцата, та те са си в комплект, умре единия, умира и другия.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green То това важи и за ЕС и за ЗМ, ама сценаристите явно не мислят така.  Ама да разделиш Метин и Текин си е чисто престъпление ... Обаче докато гледах youtube вижте нещо интересно, което открих... Ако някой може да разяснии, ще съм му благодарна: http://www.youtube.com/watch?v=8q33-58Rs94 Ето това вече 100 на 100 е Текин  Peace

# 623
Охооо кой на кого подава букета , какво става, нова сватба, а ?  Joy Joy Joy Сладури тотални !! http://www.youtube.com/watch?v=0bWZr-GdPi0 Че и танцуваха ... Как само го души!!! Да не е отровен бе ?  Joy

# 624
Няколко снимки от сета. Hug

# 625
Новина за Зейнеп Бешерлер. Приела е предложението за брак. Казва също, че е била много изненадана и не го е очаквала. От мен толкова, друго не могах да разбера с гугъла. Mr. Green Много се радвам за нея. newsm44

http://www.televizyongazetesi.com/zeynep-beserler-aldigi-evlenme … 3348#.UhEkJn9TTIU

# 626
mariastoeva, правиш много хубави колажи. Поздравления! Hug
А относно питането ти за темата - и аз не знам какво да ти кажа. Попринцип е строго забранено да се прави нова тема, когато настоящата не е достигнала 50-та страница. Понякога ми се е налагало да пусна новата тема, когато другата е била на 48 страница и са ми я триели. Твоята не знам как още си стои. За мен няма никакво значение кой ще прави темата, така че ако искаш остави тази засега, ако не я изтрият - ще продължим в нея, а ако я изтрият - ще я направиш отново, или някое друго момиче, което има желание. И тук е момента да благодаря на Рокси, че толкова време ме заместваше и пускаше темите, когато мен ме нямаше. Надявам се и за напред да ми помага. Hug
Ох, доста дългичко стана. ooooh! Надявам се да ме разберете, че малко объркано го написах. Grinning

# 627
mariastoeva, правиш много хубави колажи. Поздравления! Hug
А относно питането ти за темата - и аз не знам какво да ти кажа. Попринцип е строго забранено да се прави нова тема, когато настоящата не е достигнала 50-та страница. Понякога ми се е налагало да пусна новата тема, когато другата е била на 48 страница и са ми я триели. Твоята не знам как още си стои. За мен няма никакво значение кой ще прави темата, така че ако искаш остави тази засега, ако не я изтрият - ще продължим в нея, а ако я изтрият - ще я направиш отново, или някое друго момиче, което има желание. И тук е момента да благодаря на Рокси, че толкова време ме заместваше и пускаше темите, когато мен ме нямаше. Надявам се и за напред да ми помага. Hug
Ох, доста дългичко стана. ooooh! Надявам се да ме разберете, че малко объркано го написах. Grinning

Според мен ти трябва да продължиш да си правиш темите и за напред. Когато не си тук - аз ще ги пускам. Няма проблем. А mariastoeva може да ни помага с някои подписи и колажи например. Както и да ги пуска, когато ние не можем ...  Peace

Темата й има хубави подписи, но липсват доста неща - няма линковете към темите, инфото за актьорите и т.н. Ако можем да ги добавим ще е добре и може тя да остане сега. Но както прецените вие. Ако искате пък да остане така както си е, пък следващата отново ти или аз да я поемем и да си има всичко подробно. Нека другите кажат...  newsm78

Джули, няма за какво да ми благодариш - знаеш, че винаги съм готова да ти помогна ...
Hug Hug Hug Hug

# 628
Няколко снимки от сета. Hug

Благодаря ти за снимките! Тук втората комисарка изглежда по-добре от колкото на предишните си снимки ... Peace

# 629
Обаче докато гледах youtube вижте нещо интересно, което открих... Ако някой може да разяснии, ще съм му благодарна: http://www.youtube.com/watch?v=8q33-58Rs94 Ето това вече 100 на 100 е Текин Peace

До колкото помня тук Текин се беше бил с някакви момчета и те го бяха ступали здраво ...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт