Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 20 ~

• 44 035
  • 797
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Desipopi - И аз не щя нови ама по-добре да имам някакъв свой сюжет, че иначе ще изперкам ако си представям как  ще начислят на Мурат някоя от тях или как някоя от тях ще го преследва и т.н.

# 751
Desipopi - И аз не щя нови ама по-добре да имам някакъв свой сюжет, че иначе ще изперкам ако си представям как  ще начислят на Мурат някоя от тях или как някоя от тях ще го преследва и т.н.

Бих се радвала, тя да тича след него, а той да е реже, като кисла краставица!  Mr. Green

# 752
Признавам ги, страшно промо! Но не знам, защо имам странното усещане, че ще стане нещо с Лейля и Мурат ..  Confused

http://www.facebook.com/photo.php?v=648070761870260&set=vb.2 … ype=2&theater

# 753
Много яко промо.защо имаш чувството,че ще стане нещо между Мурат и Лейля?аз май започвам да я харесвам newsm78.и за първи път Али и Айлин да са там

# 754
Много яко промо.защо имаш чувството,че ще стане нещо между Мурат и Лейля?аз май започвам да я харесвам newsm78.и за първи път Али и Айлин да са там

Ами и аз казах същото .. знам, че изглежда готина, но Зейнеп за мен си незаменима. ♥ Нали и аз това забелязах ..  Mr. Green

# 755
Сещате ли се когато публикуваха една снимка на някакво момиче дето щяла да замести Зейнеб?Май няма да участва и дано така да стане и с третата.Айлин с нова визия  Grinning.Гизем наистина не става,много е такава и аз чак не знам.Да,каквото и да става завинаги Зейнеб ще остане в сърцата ни.

# 756
Сещате ли се когато публикуваха една снимка на някакво момиче дето щяла да замести Зейнеб?Май няма да участва и дано така да стане и с третата.Айлин с нова визия  Grinning.Гизем наистина не става,много е такава и аз чак не знам.Да,каквото и да става завинаги Зейнеб ще остане в сърцата ни.

А, да аз го публикувах , така пишеше в турска страница ..  Mr. Green И да по-добре, сега в 6-ти сезон най-ми харесва с дългата Айлин, а колкото до третата, защото ти изглежда Нежна?  Mr. Green

# 757
Какво по дяволите правят ..  Mr. Green

# 758
Не,изглежда ми млада и то доста.Като видях промото, вече нямам търпение да започне.

# 759
Ами,май се бият.Добре де, Гамзе как може да изпусне такъв мъж и да се хване с Мерт,какъвто е немускулест и безсилен.

# 760
Ами,май се бият.Добре де, Гамзе как може да изпусне такъв мъж и да се хване с Мерт,какъвто е немускулест и безсилен.

Вече може да не бара мъжа ни с една приятелка го поделяме Sunglasses Mr. Green Базикам се, но не съм съгласна, Мерт си е мусколест, може да го ненавиждам, но истината си е истина ..  Mr. Green

# 761
Е само Гамзе си знае.......

# 762
Buse Varol, Arka Sokaklar'da!

Son olarak dizimize katılan Gülcan Arslan ve Gizem Soysaldı'dan sonra Buse Varol'da Arka Sokaklar kadrosuna katıldı. Buse Varol'un dizimizde şu an hangi karakteri canlandıracağı bilinmezken Polis Akademisinden mezun Polis Memurunu canlandıracaktır.

Ново 20 - още една нова комисарка. Пише, че след Гюлчан Арслан и Гизем Сойсалди към актьорския състав на сериала Опасни улици се е присъединила и Бусе Варол. Героинята й е завършила полицейската академия. Все още обаче не пише как ще се казва в сериала ...  newsm78

До колкото прочетох Бусе Варол е финалистка на Мис Турция 2012 ...
 Rolling Eyes

Ако това е вярно, ще ми е странно - 3 нови комисарки жени. Това никога не е било. Аз очаквах нов комисар мъж за някоя от другите 2. Поне и един комисар да сложат, защото направо нямам думи. Не искам да забъркват тези с никого от нашите ...  Crossing Arms

От 3-те на мен ми е най-симпатична Гюлчан Арслан ... 
Peace
Роси благодаря ти за новината. Дано не забъркат никоя от тях с нашите и да вкарат някой нов комисар, защото става малко банална 3 нови комисарки и нито 1 нов комисар...

# 763
Само да питам-няма ли да има нова тема?

# 764
Аз предлагам понеже така и не се разбрахме за новата тема да използваме тази, която е пусната. Пък от следващия път Джули или Аз ще направим новата както си му е реда. Незнам вие какво мислите, но понеже вече минахме 51 страница май така ще е най-добре. Така ще можем да си обсъждаме спокойно ...  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт