Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 20 ~

• 44 050
  • 797
  •   1
Отговори
# 705
Buse Varol, Arka Sokaklar'da!

Son olarak dizimize katılan Gülcan Arslan ve Gizem Soysaldı'dan sonra Buse Varol'da Arka Sokaklar kadrosuna katıldı. Buse Varol'un dizimizde şu an hangi karakteri canlandıracağı bilinmezken Polis Akademisinden mezun Polis Memurunu canlandıracaktır.

Ново 20 - още една нова комисарка. Пише, че след Гюлчан Арслан и Гизем Сойсалди към актьорския състав на сериала Опасни улици се е присъединила и Бусе Варол. Героинята й е завършила полицейската академия. Все още обаче не пише как ще се казва в сериала ...  newsm78

До колкото прочетох Бусе Варол е финалистка на Мис Турция 2012 ...
 Rolling Eyes

Ако това е вярно, ще ми е странно - 3 нови комисарки жени. Това никога не е било. Аз очаквах нов комисар мъж за някоя от другите 2. Поне и един комисар да сложат, защото направо нямам думи. Не искам да забъркват тези с никого от нашите ...  Crossing Arms

От 3-те на мен ми е най-симпатична Гюлчан Арслан ... 
Peace

# 706
Днес епизодът беше тъжен.Тарзан пак се развихри.
http://vbox7.com/play:d344aa3603 за 2 път го гледам и се разплаках.Всичко това заради Мерт направо още повече ме е яд.Да беше спряла сцената и да каже "Край.Отказвам се.Няма да напускам". Но какво да се прави.
Престрелката като започна 229 епизод беше много яка.Зейнеб стреля и говори с Мурат.

# 707
Ето един невероятен клип - тук Зейнеп Бешерлер говори за предстоящата си сватба. Казва, че ще бъде на 5 октомври в Бодрум. Разказва как годеника й й е предложил - уау дори има снимка. Изписъл е със светещ надпис: "Ще се омъжиш ли за мен". Всичко е било много романтично, тя е била много изненадана и щастлива.   newsm44 Two Hearts  love001  Kissing Heart  loveuuu

В общи линии казва същите неща, които преведох в статията вчера ...  newsm10

Личи си, че Зейнеп е много щастлива с него - направо сияе по време на интервюто. Освен това беше много любезна и доста поговори с журналистите. Дано покани на сватбата най-близките си приятели от Опасни улици ...
Praynig  ppp  Hands Clap

Благодаря ти за видеото!!! Зейнеб изглеждаше невероятно, личи й колко е щастлива ... Направо сияеше. Ужасно много се радвам за нея  Hug Hug Hug. Толкова е чаровна ... Надявам се да покани Берк и Чаала. На тях много им върви със сватбите, особено ако са заедно  hahaha newsm53 smile3521 smile3521

Така е и аз се радвам ..  Hug

# 708
Не знам за вас, но аз много искам Айлин и Явус да се съберат. Според мен много си подхождат.
Ооо не само ти ги искаш заедно. Те са един за друг. И двамата са необвързани, и изобщо много сладка двойка биха били.  Hug

Вижте ги, не са ли сладури.

Съгласна съм с вас! Айлин и Явуз са много сладки заедно. Мислех си, че ще ги съберат още в 1-ви сезон, но за сега няма никакви наченки това да стане. Айлин си стои зад бюрото. Дано размислят в бъдеще и да ги съберат... Praynig Heart Eyes  Kissing Heart

И според мен биха си ходили, аз също си мислех, че ще ги чифтосат, ама йок .. и все пак нищо не се знае ..  Peace

# 709
Моля,още една.Това никога не е било 4 жени комисарки наведнъж.3 да, ама 4,те да бяха направили така и с Зейнеб, Мелек, Елиф и Айлин.На мен също ми е най-симпатична Гюлчан,прилича ми малко на Чаала,ако й се сложи руса коса.

