АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 053
  • 781
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
За дамите който не знаят вече тече безплатният курс за бременни в клиниката.Всеки вторник от 17.30 часа на 4 етаж.Следващата лекция ще е за кърменето и ще се проведе на 7.01.14г..
 Hug

Да попитам дали има момичета родили нормално при доктор Троянчев?

# 436
На третата ФМ откриха изоставане в растежа на бебето ми поради влошено кръвоснабдяване, така че въобще не я подценявайте. На нея се набляга именно на кръвотока към и от бебето. Прави се доплер. Благодарение на това, че не си я спестих и на Д-р Кръшков родих здраво бебче!
Искам да попитам някой има ли актуални цени за профилактичен преглед в Селена + цитонамазка. Не съм се преглеждала от както родих през февруари и смятам да го направя след празниците. Ще бъда благодарна ако някоя от вас сподели!

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 16:14 от Ann-G

# 437
Аз ходих при д-р Карагьозов.Искам само да споделя ,че е уникален лекар и човек.Много ,ама много съм доволна  Hug

# 438
Ходила си, или си родила при него? Аз за сега имам впечатления от него само от прегледи. Кажи повече?

# 439
Ходих..В момента съм в 14г.с. и бях при него на преглед.Но съм изключително впечатлена  Щом имаш представа от прегледите му,няма какво да кажа повече  Hug

# 440
  • Пловдив
Аз съм раждала при него, преди 4 години (секцио).
Следва повторение.

# 441
Какво искат да се носи при постъпване за раждане?

# 442
  • Пловдив
Последните изследвания който са правени и лична карта.Другото от тях Peace

# 443
  • Пловдив
Проверете си хубаво дали са направени всички задължителни изследвания, особено Спин, хепатитите и Васерман. Те са с валидност 6 месеца и гинекологът, който ви следи бременността трябва да ви ги и назначил. Моите ги бях правила в 4 месец и бяха валидни към момента на раждането. Иначе, не че няма да ви ги направят на място, ама ще ви ги таксуват. А точно тези изследвания не са малко пари.

Зачетох се в темата за Окръжна.  Thinking Два куфара багаж не ти трябват. Четка, паста за зъби, чехли и джапанки. Другото от болницата в каквито количества поискаш.  Laughing

# 444
Проверете си хубаво дали са направени всички задължителни изследвания, особено Спин, хепатитите и Васерман. Те са с валидност 6 месеца и гинекологът, който ви следи бременността трябва да ви ги и назначил. Моите ги бях правила в 4 месец и бяха валидни към момента на раждането. Иначе, не че няма да ви ги направят на място, ама ще ви ги таксуват. А точно тези изследвания не са малко пари.

не се таксуват,влизат в цената на раждането само 3-те изследвания

# 445
И чехли и нощници ли да не нося?

# 446
Чехли или джапанки си носи, но нощниците са от тях. Не си забравяй зарядното за телефона.

# 447
  • Пловдив
И чехли и нощници ли да не нося?
Може и чехли да не носиш ако искаш,те имат еднократни.Нощници- не носи Peace
Повечето ми дружки отидоха със дамската си чанта като добавиха по една четка за зъби, и една паста. Peace

# 448
Супер тогава, значи нищо да не приготвям Simple Smile

# 449
  • Пловдив
Забравих да ти кажа да си вземеш еднократни бикини- тях си приготви + четката за зъби Peace

Общи условия

Активация на акаунт