ani88, адашчето къде спи? Ако спи на неговото легълце може да пробваш да спи при теб. Поне при нас това работи - сега с малкия, а преди това и с каката съм забелязала, че е достатъчно да ме усещат и не искат да сучат толкова начесто.
behind blue eyes, на мен педи ми показа един начин, очният лекар - друг, а сега от юнската тема научих трети. Първите два съм ги пробвала за каката и нямаха ефект. Докато се мъчех да опиша третия, видях че iva_angel ме е преварила
Каката сучеше по 30-40 мин на всяко хранене и можех да я правя каквото искам, тя не пускаше. Та при всяко кърмене на лявата гърда я масажирах и оченцето пак не се оправи. Сега малкият изобщо не ми дава да го пипна, веднага пуска гърдата.
Понеже прочетох, че сондажът се прави с пълна упойка изобщо не бях склонна да подложа бебето на такова чудо, за каката става въпрос. Правих масажи, капах два различни вида капки предписани от педи и чаках да го израсте. На година и половина реших, че е време да отидем на очен, защото не минаваше. Той пък ми се накара, че детето има конюктивит и на двете очи. Така и не разбрах дали точи касата или нещо ме мотае и не отидох пак. Някъде на две години като стана, проблемът беше напълно изчезнал. Израстна го и без гадния сондаж, но ако бях отишла по-рано нямаше да ни се размине.

ММ ще го маха като си идем на село.
Иначе за конския доктор я признавам ! Добре, че не е станало нещо по-лошо от това да и спре кърмата.
Така се надявах да не е от тези мъже, нещо много се е сковал, нещо като следродилна депресия, той и предродилна имаше като се замисля