# 710
Моля,още една.Това никога не е било 4 жени комисарки наведнъж.3 да, ама 4,те да бяха направили така и с Зейнеб, Мелек, Елиф и Айлин.На мен също ми е най-симпатична Гюлчан,прилича ми малко на Чаала,ако й се сложи руса коса.

Това е пълна простотия за мен, честно казано! Тотално се отказах да го гледам, изобщо няма да издържа. Та, то няма комисари за тях,само жени вкарват, не, не просто, развалиха хубавия филм, нищо лично, ама за 8 години доказаха, че на много хора този сериал, може да стане любим, не само заради играта и сцените, а заради самите актьори, както е тръгнало, ще го докарат до такъв сезон,дето вече ще е останал само нов екип, просто нямам думи.

# 711

V
Не знам за вас, но аз много искам Айлин и Явус да се съберат. Според мен много си подхождат.
Ооо не само ти ги искаш заедно. Те са един за друг. И двамата са необвързани, и изобщо много сладка двойка биха били.  Hug

Вижте ги, не са ли сладури.

Съгласна съм с вас! Айлин и Явуз са много сладки заедно. Мислех си, че ще ги съберат още в 1-ви сезон, но за сега няма никакви наченки това да стане. Айлин си стои зад бюрото. Дано размислят в бъдеще и да ги съберат... Praynig Heart Eyes  Kissing Heart

И според мен биха си ходили, аз също си мислех, че ще ги чифтосат, ама йок .. и все пак нищо не се знае ..  Peace

Всъщност намерих още една снимка и направих тази картинка. Мисля, че е по- хубава!

# 712
Наистина след напускането на Гамзе и Уур,всичко се промени.1,2 и 3 сезон бяха невероятни,признавам само 1-я екип.И между-другото Честит рожден ден на Илкер.Дано се върне в улиците.

# 713

Това е пълна простотия за мен, честно казано! Тотално се отказах да го гледам, изобщо няма да издържа. Та, то няма комисари за тях,само жени вкарват, не, не просто, развалиха хубавия филм, нищо лично, ама за 8 години доказаха, че на много хора този сериал, може да стане любим, не само заради играта и сцените, а заради самите актьори, както е тръгнало, ще го докарат до такъв сезон,дето вече ще е останал само нов екип, просто нямам думи.

За мен Чаала си е най-готина и никоя не може да се мери с нея. Иначе съм съгласна, че ако бяха пуснали заедно Чаала, Гамзе, Зейнеп и Йозлем щеше да е върха. И 4-те са страхотни и много готини. Щяхме да се кефим максимално ...  newsm76

Но сега от тези жени остана само Йозлем - тя ще има честта да играе на куп с още 3 комисарки ...  newsm78

Когато сериала започна до края на 3-ти сезон бяха само Гамзе и Йозлем. В 4-ти сезон бяха само Чаала и Йозлем, в 5-ти към тях се присъедини и Зейнеп Бешерлер. В 6-ти пък Чаала я нямаше а се върна Гамзе и продължи заедно с Зейнеп и Йозлем, но никога не са били 4 на куп от които 3 нови ...  Rolling Eyes

Аз още съм изненадана и шокирана от решението на сценаристите да включат и 3-та комисарка. Наистина няма комисари за тях. Аз още си чакам нов комисар мъж. Дано се появи такъв за контраст ...
  Praynig Mr. Green newsm12

# 714
Днес епизодът беше тъжен.Тарзан пак се развихри.
http://vbox7.com/play:d344aa3603 за 2 път го гледам и се разплаках.Всичко това заради Мерт направо още повече ме е яд.Да беше спряла сцената и да каже "Край.Отказвам се.Няма да напускам". Но какво да се прави.
Престрелката като започна 229 епизод беше много яка.Зейнеб стреля и говори с Мурат.

