nellva Честит рожден ден и послушно бебче ти пожелавам !!!
Ние сме сме с колики май от два дни - това се случва към 20.00 и се продължава до 23.00. Направо си пада яко дондуркане из къщи, масажче на коремчето , песнички и пея и търся из нета някакви успокояващи мелодийки и като че ли ромолене на рекичка я успокоява малко.
Таткото направо беше паника вчера вечерта когато я слушаше как реве , та него ли да успокоявам бебето ли да успокоявам
Иначе аз мога да кажа че моята Тиана вода не желае и дори за малко не повърна когато доближих бибата на шишето за пореден път да пробвам дали е сигурно че не иска. Иска си гърда самои това е .
Днес си се разходихме сутринта на смесена сянка да я напече сутрешно слънчице докато е хубаво времето с майка ми за компания ,че още не съм намерила дружки из квартала . Разбира се малката се разбуди и си седнахме с едно шалче на една пейка и се накърмихме сладко сладко . Утре смятаме да ходим към Родопите семейно да седнем около една рекичка на Бачково и да си постелим едно одеялце , хем пикник хем и детето на чист въздух ..да се отървем от задушния град.
А между другото мами на вас педиатрите ви изписаха ли ви Вигантол капки (ТЕЧЕН ВИТАМИН Д), който давам всеки ден сутрин на гладно преди първото сутрешно хранене?
Обаче има разстройство, едно такова рядко, много и жълто, беше се омазала чак до пъпа, направо кошмар, милото чак очите му се насълзиха докато я държа под мивката, а преди това беше голямо напъване - някакви идеи от какво може да е? Ядох грозде, да не би от него, май някоя мама беше споменала за подобен проблем
.
!

Само се успокоявах, че изцеденото количество не е критерий за истинското съдържание вътре и давай пак. Бебе-помпа не ми се получи да ползвам, тъй като тя независимо, че голям смукач се оказа, но привечер и нощем се държи като опарена от гърдата...