Отговори
# 495

То като почнат и двата сериала ще видиш ти,може и 2 теми наведнъж да ни пускаш-за всеки случай да има  Joy

Това ме по устройва Laughing

Наде Hug

Профи Hug Joy

# 496
Профи ти кога легна кога стана  Joy

# 497
Скрит текст:
bunny : ), честито ви полугодие! Hug Grinning

Скрит текст:
Профи, виждам те на балкона, нали само по нощите те пускаха на компа.

Човекът стана, изпуши две цигари, пи едно кафе, мина и през двете нули и си легна пак. Аз пък станах и се лепнах за компа. Grinning
Викаш, дебнете се като коте и мишка. Joy
Ренка, merhaba. 55

# 498
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ренка, не се смей че ще ми е до след малко. Hug

Манка, отразяваме те, ама огледалото е за обратно виждане пък ти си на слънце. Hug Joy

Профи ти кога легна кога стана  Joy

6,30 лягане - 9,30 ставане. Стига толкоз! Peace

# 499
  • София
Оп,последно и тръгвам,къде се загуби Йоанчето,за Снежи разбрах,за Нервачето разбрах,ама и кака Ива Улусоевата не е бръмчала отдавна май Thinking.
Профи Hug,хич не ти е лесно,почвай обработка на човека,за има-няма година ако успееш да изкрънкаш нова машина и да си е само твоя,че да си пишеш и дзяпаш на воля без някой само да те гледа кръвнишки и да те гонят от компа Hug
Манка,Наде Hug,добро утро!
Айде усмихнат ден  bouquet!

# 500
Линко, Hug добро да е.
Манка, пази се да не слънчасаш, че онзи ден аз бях и ми беше много зле два дни след това. Cry
Днес, освен фрагмана, ще очакваме и повече снимки. Party

Today we will see the first promo trailer of ‪#‎medcezir‬ and as Ece Yörenç said yesterday on twitter more photos geliyoor in magazine...
Stay tuned!!!

Σήμερα θα δούμε το πρώτο promo trailer του #medcezir και όπως η Ece Yörenç είπε χθες στο twitter περισσότερες φωτογραφίες έρχονται σε περιοδικό ...
Μείνετε συντονισμένοι!

Момичета, как се наспивате с по два, три часа сън,  #Shockedаз ако съм, ще съм като болна и с главоболие?! Rolling Eyes

# 501
Мен ми харесват като двойка Laughing

Цитат
6,30 лягане - 9,30 ставане. Стига толкоз!
аз вчера бях така Laughingзатуй в 22ч вече хърках Mr. Green

Наде тренинг Laughing

# 502
Ренка, може и трениг да е вашето, но не е за мен. Rolling Eyes
На мен не ми харесват като двойка но свикнах да ги виждам с екранният й партньор, само Хазалчето ми харесва от тях двамата, докато в Прилив и Отлив и двамата ми допадат, нищо, че Серенайчето е с конска.... опс, по-голяма глава от на Чаги с 2 см, както Профи е написала.
Ф-Мразя те.
Е-Много ме обичаш.
Сладури.com Heart Eyes

# 503
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Вярно е че организмът постепенно свиква и с по-малко сън. Ама аз по принцип спя по 5-6 часа, мога и по 8-9  Laughing, а днешните 3 са изключение. Не ме тревожат защото като ме изгонят след малко  ще си полегна.

Наде разликата в см между дължината на лицата им може и да е по-голяма. Joy Това не е болка за умиране, но наистина дразни в близки кадри. Те другото да направят на прилично ниво, че за Серенайката хич не ми пука, ама хич не съм готова да приема проваляне и на този проект на Чаги. Момчето е красиво и талантливо и заслужава да бъде на екран за радост на всички ни. Peace

# 504
  • Още у мъглата ...
Добро утро, спали, неспали и недоспали красавички  Hug Hug Hug

Аз съм от последните (перманентно), ама само ми е чок зор сутринта, докато се надигна, после съм си кукуряк  Party

Да ви почерпя с едно кафе  Grinning Пийте, яжте, отвътре и отвън, че безсънни нощи ни чакат  Mr. Green
Скрит текст:

И за тез, дет сме си перманентно нощни, подарък по една тематична чаша   Mr. Green
Скрит текст:

А пък нашите Фемирковчета  Heart Eyes си се разхождат и хич не им пука ни за Приливи, ни за АСК  Laughing

Хубав и усмихнат ден  Heart Eyes

# 505
  • в подножието на планината
Добро утро!  Laughing

Какво е това скорострелно писане... #Crazy нямате настигане ... ooooh!

Днес и аз ще съм курдисана да чакам фрагмана, та да видим... Mr. Green

Наде, Hug Клоди, Hug

Профи,  Hug и мен ме гонят от компа, но аз съм си извоювала вече време, през което никой не ме закача... Mr. Green

# 506
  • Още у мъглата ...
Бънка, честита ти месечинка  Grinning
Да ти е живо и здраво детенце, да те радва и прави щастлива  Heart Eyes

# 507
Добро утро!  Laughing

Какво е това скорострелно писане... #Crazy нямате настигане ... ooooh!

Hug smile3521Аз вече по диагонал почвам да чета Laughing

Гъбке Hug  bouquet

# 508
  • Варненска клюкарка
И аз да се разпиша wavey wavey wavey
Фрагмента нЯщУ чува ли се за него??? Mr. Green По път ли е вечИ че ни сА изчака чакалото newsm78 Ей милост нямат значи тез хора...сега ни гледат сеира из социалните мрежи Laughing

И на мен хич не ми харесват на Хазал новите партньори, но втория ми е нещо, как да кажа....много огън виждам в него, фатален ми е чак Crazy Между другото преди десетина страници (сега не ми се търси) едно от момичетата в другата тема писа, че въпреки, че двойката Ча и Се се харесват, според настроенията и изнесената информация в мрежите, се очаква драмата на сезона да бъде ASK  Shocked Неизменно това върви и с информацията, че още с появяването си проекта е грабнат от Канал Д - най квалитетният филмов канал Wink А и този проект много бързо накара Хазал да се вдигне от САЩ, а миналата година бяха писали, че са я затрупали със сценарии, но нищо не е харесала Rolling Eyes

пп Профи Hug признала съм тА за окото рентген- не бях забелязала, че главата и е по-голяма, а уж и аз доста се заглеждам в детайлите....малка....голяма , шА Фърчи перушина-туй то Crazy

Олее,като те чета.... аз ако не се наспя, на другия ден съм като парцал, а ако спя само три часа като теб и кръвното ми ще се разиграе и хич няма да мога да се събера и да се вдигна Laughing

# 509
Добро утро/ден,

Снощи е било забавно, днес очакваме новини и снимки.

Габи, абе как видя зеления китеник, лиливкото перденце, а жълтата/цвят охра/ възглавница не newsm78, или не искаше  newsm78
Свърши ли кекса, на тебе ти се е паднала най-убавата част от сериала, щастие без край са кадрите на острова, много ми харесват и двамата там, даже мисля, че по това време и в реала са заедно и щастливи  Heart Eyes

Цитат
Стоях и се чудих на красотата му
Ирче, Laughing и аз така чудя се Господ как можа да му даде толкоз красота  newsm78

Профи, Peace трябва график да си направите, те те дискриминират така, не може все ти да се съобразяваш  Stop

Бъни
Скрит текст:
Честит празник, да ти е жива и здрава малката принцеса, много щастие и късмет, да ви донесе много радост и щастие! Целувки!

Хайде хубав ден,

Общи условия

Активация на акаунт