АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 022
  • 781
  •   1
Отговори
# 540
Честито и от мен!  bouquet
И да ви следя... Grinning

Някой да знае колко струва в момента раждането?И има ли разлика нормално/секцио?
Мерси! Peace
Секциото е 1290 лв,за нормалното незнам

# 541
  • Пловдив
Честито и от мен!  bouquet
И да ви следя... Grinning

Някой да знае колко струва в момента раждането?И има ли разлика нормално/секцио?
Мерси! Peace
Секциото е 1290 лв,за нормалното незнам
Това като крайна цена или за престоя се плаща отделно?

Някой да знае как стои въпроса с поставянето на ваксини.Питат ли ви?Връчват ли ви Информирано съгласие да подпищете или не?

# 542
  • Пловдив
Нормалното е 980 лв Peace

# 543
mystic woman и за секциото и за нормалното раждане, тава са крайни цени. Независимо дали след секциото престоя ти е 4 или 5 дни.

# 544
  • Пловдив
miraluba, честита радост и бързо възстановяване Hug

mystic woman, доколкото знам, може да откажеш ваксините - дават ти там някакви документи да подпишеш. Информираното съгласие също е част от практиката, въпреки че с нотариално заверен родилен план може да избегнеш много от интервенциите Peace

# 545
  • Пловдив
Момичета, благодаря за пожеланията.

# 546
Miraluba, честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава!

# 547
Мира, честита дъщеричка!Да сте много здрави и щастливи
мене взе да ме хваща предстартовата треска макар и да е рано още Grinning

# 548
Честита  дъщеря  miraluba,да ви е жива и здрава.Радвам се че всичко е минало добре и,че и ти си добре,ще чакам повече разказ за секциото и спиналната:))))))и мене ме чака същото до дни:))))

И мен ме очаква същото до дни Wink.Може да се засечем в Селена Simple Smile.Аз все още се чудя между спинална и пълна упойка  Thinking

miraluba,Честито,живи и здрави да сте  Hug.Чудесно е,че болката е сведена до минимум Simple Smile.
При кой лекар си?С него не говорихте ли за упойка?Аз съм при Минев и той категорично ми отхвърли пълната упойка,спиналната била по добрия вариянт.Въпреки,че незнам как ще се чуствам будна,ще му се доверя.

Аз съм при Топалова,но тя каза,че анестезиологът ще реши,кое е най-подходящото за мен,понеже имам предпоставки да не може да ми се постави спинална.След консултацията с доктор Георгиев,мнението му беше,че може да пробваме със спинална,но ако аз реша ще е с пълна упойка.Не знам по време на операцията,кой анестезиолог ще се падне,искрено се надявам да е той.

# 549
Честита  дъщеря  miraluba,да ви е жива и здрава.Радвам се че всичко е минало добре и,че и ти си добре,ще чакам повече разказ за секциото и спиналната:))))))и мене ме чака същото до дни:))))

И мен ме очаква същото до дни Wink.Може да се засечем в Селена Simple Smile.Аз все още се чудя между спинална и пълна упойка  Thinking

miraluba,Честито,живи и здрави да сте  Hug.Чудесно е,че болката е сведена до минимум Simple Smile.
При кой лекар си?С него не говорихте ли за упойка?Аз съм при Минев и той категорично ми отхвърли пълната упойка,спиналната била по добрия вариянт.Въпреки,че незнам как ще се чуствам будна,ще му се доверя.

Аз съм при Топалова,но тя каза,че анестезиологът ще реши,кое е най-подходящото за мен,понеже имам предпоставки да не може да ми се постави спинална.След консултацията с доктор Георгиев,мнението му беше,че може да пробваме със спинална,но ако аз реша ще е с пълна упойка.Не знам по време на операцията,кой анестезиолог ще се падне,искрено се надявам да е той.

Всичките анестез са професионалисти и можеш да им се довериш.Аз бях при Георгиев по мое желание,защото е близък и му имам пълно доверие.Но който и да е,не се притеснявай.По добре със спинална,защото е по добре за детето и лекарите.При пълна се вади до 3мин бебето.Дори и да не се чустваш добре в съзнание,те ще го видят на мониторите и ще ти сложат райски газ.Всичко ще бъде наред-в добри ръце си  Peace Ще гушнеш бебо и ще го чуеш първа.Страхотно изживяване.Успех  Peace