И аз така .. колкото пъти го гледам, толкова пъти съм ревала, чак толкова и аз не бях зле, едно че гледам всички плачат за нея, тя как умира, малкия и той че заплака, а Мурат как я прегръща за последно, а като се сетя, че е заради Мерт още повече ми се насълзяват очите, още 1 път, когато го гледах онлайн, след като свърши половин час сигурно ревах .. просто, толкова беше тъжно.. да беше, дори преди да обявят новината , че Мерт е искал, просто си знаех .. нямаше заради, какво да е друго, искала да бъде делова жена, моля ви се .. преди да дадат серията, как умира ми се искаше да се е отказала и да се събуди, но не.. Но пък за едно съм сигурна и на нея ѝ беше гадно , колкото и на нас,в инстаграма,сама го написа.

# 715
Наистина след напускането на Гамзе и Уур,всичко се промени.1,2 и 3 сезон бяха невероятни,признавам само 1-я екип.И между-другото Честит рожден ден на Илкер.Дано се върне в улиците.

Предполагам, че рожден ден има Илкер Инаноллу, но все пак Енгин или Явуз е рожденник. newsm78

# 716

За мен Чаала си е най-готина и никоя не може да се мери с нея. Иначе съм съгласна, че ако бяха пуснали заедно Чаала, Гамзе, Зейнеп и Йозлем щеше да е върха. И 4-те са страхотни и много готини. Щяхме да се кефим максимално ...  newsm76

Но сега от тези жени остана само Йозлем - тя ще има честта да играе на куп с още 3 комисарки ...  newsm78

Когато сериала започна до края на 3-ти сезон бяха само Гамзе и Йозлем. В 4-ти сезон бяха само Чаала и Йозлем, в 5-ти към тях се присъедини и Зейнеп Бешерлер. В 6-ти пък Чаала я нямаше а се върна Гамзе и продължи заедно с Зейнеп и Йозлем, но никога не са били 4 на куп от които 3 нови ...  Rolling Eyes

Аз още съм изненадана и шокирана от решението на сценаристите да включат и 3-та комисарка. Наистина няма комисари за тях. Аз още си чакам нов комисар мъж. Дано се появи такъв за контраст ...

За мен  Гамзе си остава най-най .. която и да дойде на нейното място.  Ама то егати и честа,толкова много комисарки ..  Tired Все още ме е яд, че 7 сезон не беше финал..

# 717

Тук не съм съгласна. Моите любимци са Берк и Чаала! След появата им в сериала за мен стана още по-интересно. Няма такива сладури. Влюбих се в тях още щом ги видях ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Разбира се обожавам също и Гамзе и Уур - другите ми любимци. Те ми липсваха много, но щом видях моята любов Берк, както и Чаала и ахнах. Много са готини и сладки ...  newsm10

Зейнеп Бешерлер също е готина.  Peace

За мен сериала се промени след като Чаала и Берк напуснаха. Не е същото. А сега напуснаха и Гамзе и Зейнеп и вече ще е тотално различно. И Илкер го няма ...  Naughty

Разбира се уважавам мнението ти - всеки има свои любимци и предпочитания. Аз също много харесвам Гамзе и Уур, но са ми след Берк и Чаала ...
Hug

# 718

Предполагам, че рожден ден има Илкер Инаноллу, но все пак Енгин или Явуз е рожденник. newsm78

Енгин е, спомням си по това, че с Зейнеп Б. бяха еднакви зодии ..  Mr. Green Ако не се лъжа  Mr. Green Но все пак Честит Рожден Ден от мен ..  hug

# 719

За мен  Гамзе си остава най-най .. която и да дойде на нейното място.  Ама то егати и честа,толкова много комисарки ..  Tired Все още ме е яд, че 7 сезон не беше финал..

Да разбирам те напълно!  Peace То вярно тотално обновен екип - какво ще правят с толкова много жени комисарки?  newsm78 Няма ли някой мъж вече да дойде - още се надявам това за последната да не е вярно, че са доста ... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт