Операцията ми беше насрочена за 8:00, в 08:21 проплака малката и още на операционната маса ми помогнаха да я сложа на гърда

В детска стая я взимаха само сутрин за визитация и тоалет и вечер за визитация (за около половин час)
Няма как да се съгласиш или не, защото определено не беше на моето раждане

Аз разказвам за моето си раждане....

Явно зависи от израждащия доктор или този който е на смяна. Не е от натоварения график, защото бяхме само две жени с планувано секцио този ден. Също така да отбележа, че непознавах никой лекар нито акушерка, просто отидох и си записах час.
Както казах ми я дадоха да я видя няколко секунди след като се роди в 10,08 часа, като ме свалиха в стаята - 4часа по късно - я доведоха за малко заедно с тати да се насладим на момента. На другия ден сутринта махнаха катетъра, направихме рехабилитация и ни ги доведоха. Мамата преди мен роди с пълна упойка при д-р Топалова и тя й доведе бебето в реанимацията да го погушка за няколко секунди, но не и да го кърми.
Може да оставите детето за през нощта в детска стая - но това означава, че ще го хранят с АМ, което веднага нарушава процеса на лактация и ще имате проблеми с кърмата.