Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 29 819
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте бъдещи мами, не ни остана много, аз съм с термин 04.09  bowuu
Като гледам доста неща сте накупували, а аз още нищичко не съм взела Embarassed, за сега само оглеждам, ако може да ми препорачате някоя количка до 300 лв. ще съм ви много благодарна, че вече станах разногледа  Close

# 391
http://www.kristaltoys.com/gabol-velvet-ranica-p-7467.html
На моя племенник взеха такава, той се роди януари тази година - доволни са!

# 392
Излиза ми раница на габол  Confused

# 393
Здравейте бременни коремчета  Hug Наистина за тези от нас на които ни е за първи път е интересно да прочетем коя мама как е раждала. Аз все още не мога да реша дали да искам упойка или не ако може да ми дадете насоки  newsm78 то аз не исках, но лекарката незайно защо едва ли не ми препоръча така все едно ми заповяда  Mr. Green Стаята до довечера ще е готова от утрепочвам да подреждам и ще снимам всичко вече нямам търпение  newsm44

# 394
g_12_09, за епидуралната - прочети предишните няколко поста за ражданията Simple Smile И прецени дали имаш желание да изпиташ този момент, в който мислиш, че си на предела на болката и повече не можеш и ти идва да се скриеш, или да се хвърлиш през прозореца, или пък да си поискаш епидурална   hahaha В известен смисъл, уникално изживяване е, не е за изпускане Joy Шегувам се, всеки си преценява сам, аз след известно колебание по въпроса май мисля да я пропусна пак. Поне засега съм на това мнение.

Only One, страхотен разказ!

gabityy, няма как просто така да се препоръча количка, поне няколко фактора са доста важни:
- само за разходки ли ще я използваш или за транспорт на бебето навсякъде, по улици и магазини, градски транспорт;
- в къща ли живееш или в апартамент - от една страна заради мястото, което заема, от друга за това дали ще ти се налага да я качваш по стълби, или пък да я слагаш в асансьор
- в кола ще я слагаш ли и с какво място разполагаш в колата;

# 395
Ами за разходки, живея в къща, стълби няма, а колата ни е мини ван, място вкъщи колкото искаш  Simple Smile

# 396
gabityy извинявай, понеже гледахме раници с Габи и съм объркала страничките
http://prodavalnik.com/chisto-nova-bebeshka-kolichka-2v1-i28905875

# 397
Здравейте момичета,
аз още съм си тук. Ходих днес на преглед, бебка си е добре, нана си и няма намерение да тръгва на някъде. Тоновете бяха добре, води намалели, но ги следим. Утре пак ще ходя и ще се разпиша след това с още инфо. Аз май правилно си се записах към септемврийките в самото начало:)

# 398
Йоанка браво на вас, още сте си 2 в 1. Явно на бебка й е съвсем удобно и не бърза да излиза.

# 399
OnlyOne , много увлекателно си разказала...а колко се смях на "Това няма да ми свърши работа, знам ли какви кичури си пуснала!"  Joy Joy
Сигурна съм, че всичките ви споделени разкази за предишни раждания са помогнали на първескините като мен да имат идея какво да чакат. Страхотни сте  Hug Hug

Упойка аз няма да искам...явно като не съм изпитвала още болката и съм много смела  Mr. Green...ама като цяло търпя на болка и мисля, че ще мина и без упойка.
gabityy и ние искахме по-евтина количка. Взехме тази: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11789&cat=66
Изглежда много стабилна и много си я харесвам. Даже на другия ден една позната на мъжа ми, която ни видяла в магазина да я оглеждаме и му споделила, че е имала същата и останала много доволна от нея. За сега единствен недостатък може да се отчете, че е големичка и не е от най-леките. Но щом си в къща, няма стъпала и колата е голяма, това едва ли ще ти е проблем. Аз да му мисля с малка ни количка и 5-те стълби до аснасьора  Mr. Green
ioana_g , тръпна от вълнение при мисълта, че всеки момент може да се разпишеш с малко сладко бебче...Пожелавам ти много леко раждане и да споделиш после как е минало Hug Hug

# 400
Привет,

Йоана, ти май ми даде малко нормална шийка, та позакрепих нещата  Joy Време ти е вече да се разписваш, до септември няма шанс да изкараш  Mr. Green

Вчера в болницата видях една жена, дето преносваше 4 дена - ми то коремът й високо, тя беше доста пълна, но изглеждаше много по-малко бременна от мен. Една сестра я бяха пратили да викне за тонове преносваща и тя ни огледа и се насочи към мен  Mr. Green Като се изясни грешката, преносващата така припна, че й завидях на подвижността  Joy Аз едвам кретам...

# 401
Only One, много ме развълнува! Иска ми се и при мен нещата да протекат нормално. Още се чудя за тази епидурална упойка. Да я слагам или не?!? Сигурно на място ще стане ясно. За сега...съм в чуденка.

# 402
И при мен контракциите зачестиха, но не са болезнени.

sealover, честита ви годишнина! Много да се обичате Hug

Ние вчера бяхме на сватба и даже си потанцувах newsm18

Аз съм зарината от пране и не му се вижда края. Поне успях да сортирам дрехите на три купчини -  в които нямам никакъв шанс да вляза след раждането, дрехи с "надежда" и широки дрехи Mr. Green

So^Amazing, честито креватче!

Miimiiнka, мен бебка сутринта така ме ритна, че дъхът ми секна #Crazy

Благодаря на всички мами, които разказаха за раждането си. Изчетох историите ви с голям интерес bouquet

# 403
Мамита аз си имам количка купихме скоро креватче татито го сглобява и чака с нетарпение да има нищо в него свалям му шапка за упоритоста щот падна на работата и с гепсиран крак сглобява  newsm78 А що се отнася за контракции на мен ми писна да тичам всяка нощ до спешното хапчета нищо не помага какво става не знам обаче тази нощ болката беше #Crazy #Crazy #Crazy наближава мамитаааааа  Hug Crazy Crazy Не знам вас боли ли ви колкото мен обаче ако това не е нищо не искам да си представя каква ще е  болката когато дойде  Grinning Grinning Grinning

# 404
А що се отнася за контракции на мен ми писна да тичам всяка нощ до спешното хапчета нищо не помага какво става не знам обаче тази нощ болката беше #Crazy #Crazy #Crazy наближава мамитаааааа  Hug Crazy Crazy Не знам вас боли ли ви колкото мен обаче ако това не е нищо не искам да си представя каква ще е  болката когато дойде  Grinning Grinning Grinning

В коя седмица си
Докторите не казват ли от какво е болката,от контракциите ли  newsm78
Стискай още малко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт