Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 29 807
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Ей, Мая! Ако знаех, че ще идеш аз поне щях да се доклатушкам до там. Направо ме е яд, че те подведох, но като разбрах, писах веднага. Ццццц, направо сме за трепане.  Blush

# 511
 Crazy Няма нищо, то аз съм си виновна. От сумати време се каня да ти искам телефонния номер, че съм те набелязала за вестителка  Mr. Green ама уви, все ми се иска раждането да е далеч. Ако ме искаш, пиши на лични  hahaha
 Между другото, щяхме да се опържим , щото беше АД вънка.

# 512
Здравейте Simple Smile
Днес бяхме да се видим с лекаря на бебо, доволна съм, поговорихме си, разгледах кабинета, дадоха ми книжки Simple Smile
Малко ми е далечко, но аз си исках него, а пък и е на много лесно място и има транспорт до там
Да ви се оплача на какво ме подложи бебо снощи Sad
Реши да буйства и за мишена си взе пикочния ми мехур
Чак си поревах от болка, много гадно беше, и днес, изненада- урината ми розова  Shocked
Уплаших се, ама си помислих, че сигурно е от снощния терор
Звъннах на Аг, и той така каза- реакция на мехура, да пия но- шпа
Сега нямам нищо
Само от време на време остана една режеща болка ниско долу, ама се надявам да ми е скоро
Това е засега от мен
Пазете се от жегата Simple Smile

# 513
Да ви се оплача на какво ме подложи бебо снощи Sad
Реши да буйства и за мишена си взе пикочния ми мехур
Чак си поревах от болка, много гадно беше, и днес, изненада- урината ми розова  Shocked
Уплаших се, ама си помислих, че сигурно е от снощния терор
Звъннах на Аг, и той така каза- реакция на мехура, да пия но- шпа
Охх, милата, и аз бих се уплашила. Кажи на бебончо, че ще го пляскаме по малкото дупе като се роди  Mr. Green
 Къде се намира този педиатър? Аз съм още в чуденка какво да правя  newsm78

# 514
Лигла не ми каза колко време,и аз не попитах newsm78 уф

Ами мисля да гладя дрешките,нищо че минават през сушилнята,щом и експерти така казват

# 515
  • До морето :)
Здравейте!

За страха - страх ме е как ще се гледат таткото и Ели докато съм в болницата, Ели как ще приеме новия член на семейството (снощи се тръшка, че не искала бебето и не го обича). Като цяло ме е страх от нейната реакция отколкото от всичко друго. Раждането ще мине и замине, няма как да избягам. За гледането - все ще се оправя някак, ама Елена...  ooooh!

За обичта - и аз си мисля, че просто сърцето ти става двойно по-голямо, защото има двойно повече любов в него. Все пак ще го изпитам чак след като родя. То и с Елена така бях. Все се чудих дали наистина толкова много ще я обичам, колкото казват хората. Ама като я видях и разбрах що е то любов.

За климатиците - ММ в ергенските си години е купил Мидея. Много се е прецакал.

Майче, много се смях с тебе.  hahaha

Аз нещо хем искам да раждам, само мрънкам, пък някак не съм се настроила психически, че идва Денят. Все едно още 5 месеца ми остават.  Laughing

# 516
Мая аз не съм се чудила изобщо, доктора го знам отдавна от познати, които са при него и са доволни, бях и на негова лекция, пловдивските мами ще се сетят - Д-р Еленски. Той е семеен лекар, но работи и с деца. Има с него и педиатър - Делчева, но аз лично предпочитам той да води бебо
Говорихме, вдига си телефона денонощно
Децата се преглеждат веднага в детски кабинет- не чакаш на опашка с разни други хора
Това е, иначе кабинета му е в Гранда- Здравен център "Брод"

# 517
  • Русе
Майчета, никой не твърди, че ще обича едното дете повече от другото, просто вече ще е съвсем различно, тъй като едва ли с раждането на второ ще ти излязат още 2 ръце и ще може да си на 2 места едновременно. Няма как голямото да не е пренебрегвано от време на време, ако щете дори и докато кърмите, което с първото ми се случваше минимум по 10 пъти на денонощие за по 30 минути, т.е, поне 5 часа дребния ще трябва да зяпа зомбирано ТВ или да мрънка, че няма какво да прави. Да не говорим, че има и други мероприятия като преспиване, къпане, сменяне на памперси и т.н. И никой не е казал, че няма да се справи, неволята учи... Просто си споделяме.

Седмаче, ти от Русе ли си?  Simple Smile   Д-р Атанасов ми препоръчаха вече двама негови колеги, които не работят в АГ. Но за съжаление няма да е той явно, освен ако не пренося  Laughing  Но малко вероятно, тъй като баткото се роди 1 седмица по-рано.

# 518
На мен много пъти ми се е случвало да кърмя с една ръка държа бебо с другата храня каката. За мен най-трудното беше когато кърмех навън и каката хукне на някъде, махам бебо, тичам след каката в една ръка със сърдитото бебе, иначе всичко друго се намества. Все пак и на по големите дечица в началото им е супер интерестно какво се прави с бебето, те много се вълнуват и имате време да нагодите графика и режима за да няма сърдити.

# 519
Върнах се , след четери магазина и разни оферти се спрях на Панасоник . Тези на Дайкин за моята квадратура ми идваха скъпи  а моят бюджет беше 1500 лв. Този който взех е все с хубави показатели , за икономичност ( енергиен клас А ) , не е шумен и.т.н. Продавача ( явно собственик на магазина ) ми го намали със 100 лв за да може все пак да се вмъкна в тези пари а не  да взема нещо , което няма да върши работа . Явно като ме видя бременна гледаща жално и се смили над мен . Та от 1600 го свали на 1500 . В четвъртък ще ми ги монтират  Sunglasses
Сега ще ви чета вече , че нямах търпение да споделя , от колко време го мисля тоя климатик и дали да ги прежаля тези пари , но след поредната нощ прекарана в потене нямаше сила на света , която да може да ме спре  Mr. Green

# 520
OnlyOne,oт Русе съм. За него и аз знам ,че излиза отпуска и сега е чудя на кой от всички ще попадна.... Че за някой имам особено мнение  Mr. Green
Днес бях малко по-добре,та накупихме на бебо някой нещица,че с тея контракции ми запари на д-то  hahaha Стига съм се моткала вече. Като ви чета вас ,че даже всичко сте опрали ме хваща срам  Embarassed

# 521
  • Пловдив
Вече дръпнах едно откровение във фацебацето от днешния преглед, та и тук да се курдисам...
Сега, ако карате 38 си година, преди бремеността сте били 48 килца - демек кльощава, качи ли сте до тук 13 кила, миналата година сте имали мисед, бебето върви 2 седмици напред, малко тесничко е дупето на мама. Та при тези велики условия дали да се пробвам нормално или да се хвърлям на планова операция  newsm78 newsm78 newsm78

# 522
Дианче, не видях нищо притеснително, което да налага секцио  Peace
Аз самата съм с много подобни параметри, само годинките са ми малко по-малко  Mr. Green

sealover Честита хладинка, да ти го монтират безпроблемно.

Аз нещо хем искам да раждам, само мрънкам, пък някак не съм се настроила психически, че идва Денят. Все едно още 5 месеца ми остават.  Laughing
И аз така  Simple Smile Пък какъв мързел ме е налегнал... Не мога да мръдна в тази жега, така ще се обездвижа.

Мая 191 С предната бременност в 9ти месец се бяхме събрали 9 бройки бременни. Сервитьорът гледаше ужасен... а ние го заплашихме, че след месец ще дойдем с бебетата  Joy hahaha

# 523
Дианче, незнам какво да ти кажа при мен първото секцио беше точно тесен таз и по едро бебе Hug. На теб док какво те съветва, довери му се , поне аз така бих направила Hug
Sealover , Браво за покупката мила и със здраве да си го ползвате  Hug Ние имаме два климатика и съм изключително доволна от тях , както през лятото така и през зимата  Peace

# 524
sealover честит климатик! Ние януари си сложихме два и сме много доволни

Общи условия

Активация на акаунт