МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 4 05.08 - 11.08

• 33 824
  • 805
  •   1
Отговори
# 705
Миглена може да ги сложи всичките в малкия си джоб.

# 706
дай да отстраним лелите и лагера на Звезди - на това ми приличат тези номинации

# 707
Започвам да харесвам Миглена ...........

# 708
Това предаване е като наркотик - хем ме дразнят всички и не искам да ги гледам, хем пак го гледам Grinning

# 709
Това предаване е като наркотик - хем ме дразнят всички и не искам да ги гледам, хем пак го гледам Grinning

Точно  Shocked
Няма такива прости момичета, еййй. Потресаващо е! Confused

# 710
Аз съм си го нарекла "Мис Смях "

# 711

+1

Laughing Laughing Laughing
Щеше да е готино да викат изгонените за коментатори, както правят в Къртицата

# 712
Ашли - финалистка. #Crazy

# 713
И този път се номинираха с тъпия аргумент: "Ами аз не съм си казала една дума с теб" или "Първо си говорехме в началото,после спряхме". Кой е длъжен да говори с когото и да било, питам аз? Такива ли са големи мишки, че не могат да си кажат реалните причини?  

# 714
Червената Златка много дълго остана - 3 дни. Даже не я и показаха някъде.

# 715
хаххахаххахахаахха- Антония се изказа: По-добре да имаш изкуствен бюст, от колкото естествени паласки- като на Ингрид

на Антония и се иска да има естествен голям бюст ,но няма да стане и затова злобее + не съм забелязала да има паласки ...  Stop

Знам, че я харесваш, но не може да не си забелязала коремчето и паласките й, като цяло е едра, иначе, че е красива, спор няма.

# 716
Роклята на Рут нещо не се връзва с нашареното й тяло.... Sick

# 717
Ей, този Любо много ми харесва  Grinning толкова умело ги иронизира...

# 718
Ъъъъ ...нима Ани Владимирова се подигра на Червената Златка  ooooh! Абе каква е тази липса на реална самооценка у всички  Shocked

# 719
хаххахаххахахаахха- Антония се изказа: По-добре да имаш изкуствен бюст, от колкото естествени паласки- като на Ингрид

на Антония и се иска да има естествен голям бюст ,но няма да стане и затова злобее + не съм забелязала да има паласки ...  Stop

Знам, че я харесваш, но не може да не си забелязала коремчето и паласките й, като цяло е едра, иначе, че е красива, спор няма.
Съгласна съм че е по-едра , но лично за паласки не съм видяла а и на мис свят няма да са по бански Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт