Имена за момиче и момче.

• 4 228
  • 55
  •   1
Отговори
# 30
Ива, често го предлагате, ние с таткото на Ива се бяхме спрели най-много като име, та може би още повече ме убедихте. Макар аз да свързвам името Ива с Цветница, а не с Инановден мисля, че окончателно се спираме на него.  Hug  bouquet Благодаря за предложенията!  Hug  И все пак, ако някой иска да сподели и други имаме време да мислим и премисляме.  Laughing   bouquet

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 11:33 от kleopatra8

# 31
  • София
На мен само Ива много повече ми харесва от Ивета, Иванина, Ивелина, Ивон/а и т.н. и т.н. по-дълги съдържащи Ива/Иве... Само Ивана има харесва...донякъде от по-длъжките. Обаче с Ива няма да празнуват на един ден, че Ива все пак е на цветница.

# 32
Ива, често го предлагате, ние с таткото на Ива се бяхме спрели най-много като име, та може би още повече ме убедихте. Макар аз да свързвам името Ива с Цветница, а не с Инановден мисля, че окончателно се спираме на него.  Hug  bouquet Благодаря за предложенията!  Hug  И все пак, ако някой иска да сподели и други имаме време да мислим и премисляме.  Laughing   bouquet
Сестра ми се казва Ива,  кръстена е на дядо ни Иван и празнува на Ивановден, но това е въпрос на личен избор! Wink

# 33
  • София
Ивана и Константин ми се виждат най-логични и са хубави.
С Ив- харесвам Ивайла. Други не.
С К-Камен или Кирил.

# 34
Ива, често го предлагате, ние с таткото на Ива се бяхме спрели най-много като име, та може би още повече ме убедихте. Макар аз да свързвам името Ива с Цветница, а не с Ивановден мисля, че окончателно се спираме на него.  Hug  bouquet Благодаря за предложенията!  Hug  И все пак, ако някой иска да сподели и други имаме време да мислим и премисляме.  Laughing   bouquet
Peace
Иванеса

# 35
То и Калин ми е толкова женствено, колкото Калисто, ама ето колко хора го предлагат, че и е често срещано в България.

На авторката за Ива искам да кажа - не е популярно сред децата. Не се бъркай от връстниците си, че се среща, много хора така грешно подхождат. Прегледай списъците с родени по месеци през последните години - в този форум. Или виж класациите за последните години за новородени - не е често срещано.

# 36
Хрумва ми Ивена. Моят избор би бил между Ива и Ивана. Сьщо имам приятелка Ива, която празнува на Ивановден  Peace

# 37
То и Калин ми е толкова женствено, колкото Калисто, ама ето колко хора го предлагат, че и е често срещано в България.

На авторката за Ива искам да кажа - не е популярно сред децата. Не се бъркай от връстниците си, че се среща, много хора така грешно подхождат. Прегледай списъците с родени по месеци през последните години - в този форум. Или виж класациите за последните години за новородени - не е често срещано.

Правилно! Много благодаря за това, че сподели, вярно че аз си съдя с моя набор.. Grinning

ballerine, мерси за предложението, изобщо не ми мина през ум това име.

# 38
И аз си мисля, че точно Ива не е често срещано, а е страхотно име! Wink

# 39
Благодаря, момичета!

bouquet  bouquet Hug Hug

# 40
Имената които лично на мен най ми харесват с тези букви са Ивая и Калоян Heart Eyes.

# 41
Колкото повече чета името Ивая все повече ми харесва, но таткото е за Ива.  Rolling Eyes

# 42
Ивая е интересно и симпатично, да. Ива също ми харесва.

# 43
За мен Ива е хубаво,но все пак скучно... Peace
Ивая е като извая,омая... Heart Eyes

# 44
Ивая не ми допада. Това Я накрая ми се вижда излишно.
Ива е по-хубаво.
Иначе аз харесвам само Ивайла от този род. Горе го видях някъде.

Общи условия

Активация на акаунт