АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 91 839
  • 781
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
dani_dani1981 ,знаеш ли дали може да си избереш точно определен анестезиолог,а не който се падне?

Можеш.
Когато бях на консултация питах за Кичиков, и въпреки че в момента Георгиев беше на разположение го намериха по етажите.
После си отбеляза датата и той беше анестезиолога на операцията ми.

# 736
За това, което е 150 лв става дума, хол не ми е нужен щом не мога да вдигна купон хахаха Simple Smile, само изолация искам, тъй като ми обещаха, че ще ми уважат желанието за изцяло лични вещи, при това положение. Но за какви 4 нощувки говорите? Може би ако за секцио става дума? При нормално нали не държат по 5 дена? Нормалното не е ли по 3 дена(2 нощувки) навсякъде?

# 737
dani_dani1981 ,знаеш ли дали може да си избереш точно определен анестезиолог,а не който се падне?
Можеш конкретно да искаш среща с дадения анестезиолог,и се разбирате за анестезията,стига да не е ангажиран в твоя ден

# 738
  • Пловдив
че ще ми уважат желанието за изцяло лични вещи, при това положение

Какви лични вещи ще носиш?

# 739
че ще ми уважат желанието за изцяло лични вещи, при това положение

Какви лични вещи ще носиш?

Ами бебешките дрешки всъщност, които са си мои. Обясниха ми, че иначе не могат да ми позволят в обща стая с мои дрешки, тъй като това било част от антиепидемологичните мерки в практиката на заведението. Но педиатърката, с която разговарях каза, че ако ще съм сама в стая не вижда проблем.
Ново 20, хора. Д-р Крумов е извън страната и съм се притеснила сега, ако тръгне преди да се е върнал ще съм при който се падна. Мога ли да имам доверие на всички там(аз изобщо не съм се интересувала от другите лекари)? Има ли някой, който е желателно да избягвам? Моля за инфо, може и на лични, ако не искате публично да споделяте наистина отрицателни впечатления...

# 740
  • Пловдив
Има ли някой, който е желателно да избягвам?

Според мен няма.А и няма да имаш голям избор.Ще си при този,който е дежурен в родилна зала.Въпреки това няма причина раждането ти да не мине добре.Грижовни са към всички

# 741
Машина,трябва да имаш най малко 10-15 чифта за смяна,защото след като не искаш бодитата на Селена,не може да се перат с другите дрешки на бебетата и да се стерелизарат,За мен правиш огромна грешка с твоите дрехи,защото ти нямаш подходящата стерилизация,а първите дни бебо е много нежен.Но избора е твой.Ако се притесняваш от бодитата,те са много хубави,сега заредиха и нови.Ползват фирми като Angel baby,Mothercare,VisVitalis....чисти,красиви и модерни  Peace

# 742
miraluba,dani_dani1981 благодаря за отговорите   bouquet

За дрешките,аз мога да потвърдя,че наистина са хубави,няколко пъти ни се паднаха чисто нови.

# 743
miraluba,dani_dani1981 благодаря за отговорите   bouquet

За дрешките,аз мога да потвърдя,че наистина са хубави,няколко пъти ни се паднаха чисто нови.
то биваше и да не са хубави,Оставяш една шапка с пари за раждането.Всичко е на ниво,това не е Окръжна или ВМИ  Laughing

# 744
И на мен ми се паднаха хубави дрешки във весели цветове,прилично изглеждат синчетата на първите си снимки!А как ухаят бебетата Heart Eyes Heart EyesНикога няма да забравя този аромат Blush

# 745
Напоследък 3 познати раждаха в Окръжна, секцио, и много се оплакват... много боляло, ужасно било. Има ли някаква разлика между секциото там и това в Селена?

# 746
За Окръжна не знам, но между операция във ВМи и секцио в Селена разликата е една вселена Peace.

# 747
  • Пловдив
Напоследък 3 познати раждаха в Окръжна, секцио, и много се оплакват... много боляло, ужасно било. Има ли някаква разлика между секциото там и това в Селена?

Секциото си е операция и боли, настина!

Отделен е въпроса с анестезията, вероятно възстановяването след пълна упойка е по-трудно.

# 748
Първото, за което се сещам е упойката - в Окръжна слагат пълна, а в Селена спинална.
А относно болката и в Селена боли, все пак е операция. Но ако си искаш болкоуспокояващи ще мине по-леко. Аз лично направих следната грешка - на втория ден не си сложих след обед свещичката (болкоуспокояваща) и поисках бебка да остане вечерта при мен. Е голям зор беше.

# 749
О да, бебетата миришеха невероятно - незнам от праха за пране ли, или от това, с което ги къпеха и мажеха - някой ако знае да сподели..  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт