Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 30 044
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мами Simple Smile
Като гледам лентичките колко напредват  #Crazy
 Mr. Green
Искам да ви питам на какви апарати ви гледат,че ви казват кг на  baby_neutral  newsm78
И аз в началото на бременността имах запек и сега мисля,че имам хемороиди,но нито ме болят,нито кървят
Дано се махнат или поне да не се усложнят при раждането,не знам как се процедира с тези работи  newsm78
Хубав ден от мен  Hug

# 151
Здравейте мами! Вчера, вечерта нещо някакви газове в корема получих и гадене. Сигурно, е от желязото, което пия. Нещо, се притеснявам с това желязо. Лекарката, ми изписа 3пъти по 2 да пия, а това ми се струва много...  newsm78 Мисля, да ги намаля, че явно не ми влияят добре... В Понеделник, с мъжо ще ходим най-накрая за количката, нямам търпение вече  Hug

# 152
 Mr. Green
Искам да ви питам на какви апарати ви гледат,че ви казват кг на  baby_neutral  newsm78

Ами мериха ни с видеозона. Той, явно самата машина си показва, колко тежи... Би, трябвало всичките с видеозон да мерят бебетата, едва ли само мене са ме мерили с видеозон.  Wink

# 153
 Mr. Green

Ами мериха ни с видеозона. Той, явно самата машина си показва, колко тежи... Би, трябвало всичките с видеозон да мерят бебетата, едва ли само мене са ме мерили с видеозон.  Wink

Mr. Green
Явно не се изразих правилно -2Д,3Д,4Д   newsm78

# 154
Трябва да става на всички апарати. В смисъл мен ме мерят на 2Д, но по принцип и другите трябва да могат. Теглото е ориентировачно, изчислено според дължина на бедрена кост и още нещо беше...

# 155
кг-те се определят по формула на база размери на глава, корем  и бедро
На мен и преди 9 години ми казваха кг-те. Явно твоят доктор просто не ти ги казва, не че не ги мери.

# 156
Привет и от мен. Точно се прибрах от ЖК и съм леко притеснена, защото околоплодните води са ми на минимума. Иначе бебчо е станал 2200, отговаря на си седмиците и е още с главата нагоре.

Взех си 45-дневният болничен и утре сутрин съм на изследвания. Дано са ок. Нямам търпение другият вторник да мина при моя си лекар.

# 157
  • София
Здравейте, момичета!
Някой може ли да ми каже какви са границите на сърдечна честота на плода? Рових до сега да търся, но толкова съм се спекла, че не мога да се съсредоточа и да намеря каквото и да било.

Не съм ви чела, извинявам се ако съм пропуснала нещо важно. Като се успокоя ще ви прочитам Simple Smile

# 158
Петя, дано е моментно състояние това с кръвното Praynig
Вече си имам сглобено легълце и сега се чудя да го застилам ли , или да приготвя чаршафите и да кажа на майка да го застели докато аз съм в болницата  Thinking Невена сто процента ще иска да спи довечера в кошарата , така че все нещо ще постеля. Тя вчера като ме видя , че вкарвам дюшечето в стаята и ме пита дали щяло да е за нея леглото ...Имаме сега сделка , че може да се разполага там докато бебето дойде  Grinning  
Естреа , къде си , какво стана , ходи ли на преглед за болките ?
И моят бебок от днес по летичка започва да виси с главата надолу  Mr. Green

# 159
Здравейте, момичета!
Някой може ли да ми каже какви са границите на сърдечна честота на плода? Рових до сега да търся, но толкова съм се спекла, че не мога да се съсредоточа и да намеря каквото и да било.

тоновете варират от 120-160

това намерих
На феталната като ходих,на бебо бяха 130-140 - нещо такова ми се върти като стойности
Така като чета,явно и в по-високи интервали може да варират
soho doll  Ти от какво се притесняваш?

# 160
soho doll, по мой спомен са 120-160.

# 161
  • София
Ени, Ненимира, мерси!
Утре пак ще ходя, дано ми кажат нещо хубаво, че се притесних доста днес.

# 162
soho doll, не знам до колко ще съм ти полезна.., но това което аз знам от моята АГ , че сърдечната честота е между 120-160 удара. Преди една седмица бях на преглед при д-р Маринов в Трета градска, и сега си проверих документите , пише 168 удара. Той каза , че е перфектно.
Миналия път при АГ- то ми измериха 146 удара.
При тези показатели Маринов казва , че всичко е перфектно..
Дано да съм ти била от полза  Hug

# 163
  • София
Аз съм в долната граница. Не ми казаха нито "спокойно", нито да се притеснявам, просто разбрах, че не е добре. Докторката ми за пръв път имаше зачатък на угрижена физиономия. Утре пак ме вика, дано не изперкам до тогава.

# 164
Аз съм в долната граница. Не ми казаха нито "спокойно", нито да се притеснявам, просто разбрах, че не е добре. Докторката ми за пръв път имаше зачатък на угрижена физиономия. Утре пак ме вика, дано не изперкам до тогава.

Сохо, стискам силно палци, всичко да е наред  Hug Все пак щом не те е пратила при специалист , явно не е нещо сериозно. Аз също четох, че 168 за моите седмици е много, но докторът каза друго. Опитай се да си по-спокойна за утре (сигурна съм , че е почти невъзможно), но бебка е добре- ще видиш!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт