Отговори
# 255
  • Варненска клюкарка
Ама аз не чух в оригинала да казва Гаврош Shocked
В оригинала няма такова нещо,ама в бтв има  Mr. Green

Кви Гаврошовци бееее .... тези от БТВ още малко нови серии ще измислят Crazy Нищо не разбрах от на Ханделка конското...мъжко момиче бла бла Rolling Eyes Shocked   Професионалисти били БТВ- цепят мрака те, ама с глупости Sick

# 256
Сцената с балоните, дето се опитаха да копират в ПЕ... Sick
Според мен двете сцени нямаха нищо общо.
По-скоро искаха да ни покажат на онзи етап, че дори и с Гюнеш на брега и множеството балони, очите му търсеха неговата Фериха в небето, защото на онзи етап Емко още не беше започнал да се влюбва в нея и беше на етап отмъщение.
newsm10 И аз мисля така. И този колаж много ми харесва. Heart Eyes Емир погледна нагоре към балоните, които отлетяха при Фери.

# 257
И на мен ми хареса колажа Райче, той търсеше своята Фери, очите й, балоните бяха само предпоставка ние зрителите да разберем посланието на самата сцена и не е повтаряемост на ФЕмирската сцена. Никоя тяхна сцена не би могла да бъде повторена от други действаща лица, защото магията се разваля, а всяка следваща е самостоятелна и с определено послание към бъдещи действия и в резултат на минали такива.

Пред асансьора.
Е-Какво става?
Ф-Махни се.
Е-Да не тъжиш за измисленият си баща?
Ф-Достатъчно. Не се насилвай повече. Вече не може да ме нараниш.
Е-Знаеш ли какво е страдание, Фериха, а? txtloves

# 258
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Утре май ще е онази сцена дето и награбва главата с шепи  Crazy Само той си знае вече как се удържа да не я целуне. Туй от омраза. Mr. Green
Това ми е любим момент, само като и каза:
Ферия, ти знаеш ли какво е болка?!

Беше ясна, че и е простиииллллл   Heart Eyes
Мдаааа и в този момент Сахерлитка събра две и две и разбра, че нещо има между ФЕмир и започна да крои пъклени планове с леля си Хаджер(тази вечер за сефте и научих името и то гледайки го по бтв. ooooh!)

О, тя първо ще разбере, как Мемедчо се е сдобил с пръстена. Mr. Green И като зацъкат с лелята отде таз Ферия пък има такъв пръстен, а?
Ееех, майко, какви гниди има на тоя свят! Повръща ми се чак. Sick

# 259
Фериха и Ханде в класната стая:

Х- Толкова жалко... знаеш ли, от самото начало знаех, че има нещо странно в теб. Нещо грешно. Но никога не съм си мислила, че нашата невинна принцеса е портиерска дъщеря. Ти направо ме срази, Фериха!
Ф- Да те срази човек не е трудно, Ханде.
Х- Всъщност аз те разбирам. Държеше се толкова здраво за Емир за да не го загубиш. Наистина си имала много важна причина, Фериха, много големи мечти. А, бягаш ли? Ето сега те съжалявам. Знаеш ли, с приятелите си, та дори и с враговете си имам връзка/като общество/, но ти дори не си ми враг, ние дори не живеем в един свят с теб.
Ф- А, значи с Емир живеете в един свят. Сега, ще започнеш да бягаш след Емир в твоя свят. Ти, ще загубиш единствения човек, който може да преглътне това което си. Ще загубиш Корай.
Х-Все още се опитваш да дереш с ноктите си. Може би думите ти щяха да ми въздействат ако не знаех колко си жалка всъщност. Помниш ли когато ми обясняваше, кое е правилно  и кое е грешно. Как му казват на това....чакай ще се сетя. В дните, когато се преструваше, че ти си всичко. Какво се случи, Фериха?Всичко е лъжа, всичко свърши, Фериха.
Ф- Няма да ме хванеш в мрежите си.
Х- Значи няма да скочиш да ме биеш и да ме скубеш.
Ф- Да, няма да те ощастливя.
Х- Добре, засега е достатъчно това унижение. Засега ти е достатъчно.

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 21:53 от Neidjal

# 260
# 261
# 262
Наде,   bouquet благодаря, че постна превода. Колко несъотвествия има в превода на БТВ.. ужас.  ooooh! Жалко е, че по този начин обезсмислят доста от важните разговори в сериала.  Rolling Eyes Не стига, че го накъсват безобразно, поне преводът им да беше качествен, но и той не е.

# 263
  • някъде из Врачанско
здравейте, аз съм павлина русева, чета ви от няколко месеца като гост, онзи ден се регистрирах, но постоянно ме изхвърля форума, не мога да се впиша, радвам се ,че съм при вас, ако знаете колко много ми помогнахте през това време, особено в самотните ми нощи, заклет фен съм на сериала, повече на хазал, но и от чаатай не се отказвам,   love001 пиша и в туитър, благодаря за вашето чувство за хумор , колажите и преведените серии, разбира се поздрави за невероятните ви клипове,

# 264
  • в подножието на планината
Наде, Hug всъщност аз ПЕ не съм гледала... Rolling Eyes само първа серия оттук- оттам, но за тази сцена разбрах от коментарите ви в темата и от снимките, които съм гледала, та някои момичета бяха писали, че са се опитали да копират сцената с Фериха и на мен ми беше много тъжно тогава, защото този момент за мен си е само ФЕмирски... Cry

# 265
Павлина,  welcome добре дошла в нашата компания. Надявам се да се забавляваш тук. Hug

Илде,  Hug може на пръв поглед да изглежда така, но за мен сцената има дълбок смисъл и той е това, за което Надето говори. Peace

# 266
Наде, Hug всъщност аз ПЕ не съм гледала... Rolling Eyes само първа серия оттук- оттам, но за тази сцена разбрах от коментарите ви в темата и от снимките, които съм гледала, та някои момичета бяха писали, че са се опитали да копират сцената с Фериха и на мен ми беше много тъжно тогава, защото този момент за мен си е само ФЕмирски... Cry
Звездичке, знам мила, че не издържа и не успя да го гледаш, но наистина това не беше копиране на ФЕмирската им сцена, той търсеше нейните очи в небето, даже погледа му беше много тъжен  Rolling Eyesкогато гледаше след балоните.
Павлина, добре дошла.
Охххх, Миленче, умрях от смях от тези разгонени моми и котарани, и двете са откачалки та дрънкат, и гледат една от друга, Joy а шофьора е...един път, обиколи целия паркинг, че да се блъсне в колата, при все, че беше единствена. rotfImao rotfImbo

# 267
# 268
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз съм на мнение,макар че също не съм го гледала ПЕ,че се опитваха да копират,за да покажат ето и без вашата Фериха се получава,и от това което четох че Ча даже не е гледал нито една серия,може да се разбере с какво желание е снимал ,обвързаха го с договор ,и го принудиха за това продължение ,така си мисля аз,смятам че лично Чаатай ако зависеше от него не би продължил да снима без Фериха ,като отделен проект да,но като същия образ със същите герои не би ,но явно не е зависело от него  #2gunfire #2gunfire

# 269
Клоди,  Hug за темичката...  Heart Eyes bouquet

Момичета, за колажите... Heart Eyes  bouquet

Прочетох в темата на Хазал, че Мурат Йълдъръм и жена му също са задържани.... Sad

Здравейте,запис и от мен.

Искам да попитам само защо са задържани Мурат и жена му ? Видях,че е имало пак нещо с наркотици и водеха Кенан Имирзалъоглу ?

Общи условия

Активация на акаунт