# 550
dani_dani1981 Благодаря  Hug

# 551

Всичките анестез са професионалисти и можеш да им се довериш.Аз бях при Георгиев по мое желание,защото е близък и му имам пълно доверие.Но който и да е,не се притеснявай.По добре със спинална,защото е по добре за детето и лекарите.При пълна се вади до 3мин бебето.Дори и да не се чустваш добре в съзнание,те ще го видят на мониторите и ще ти сложат райски газ.Всичко ще бъде наред-в добри ръце си  Peace Ще гушнеш бебо и ще го чуеш първа.Страхотно изживяване.Успех  Peace
Разбира се,щом имаш препоставка за против спиналната,сигурно тогава ще те упоят,найстина те ще преценят.Пожелавам ти успех,ще ти пиша на лични:)))))

# 552
Запис да следя темичката Simple Smile
Мира ,честито бебче !Да е жива и здрава !Кога те изписват ?
mystic woman -относно ваксините знам ,че не ти дават да подпишеш нищо ,предполага се ,че слагат всички необходими до 48я час -хепатит и БЦЖ.А за отказ също може да се откажеш с декларация .

# 553
  • Пловдив
Имайте предвид, че ако възнамерявате да кандидатствате за детски в социалното - за да ви ги дават изискват бележка от личния лекар на детето, че всички задължителни ваксини до момента са му бити.
В болницата в първите 24 часа се бие имунизация против хепатит Б, след 48 час се бие против туберколоза. Първия месец се повтаря тази за хепатит Б. Втория, третия и четвъртия месец се бият по две ваксини - полиомиелити тетанус/дифтерия/коклюш. После чак 6тия месец.

Не е страшна спиналната упойка, ама въобще Simple Smile Нищо не виждаш, нищо не чувстваш. Чуваш първия плач на бебето си, виждаш го веднага и ти го дават да го докоснеш. Всичко друго е без значение - това е невероятен спомен. Simple Smile
Относно възстановяването - с каквато и операция да си зависи единствено и изцяло от теб. Майката му е да си дадеш зор да се движиш. Не казвам, че не боли - но докато се раздвижиш. Най-голяма мотивация за движение ти дава бебчо - той е хапченцето ти против болка. Щом ти го доведат драпаш по чаршафите, вкопчваш се в железата на леглото, стискаш зъби и се изправяш само и само да си нагушиш малкото вързопче и да си го накърмиш. Два пъти направиш ли го тоя номер и си готова Simple Smile
Препоръчвам ви леглото да ви го повдигнат и така да спите, защото много по лесно е да се изправиш от седнало положение, отколкото от легнало - напрягаш мускулите на корема, където е операцията.
Ако искате да кърмите детето си - от момента, в който ви махнат катетъра и ви го доведат - това става на втория ден - оставете го при себе си, не го давайте в детска стая освен за визитациите сутрин и вечер.
Задължително препоръчвам крем за зърна. Но винаги отмивайте преди детко да суче - дори и тези на които пише без отмиване, детето го усеща и се мръщи - на моето не му беше вкусно.
Може да си вземете лигавници - пропускаха да ми сложат, а все ми трябваше с нещо да му забърша устичката от кърмата.
За всичко останало ще се погрижат за вас.
Храната и всичко, което ви дават е напълно достатъчно. Ако нямате проблеми с кърменето моля не яжте шоколад - съседката по легло се тъпчеше със сладки неща донесени от роднини и гърдите и станаха камък. Шоколадче по късно, като се приберете и искате да ви се повиши лактацията - поне на мен ми помага, но той е алерген така, че не всяко дете ще го понесе, така че внимателно.
Дали ще имате кърма или не зависи единствено и само от вас от това какво ще направите първите 24 часа.... Ако се интересувате бих споделила моя опит - на жена дето незнаеше как да си хване бебето като й го донесоха, пък камо ли да знае как да го нахрани Simple Smile
Препоръчвам - когато спи бебето да спите и вие.... да не кажа, че е задължително, ако искате да останете в кондиция, от която и вие и бебето ви имате нужда точно в този момент. Simple Smile
Аз да пиша два реда, пък то почти си описах преживяването преди малко повече от 4 месеца Simple Smile

# 554
  • Пловдив
Ако искате да кърмите детето си - от момента, в който ви махнат катетъра и ви го доведат - това става на втория ден - оставете го при себе си, не го давайте в детска стая освен за визитациите сутрин и вечер.
С всичко друго съм съгласна, но не и с това Mr. Green
Операцията ми беше насрочена за 8:00, в 08:21 проплака малката и още на операционната маса ми помогнаха да я сложа на гърда Peace След това бях в реанимация до 16:00, отидох на собствен ход до стаята си и 16:10 малката беше на гърда и чаках да дойдат, за да ми свалят катетъра Peace
В детска стая я взимаха само сутрин за визитация и тоалет и вечер за визитация (за около половин час)

Общи условия

Активация на акаунт