Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 20 ~

• 44 055
  • 797
  •   1
Отговори
# 690

Благодаря за снимките! Още през нощта ги пуснах заедно с още снимки на Берк и приятелите му. Те са на по-предните страници. Може да ги видиш. Моят сладур Берк е невероятен ...  smile3525 Two Hearts  love001 txtloves

# 691
Ето тук е с майка си и баща си.

А тук е с приятеля си.

Много хубави снимки на Зейнеп ...  smile3525

# 692

Благодаря за снимките! Още през нощта ги пуснах заедно с още снимки на Берк и приятелите му. Те са на по-предните страници. Може да ги видиш. Моят сладур Берк е невероятен ...  smile3525 Two Hearts  love001 txtloves
Роси права си, че Берк е невероятен

# 693
Ето тук е с майка си и баща си.

А тук е с приятеля си.

Много хубави снимки на Зейнеп ...  smile3525
Роси съгласна съм с теб

# 694
И една снимка, зад кадър, много е сладка на тоя прозорец, Джейнн ..  Mr. Green Mr. Green

Невероятна е ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Гамзе е повече от невероятна

# 695
И аз да си кажа мнението за новите комисарки. Нямам нищо против тях и няма да имам освен ако не забъркат някоя от тях с Месут, защото нали Уур се е договорил със сценаристите да не го забъркат в любовна история след смъртта на Зейнеп и напускането на Гамзе.
А на мен ми е по-симпатична по-нисичката комисарка- бившата съпруга съпруга на Халит Ергенч ако се не лъжа, че е тя.А другата-дано да вкарат някой нов комисар за нея. Ще видим, когато почнат да излъчват новите епизоди по Канал Д. 

# 696
И аз да си кажа мнението за новите комисарки. Нямам нищо против тях и няма да имам освен ако не забъркат някоя от тях с Месут, защото нали Уур се е договорил със сценаристите да не го забъркат в любовна история след смъртта на Зейнеп и напускането на Гамзе.
А на мен ми е по-симпатична по-нисичката комисарка- бившата съпруга съпруга на Халит Ергенч ако се не лъжа, че е тя.А другата-дано да вкарат някой нов комисар за нея. Ще видим, когато почнат да излъчват новите епизоди по Канал Д. 

Аз също нямам против новите комисарки стига да не ги забъркват с Мурат и Месут. Дано е вярно, че Уур се е договорил, защото иначе ще е гадно. Дано има нов комисар за тях. Иначе на мен по-симпатична ми е по-високата - хубава е. Ще видим какво ще излезе. Сериала ще го пуснат в началото на септември по Канал Д ... newsm10

# 697
Ето един невероятен клип - тук Зейнеп Бешерлер говори за предстоящата си сватба. Казва, че ще бъде на 5 октомври в Бодрум. Разказва как годеника й й е предложил - уау дори има снимка. Изписъл е със светещ надпис: "Ще се омъжиш ли за мен". Всичко е било много романтично, тя е била много изненадана и щастлива.   newsm44 Two Hearts  love001  Kissing Heart  loveuuu

В общи линии казва същите неща, които преведох в статията вчера ...  newsm10

Личи си, че Зейнеп е много щастлива с него - направо сияе по време на интервюто. Освен това беше много любезна и доста поговори с журналистите. Дано покани на сватбата най-близките си приятели от Опасни улици ...
Praynig  ppp  Hands Clap

# 698
Не знам за вас, но аз много искам Айлин и Явус да се съберат. Според мен много си подхождат.

# 699
Ето един невероятен клип - тук Зейнеп Бешерлер говори за предстоящата си сватба. Казва, че ще бъде на 5 октомври в Бодрум. Разказва как годеника й й е предложил - уау дори има снимка. Изписъл е със светещ надпис: "Ще се омъжиш ли за мен". Всичко е било много романтично, тя е била много изненадана и щастлива.   newsm44 Two Hearts  love001  Kissing Heart  loveuuu

Личи си, че Зейнеп е много щастлива с него - направо сияе по време на интервюто. Освен това беше много любезна и доста поговори с журналистите. Дано покани на сватбата най-близките си приятели от Опасни улици ...
Praynig  ppp  Hands Clap

Благодаря ти за видеото!!! Зейнеб изглеждаше невероятно, личи й колко е щастлива ... Направо сияеше. Ужасно много се радвам за нея  Hug Hug Hug. Толкова е чаровна ... Надявам се да покани Берк и Чаала. На тях много им върви със сватбите, особено ако са заедно  hahaha newsm53 smile3521 smile3521

# 700
Не знам за вас, но аз много искам Айлин и Явус да се съберат. Според мен много си подхождат.
Ооо не само ти ги искаш заедно. Те са един за друг. И двамата са необвързани, и изобщо много сладка двойка биха били.  Hug

# 701
Ооо не само ти ги искаш заедно. Те са един за друг. И двамата са необвързани, и изобщо много сладка двойка биха били.  Hug

Вижте ги, не са ли сладури.

# 702

Вижте ги, не са ли сладури.

Съгласна съм с вас! Айлин и Явуз са много сладки заедно. Мислех си, че ще ги съберат още в 1-ви сезон, но за сега няма никакви наченки това да стане. Айлин си стои зад бюрото. Дано размислят в бъдеще и да ги съберат... Praynig Heart Eyes  Kissing Heart

# 703

Praynig  ppp  Hands Clap

Благодаря ти за видеото!!! Зейнеб изглеждаше невероятно, личи й колко е щастлива ... Направо сияеше. Ужасно много се радвам за нея  Hug Hug Hug. Толкова е чаровна ... Надявам се да покани Берк и Чаала. На тях много им върви със сватбите, особено ако са заедно  hahaha newsm53 smile3521 smile3521

Напълно съм съгласна с теб! Личи си, че Зейнеп е много щастлива. Според мен ще покани Берк и Чаала на сватбата си. Те двамата са най-близките й приятели от сериала. В реалния живот също са си много близки, често се виждат и си пишат.   newsm51 Two Hearts txtloves

И преди съм казвала, че Чаала и Зейнеп са най-добри приятелки. Често си ходят на гости в Истанбул и Измир. Зейнеп беше на рождения ден на Чаала миналата година. С Берк също са големи приятели. Той дори писа на Зейнеп Бешерлер, за да я поздрави за сватбата ...  newsm10

Така, че много се надявам да ги покани. Много искам да видя Берк и Чаала заедно на тази сватба. Искам нови общи снимки гушнати. Дай Боже ...  Praynig  Two Hearts  love001 ppp  Hands Clap

Зейнеп сигурно ще покани и други актьори от сериала. Живот и здраве ще видим кои ще са гостите на 05 октомври ... 
Hug

# 704
Нова снимка зад кадър от 8-ми сезон. Тук са Зафер и агентката на сериала Семин Гюнес ...  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт