МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 4 05.08 - 11.08

• 33 951
  • 805
  •   1
Отговори
# 435
Нито Звезделина, нито Франсин са подходящи за победителки.
Звезделина наистина изглежда много добре на снимките във фейсбук, естествено с изключение на джуките ѝ.. Интересно що никъде по снимките не си личат големите черти под очите, които имаше в предаването. Иначе общо взето е симпатяга..Оправила се е у живота, както казват хората.
И аз това се чудя, от къде се взеха тези тъмни кръгове под очите.. newsm78

# 436
Боряна е хубаво момиче, има нещо в нея дето не ми харесва, но не мога да разбера какво
http://prikachi.com/images/186/6421186N.png
http://prikachi.com/images/191/6421191o.png
Не мога да кажа "Грозна е" като не е, но има нещо, което не ми харесва

# 437
И аз мисля, че Боряна се държи на моменти доста грубо, но чак пък злоба. Тя беше може би тази, която най-искрено се зарадва на завръщането на Пенка. Тя даде роклята си на Ваня, макар че в двореца със сигурност има и момичета с повече тоалети.  Като цяло си има доста искрени реакции. Не смятам, че е мишка, само защото не е пребила някой вътре.

# 438
Като гледам какви позитивни коментари има за Звезделина, почвам да мисля,че плаща на някого да я хвали. Каква хубост бе хора - това е средностатистическо момиче, съсипано от пластичната хирургия. И що за амбиции - да бъде Мис България, не се ли поглежда в огледалото? Едно е да бъде фотомедел - все пак там играе фотошоп и се заличават някои неща, но на телевизията беше потресаваща, добре че са я разкарали.  Twisted Evil

# 439
И аз мисля, че Боряна се държи на моменти доста грубо, но чак пък злоба. Тя беше може би тази, която най-искрено се зарадва на завръщането на Пенка. Тя даде роклята си на Ваня, макар че в двореца със сигурност има и момичета с повече тоалети.  Като цяло си има доста искрени реакции. Не смятам, че е мишка, само защото не е пребила някой вътре.
Не става въпрос за пребиване, не може да говориш как ще смачкаш някой, да сипеш обиди по негов адрес и като дойде да се разберете да трепериш и да мълчиш. За мен това е мишкуване, много е отворена когато говори зад гърба на някой, но става ли въпрос да му го каже в очите е съвсем различна.. Звезделина поне в това отношение ми харесва, че е директна.

# 440
много точно я определи фризьорът или какъвто е там...   hahaha Боряна= зла джудистка
има нещо ама и аз не знам какво  newsm78

# 441

Не става въпрос за пребиване, не може да говориш как ще смачкаш някой, да сипеш обиди по негов адрес и като дойде да се разберете да трепериш и да мълчиш. За мен това е мишкуване, много е отворена когато говори зад гърба на някой, но става ли въпрос да му го каже в очите е съвсем различна.. Звезделина поне в това отношение ми харесва, че е директна.

Директна, когато й изнася, е Звезда. Нещо много странно не искаше да се обяснява, когато Нанси й поискаха обяснение доста културно. Не смятам, че е много директно постоянно да вика на всички, че били мърли и пр. Директно щеше да е, ако говореше с имена. А Боряна съвсем директно си й каза какво мисли за нея. Е, вярно, че щеше да е по-зрелищно, ако й беше оскубала екстеншъните, ама предполагам, че си има някакви наказателни клаузи в договора.

# 442
  • София
Аз пък се чудя кой седи зад гърба на Звезделина, че така й се слагаха всички, особено в началото   Thinking Беше много очевидно.

А онзи ден, след като съобщиха, че излиза, много грозно впечатление ми направи това, че постоянно успокояваше Емел. В целта си НИЕ, ЗРИТЕЛИТЕ да забележим колко я харесват нейните другарки просто преигра яко. Постоянното повтаряне на "Спокойно, спокойно" беше направо смешно. Едва ли и дремеше в този момент колко й е мъчно на Емал.

А коментарите във фейса видяхте ли ... та то там направо я обожествяват ...  Rolling Eyes

На мен много ми харесва тялото й, без гърдите. Очите и формата на лицето също ми харесват.
Но снимките във фейса са много пипани, то е видно. Видяхме я и без грим, нещата са коренно различни. Фотошопа е велика програма!

# 443
Като гледам какви позитивни коментари има за Звезделина, почвам да мисля,че плаща на някого да я хвали. Каква хубост бе хора - това е средностатистическо момиче, съсипано от пластичната хирургия. И що за амбиции - да бъде Мис България, не се ли поглежда в огледалото? Едно е да бъде фотомедел - все пак там играе фотошоп и се заличават някои неща, но на телевизията беше потресаваща, добре че са я разкарали.  Twisted Evil

Защо? Просто различни вкусове  Peace
То, ако трябва да сме честни има много вътре с амбиции за Мис България, но....

# 444
Аз пък много харесвам лицето ѝ.

Ето още снимки.

Скрит текст:

# 445
Мда, и аз се чудя какво припадате по Звезделина, факт е, че на снимките във ФБ изглежда в пъти по-добре, но се видя за какво става въпрос без тоновете грим и фотошоп. Иначе продължавам да мисля, че не е просто момиче, само се чудя за какво и беше да се набутва в това шоу.

# 446

Директна, когато й изнася, е Звезда. Нещо много странно не искаше да се обяснява, когато Нанси й поискаха обяснение доста културно. Не смятам, че е много директно постоянно да вика на всички, че били мърли и пр. Директно щеше да е, ако говореше с имена. А Боряна съвсем директно си й каза какво мисли за нея. Е, вярно, че щеше да е по-зрелищно, ако й беше оскубала екстеншъните, ама предполагам, че си има някакви наказателни клаузи в договора.
Звезделина не е назовавала имена, това, че те се припознават в думите й си е техен проблем, ако в действителност са чисти момичета защо се обиждат?! newsm78 Боряна като е толкова директна защо трепереше и мълчеше когато Звезделина дойде да се разберат?! Joy Много често е говорила за физическа саморазправа и не се съмнявам, че извън къщата си оправя проблемите по такъв начин. Rolling Eyes

# 447
Щото е била поканена и може би е взела някакъв хонорар за "скандалното" участие, примерно..

Гледам Даниела дръпна много в анкетата.
Какво и харесвате толкова? Разбирам, че е единствената, която не е замесвана до сега в скандали и почти не са давали нищо с нея..та за това може би ви допада, но на външен вид ? Чудно ми е.. newsm78

Симпатична е, но не е красавица. Има доста кофти уши и нещо криво в лицето.

# 448
  • София
Аз пък не правя разлика между Даниела и още една, но не й знам името. Просто ми е невъзможно да ги различа, освен ако не са една до друга. Изключително масови лица.

# 449
А бе, де да знам. Ако в стая, пълна с хора, някой се изцепи, че му мирише на пот, инстинктивно ще ми иде да си подуша подмишниците, дори и да знам, че се къпя 2 пъти дневно.

Общи условия

Активация на акаунт