АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 91 998
  • 781
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,

има ли други бъдещи майки от Пловдив, който ще раждат  през март 2014.
Аз съм пациентка при д-р Минев и термина ми е 21,03,14.

поздрав

Аз , ходя при д-р Ненев

# 526
Здравейте,

поздрав
Привет,
моят термин е 22.03.2014 . За сега плана е да раждам в Селена при д-р Карагьозов, който следи бременността ми от самото начало

# 527
Здравейте,

поздрав

Ние сме към края на март,при д-р Минев

# 528
Здравейте!

Да споделя първото ми посещение в Селена не останах особено впечатлена. Отидох на 23.12 вечерта с кафеникаво зацапване, бременна в 7г.с. и супер наплашена. Дежурен беше  д-р Иванов, който не съм чувала (ходила съм при Минев в кабинета му и съм останала доволна), като цяло и другите имена съм ги чувала, но този не бях. Та той ми прави 2 прегледа с ехограф, вагинален и коремен, като на коремния ужасно силно ме натискаше в ляво, в една стая точно в началото на клиниката. Отделно ми прави и гинекологичен преглед... Каза всичко е наред, дадох 65лв и си тръгнах. Да, но течението ми не спря и на другия ден в хирургиите вече с по- обилно течение и болки ме оставиха там.
Сега не е много редно от 1 преглед да си правя заключения, но далеч не останах очарована. Знам, че има много добри специалисти, но аз не попаднах на такъв. Поне за мен е така. Успех на всички!  Hug

# 529
Здравейте,

поздрав

аз съм за 06.03.2014 при Д-р Матев
голяма банда се събрахме  Laughing

# 530
Здравейте!

Да споделя първото ми посещение в Селена не останах особено впечатлена. Отидох на 23.12 вечерта с кафеникаво зацапване, бременна в 7г.с. и супер наплашена. Дежурен беше  д-р Иванов, който не съм чувала (ходила съм при Минев в кабинета му и съм останала доволна), като цяло и другите имена съм ги чувала, но този не бях. Та той ми прави 2 прегледа с ехограф, вагинален и коремен, като на коремния ужасно силно ме натискаше в ляво, в една стая точно в началото на клиниката. Отделно ми прави и гинекологичен преглед... Каза всичко е наред, дадох 65лв и си тръгнах. Да, но течението ми не спря и на другия ден в хирургиите вече с по- обилно течение и болки ме оставиха там.
Сега не е много редно от 1 преглед да си правя заключения, но далеч не останах очарована. Знам, че има много добри специалисти, но аз не попаднах на такъв. Поне за мен е така. Успех на всички!  Hug
Ами добре де,ама в крайна сметка,не каза какво ти е казал лекарят,на какво се дължи това зацапване?А като те приеха в хирургиите,какво ти беше лечението?Защото,нали знаеш,че в хирургиите ще си дръпнат по пътека парички и защо да не те приберат.
И аз с първата бременност 2-пъти прокървявах,но в болница не съм влизала.Единият път имах отлепване на плацента и с лежане и хапчета се оправих,а втория път дори ми казаха,че няма причина за кървенето,лекарства не помня дали пих,но помня,че втория път дори не си останах вкъщи,а продължих да си ходя на работа.
Не,че защитавам лекарят,който те е прегледал(и аз го чувам за първи път),но най-верочтно не е било толкова лошо.

# 531
  • Пловдив
Привет от Селена!
Тази сутрин казах "Добре дошла" на нашата дъщеря - 3.020 кг, 49 см.

Обезболяването е много по-различно от преди 4 години. На 6-тия час направих няколко крачки.
Всички са много грижовни и мили!

# 532
Честита  дъщеря  miraluba,да ви е жива и здрава.Радвам се че всичко е минало добре и,че и ти си добре,ще чакам повече разказ за секциото и спиналната:))))))и мене ме чака същото до дни:))))

# 533
  • Пловдив
miraluba,чесита дъщеря.Да е жива и здрава
Как те обезболяват?С епидурален катетър или?

# 534
  • Пловдив
Обезболяващото го вкарват със спиналната.
Предния път беше през епидурален и ме болеше много. Сега болка няма, но страничните ефекти са неприятни - ужасен сърбеж, особено по лицето, много ми беше топло и гадене.
Вода трябва да се приема на котешки глътки, че след като станах ми стана зле и върнах стомашни сокове.
Около 10 часа по-късно се чувствам много добре, и най-вече след като си видях рожбата преди час. До преди това бях в реанимация, а там не карат бебета.

# 535
Привет от Селена!
Тази сутрин казах "Добре дошла" на нашата дъщеря - 3.020 кг, 49 см.

Обезболяването е много по-различно от преди 4 години. На 6-тия час направих няколко крачки.
Всички са много грижовни и мили!

Честито ! Бързо възстановяване  Hug

# 536
miraluba честита рожба! Да ти е жива и здрава, на теб пожелавам бързо възстановяване.

Hug

# 537
  • Пловдив
Честито и от мен!  bouquet
И да ви следя... Grinning

Някой да знае колко струва в момента раждането?И има ли разлика нормално/секцио?
Мерси! Peace

# 538
Честита  дъщеря  miraluba,да ви е жива и здрава.Радвам се че всичко е минало добре и,че и ти си добре,ще чакам повече разказ за секциото и спиналната:))))))и мене ме чака същото до дни:))))

И мен ме очаква същото до дни Wink.Може да се засечем в Селена Simple Smile.Аз все още се чудя между спинална и пълна упойка  Thinking

miraluba,Честито,живи и здрави да сте  Hug.Чудесно е,че болката е сведена до минимум Simple Smile.

# 539

И мен ме очаква същото до дни Wink.Може да се засечем в Селена Simple Smile.Аз все още се чудя между спинална и пълна упойка  Thinking

miraluba,Честито,живи и здрави да сте  Hug.Чудесно е,че болката е сведена до минимум Simple Smile.
При кой лекар си?С него не говорихте ли за упойка?Аз съм при Минев и той категорично ми отхвърли пълната упойка,спиналната била по добрия вариянт.Въпреки,че незнам как ще се чуствам будна,ще му се доверя.
Обезболяващото го вкарват със спиналната.
Предния път беше през епидурален и ме болеше много. Сега болка няма, но страничните ефекти са неприятни - ужасен сърбеж, особено по лицето, много ми беше топло и гадене.
Вода трябва да се приема на котешки глътки, че след като станах ми стана зле и върнах стомашни сокове.
Около 10 часа по-късно се чувствам много добре, и най-вече след като си видях рожбата преди час. До преди това бях в реанимация, а там не карат бебета.
Аз нещо не разбрах,как така те обезболяват със спиналната.Тя нали се бие еднократно при започване на операцията.А после след операция,от къде ти вкарват обезболяващите?И аз първия път бях с епидурален катетър и след това от там ми вкарваха обезболяващите.

Общи условия

Активация на акаунт