Отговори
# 270
  • У Диспансера ...♥♥♥
Павлина,  welcome добре дошла в нашата компания. Надявам се да се забавляваш тук. Hug

Илде,  Hug може на пръв поглед да изглежда така, но за мен сцената има дълбок смисъл и той е това, за което Надето говори. Peace
Райче Hug,те тоя дълбок смисъл не са искали да го пресъздадат ,вие понеже ФЕмирската приказка я разделяте от ПЕ,та за това така виждате нещата,и това че лично Чаатай си е спомнил дадения момент ,сигурна съм че е било импровизация ,ако искаха да се разбере това щяха да го направят много по-ясно,и нямаше да заличат на 100% образа на Фериха .

# 271
идааааааа  Mr. Green ко изпуснах

Зависи от кога си заидвала. Mr. Green
ми отблизо 4 часа съм заидвала  Joy

# 272
Интересна статийка, за предстоящите туски сериали в родния ни ефир.

http://serialiofbg.blogspot.com/2013/08/blog-post_5851.html

# 273
  • У Диспансера ...♥♥♥

Е придвижила си се светкавично  newsm27 newsm27

# 274
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

ми отблизо 4 часа съм заидвала  Joy

Ми има убийствени йени снимки на Ча и на онова Сере. Mr. Green
Впрочем имам претенции повече към нейната прическа отколкото към неговата. Какви са тия безобразни крайчета? Тя мадама от хайлайфа ли е или не е стъпвала при фризьор от три месеца? #Crazy Mr. Green

# 275
Павлина,  welcome добре дошла в нашата компания. Надявам се да се забавляваш тук. Hug

Илде,  Hug може на пръв поглед да изглежда така, но за мен сцената има дълбок смисъл и той е това, за което Надето говори. Peace
Райче Hug,те тоя дълбок смисъл не са искали да го пресъздадат ,вие понеже ФЕмирската приказка я разделяте от ПЕ,та за това така виждате нещата,и това че лично Чаатай си е спомнил дадения момент ,сигурна съм че е било импровизация ,ако искаха да се разбере това щяха да го направят много по-ясно,и нямаше да заличат на 100% образа на Фериха .
Ирче, те заличиха образа на Фери постепенно, когато Емко започна да се чувства гузен от отмъщението си и когато започна да се влюбва. Демек, един вид затривайки образа на Ферито му отваряха нов път с нова любов. Честно казано мен също ме натъжи заличаването на образа й.
Аз така разбрах изтриване на образа й, но това озлоби крайните ФЕмирки и ги наказаха с безразличието си, язък, а имаше толкова хляб в сезона и ми се гледаха Чаги и Гизем.
Всъщност още тогава за мен беше без значение, с коя, ще го гледам, щом не беше с Хазал и приказката свърши.
Сега, след като мина доста време и с Хазал не искам да го гледам на този етап и съм отворена за новите им проекти без никакви проблеми откъм партньори.

# 276

Е придвижила си се светкавично  newsm27 newsm27
добре де защо постоянно ме снимате  Mr. Green веднъж да реша пеш да се прибера и вие щрак щрак  Joy

# 277
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх ,как ти припява,явно си на първите редове  Joy Joy

# 278
Аз също смятам, че с повторението на сцената с балоните Сценаристите Хич ама Хич не са мислили добро на Фериа. Емир постави Фериа на толкова високо - за него тя е може би ангел в небето и никога не би повторил такъв сакрален момент с някоя на която иска да отмъщава.

# 279
Влъх,на първия ред ми де другаде  Mr. Green ох тоя Джансел къв е убав и той  Heart Eyes

# 280
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ммммм, Мико! Crazy

Вери, и за фрагманче скоро се чу нещо. Laughing

# 281
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ренка,поздравче  Hug Heart Eyes Whistling

# 282
Ха, ха, Миленче, да не излезнеш права ида го пуснат по нощите. Rolling Eyes

Fisrt teaser of ‪#‎MedCezir‬ in the following link tomorrow night !

# 283
Ммммм, Мико! Crazy

Вери, и за фрагманче скоро се чу нещо. Laughing
скоро викаш  Mr. Green на 36-ти  Joy

пуу пък за моя нищо,дебна аз на нещо йени че ми се е свило сърцето да го видя дали ще махне мустака ама йок  ooooh! в темата сме 3-ка спатия  Joy задушевна обстановка  hahaha

# 284
Интересна статийка, за предстоящите туски сериали в родния ни ефир.

http://serialiofbg.blogspot.com/2013/08/blog-post_5851.html

благодаря, има такива, които чакам с голямо нетърпение !!!

Общи условия

Активация на акаунт