Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 29 765
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Miimiiнka честит имен ден! Жива и здрава!

Аз говорих с моята позната акушерка в Торакс и тя ме успокои - каза ми, че по принцип е по-хубаво даже и да е секцио да е до термин. Ако нещо стане по рано ще успея да стигна, ще имам време и никой няма да ме върне. Каза да изчакам моето АГ да се върне от отпуск и да планираме дата. А за тази бактерия, да кажа като отида да раждам. Дано бебо чака, че да се излекувам. За тонове каза, че ми се полагат, но не знае защото АГ така е решила. Ако видимо нямам оплаквания, нямало проблем, въпроса е да го усещам бебо.
Това е от мен, продължавам да стискам кълки.

# 631
тумбачета Heart Eyesзабравих да ви питам,вие ще ползвате ли в началото възглавнички,че вече се обърках тотално,някъде пише да някъде пише чак след 3м newsm78

# 632
Здравейте, коремчета Hug
Честито на мама Дарма! Да им е жива и здрава малката Анна и много да ви радва!  bouquet
Честит Рожден Ден на Памперс newsm59 а подаръчето скоро hahaha
Честит празник и на всички останали, които празнуват днес Crazy

# 633
тумбачета Heart Eyesзабравих да ви питам,вие ще ползвате ли в началото възглавнички,че вече се обърках тотално,някъде пише да някъде пише чак след 3м newsm78

Бях питала във Фейсбук и ми отговориха, че е рано от сега. Чак след третия месец евентуално.

# 634
Какво става? Всички са с  болки? Някой се радват,други не  Mr. Green
На мен ми е раничко и ще стискам,ама като гледам на колко момичета вече им е съвсем в нормалното да започват болките... Чак се стряскам кога мина това време  Hug
Честит рожден ден на Памперс  Hug

# 635
Привет и от мен  Hug
Честити празници на именичките и Рожденичката ни - Памперсчее   bouquet Да сте много усмихнати, здрави и щастливи и влюбени!!! Да си имате едни здраво родени малки вързопче в скоро време  Hug
Честито и тук на Нанита и Драхма за малките бебки. А на мамите бързо възстановяване  Peace
unique и mimi_9 чакаме ви след прегледа  Hug
So^Amazing страхотно те е изненадала свеки, пожелават ти все повече такива изненади да имаш от нея, и да поддържате страхотни отношения  Hug
Sleeping Beauty добре завърнала се  Hug Много ни липсваше вече, и не те пускаме никъде, стига си скиторила  Joy, майтапя се разбира се  hahaha , но факт, имахме две срещи и твоята липса се усещаше  Hug Радвам се, че поне сте си изкарали хубаво, разнообразили и отморили  Hug
Pinki_81 мислех да те питам при кои лекар си ходила в Надежда, и дали си доволна. Отворих да ти пиша, и си казах, във вторник искам да отида на преглед /че ММ може тогава и ще ме закара/ искам да видя какъв ще е късмета ми за лекар и които се падне това ще е моя лекар. И така звънях, звънях и пак звънях, и накрая успях да се свържа с тях, и като ме записаха и казаха, че това е лекаря много се зарадвах, защото и аз съм чувала, че е много добър специалист. Та вярвам, че това е късмета на бебка и това е Лекаря за нас, но като се върна от прегледа ще пиша подробности  Hug Ти ако искаш и имаш желание може да ми пишеш на лични повече. Как мина прегледа, какво обсъждахте, как ще действате, на тонове ще ходиш ли там до секциото, че моя лекар каза, че ако там не ходя задължително при него да ходя всяка седмица.Видях че на 30-ти ти е секциото, това дата за него или постъпване е? Абе като цяло да кажеш какво сте си говорили и какви прегледи ти направи като отиде?
Танче нещо си се сдухала, което е нормално според мен да си изпадаме в някакви такива състояния, особенно сега накрая, но гледай малко по-спокойно и да гледаш по ведро на нещата. Възползвай се сега да се сегаи да отделяш повече внимание на каката, да се разнообразяваш и да не мислиш само глупости   Hug А ако тръгнат нещата преди това, така ще се мобилизираш, че веднага ще намериш кое е правилното решение Simple Smile
el 8004 екстра новини, сега остана чакане вече  Hug
Андреа 77 а след това тоновете бяха ли окей? Какво каза лекаря, защо първия път не са били окей?
А сега как сте започнали, кои чакаме да се обебва, Йоанка, Туийти, Лече, Дианка, Сохо, или някой друг ще ни изненада  Joy

Еееее това на какво прилича вече :  hahaha
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.
То верно се улях и аз де, ама вие Simple Smile Връщам се да ви чета сега  hahaha

# 636
от кога е нормално да даваме зелена светлина,и да не се притесняваме че бебо му трябва още време newsm78

# 637
от началото на 9-я че до края на 8-я се развиват дробчетата, но повечето лекари казват че е най-добре към 38-а седмица

# 638
Завърнах се Mr. Green

Прегледа мина добре, тя също го мери около 3кг. , 2-ра степен плацента, мери нещо с метър отпред около 30 и няколко сантиметра(не знам какво е това hahaha). Даде ми направлението за раждане и                                 това беше.

hixxy, дробчетата се развиват от 32 до 36г.с. , но наистина най-добре е да се роди към 38г.с,                       

# 639
Честит имен ден на всички именички и рожден ден на всички рожденички!
Приятелка, която е с термин септември днес роди. Много се вълнувам.

# 640
Аз използвах прах за пране Тео Бебе когато  се роди дъщеря ми и съм много доволна като аромат и качество.След като навърши годинка и половина добавих и  омекотител към прането.Сега използвам същият прах дори и за нашето пране супер е  Wink

# 641
Е днес много празнични новини, много нещо! И много мами с контракции - я, се спрете веднага!  Hug

Честит рожден ден на Памперсче! Да си жива и здрава, все така сръчна и пълна с енергия! Най-големия подарък май ще ти дойде по-късно тази година Simple Smile

Честито отново на мама Нанинита и на мама Дарма! Да са живи и здрави малките слънца!

Честит имен ден на всички с това красиво име!   bouquet

Аз днес също бях на преглед, всичко върви добре, бебето продължава да си върви със седмица назад, така че явно този път ще е по-фин младеж Simple Smile Андреа, изтървала съм ви на излизане, изглежда, не успях да ви запозная със Стела Simple Smile Аз така и не се вредих за тонове, разбрахме се да ида в понеделник следобед. Горе долу се ориентирахме и за датата за секциото - както и предполагах ще е към средата на месеца. Няма да е везна, прецакахме го - дева ще се пръкне  Mr. Green Живот и здраве, разбира се! Докторката днес ми каза - ние ориентировъчно да определим датата, пък то ако тръгне по-рано, няма как  Shocked Освен това изрично ме заплю да пия магнезий и то вече по 3 пъти на ден, защото с толкова скорошно ресекцио в никакъв случай не бива да допускам контракции...
Та това вкратце.

Иначе след прегледа висяхме в парка до преди малко със Стела  Laughing Днес е лееекинко по-хладно, та ми беше добре Simple Smile

Иначе аз сега съм във вихъра на опаковане на багажи... Имам чувството, че не свършва - колкото повече стягам, толкова повече ми се струва, че излиза. А днес нищо не съм свършила... Поне детето се надиша на въздух в парка.  Simple Smile

МОмичета, тези, които още не сте се ориентирали за вестителка, напомням, че съм на разположение - това, че не пиша често, не значи, че не следя редовно темата! Съвестно си чета всичко и когато трябва ще се включвам!

Хубав ден!

# 642
  • София
Нинка, мен ако питаш, и първите тонове си бяха ОК - просто точно преди да легна да ги мерят, бебка си беше направила ритането за световно на пейката, и като легнах, заспа дълбок сън за 20 мин и чак последните 5 мин се събуди. Но докторката искаше цял запис с активни тонове и затова ме накара да ги повторя. И часът, в който чакахме за вторите тонове, трябваше да убеждаваме бебето да си запази енергията за по-късно.

Коткинчо, много жалко, че сме се разминали със Стела Sad Той ММ също искаше да я види. На мен в крайна сметка резервната ми докторка ще е Коновалова, а не Юнакова. Ние пък точно при Коновалова не искахме, защото тя беше доста скептична към дулите, ама нищо.

Дундичка, Сохо,
ще стискам палци тогава да си раждаме нормално и леко. То нашите термини са по едно и също време Simple Smile

# 643
Мами, я кажете как се познават контракциите на записа на тоновете  Thinking На листа има 2 линии, едната вече разбрах, че е за тоновете на бебо и трябва да са 120-160 (май), а другата сигурно е за матката, ама как трябва да са?

# 644
Мами, я кажете как се познават контракциите на записа на тоновете  Thinking На листа има 2 линии, едната вече разбрах, че е за тоновете на бебо и трябва да са 120-160 (май), а другата сигурно е за матката, ама как трябва да са?

Другата трябва да е (почти) права линия - това значи, че няма контракции Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт