АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 91 929
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
А в новото крило има ли стаи за родилки?
А някой знае ли утре в колко часа е лекцията за кърмене?
Лекцията за кърмене е утре от 17:30  Simple Smile

# 511
Мира, май скоро ще дадеш информация от първо лице как е  Hug Wink!

# 512
  • Пловдив
Скоро, да! Ах, че ме тресе....

# 513
Стискам палци Hug! В добри ръце си, но ти си го знаеш, няма нужда да те успокоявам Wink.

# 514
  • Пловдив
Благодаря ти Шайнче  Hug

# 515
  • Пловдив
Мира,не останало.Щастлива среща с принцесата и после ще разказваш

Я,напиши какви изследвания искат от Селена допълнително.Какво влиза и не влиза в цената на раждането от изследванията.Консултацията с анестезиолог плаща ли се?Изследвания,правени в друга лаборатория уважават ли?

# 516
  • Пловдив
Елфи, благодаря ти  Hug

Консултацията с анестезиолог е безплатна.
Днес при срещата с него беше важна само кръвната ми група.

Утре съм при моя лекар и ще знам повече за последните изследвания - аз ли ще пускам, те ли ще ми правят.

# 517
  • Пловдив
miraluba, стискам палци за леко и безпроблемно раждане. Чакаме те да се похвалиш, за подробности и мнение.

# 518
Мира,не останало.Щастлива среща с принцесата и после ще разказваш

Я,напиши какви изследвания искат от Селена допълнително.Какво влиза и не влиза в цената на раждането от изследванията.Консултацията с анестезиолог плаща ли се?Изследвания,правени в друга лаборатория уважават ли?

Аз да допълня, че на мен изследванията за Васерман и СПИН вече ми бяха невалидни и сестрата спомена, че ще ми пуснат нови. Не ми ги таксуваха. При раждането носих пълна кръвна картина, която обаче се оказа излишна, тъй като трябвало на анестезиолога, а консултацията вече беше минала. Според мен единствено задължително е картонче с кръвната група.

# 519
  • Пловдив
Пипилотка, точно така е.

В деня на приемането се отива с кръвна група, Спин, Васерман и Хепатит Б (последните три с давност 6 месеца и аз се вмъквам в срока) + вагинална микробиология.
Уважават изследвания правени в друга лаборатория.

# 520
  • Пловдив
Някой да сподели откъде е най-изгодно да се взимат памперси в Пловдив?  Simple Smile
Зависи към коя марка си се насочила... Аз взимам от едно квартално магазинче Huggies 4 (на 36ст. излиза бройката) Peace
Днес Селена откриха новото крило на болницата.На третия етаж има кафенце
Много добре са избрали деня Simple Smile И нека се чува много бебешки плач от там Simple Smile
А някой знае ли утре в колко часа е лекцията за кърмене?
17:30. Ако се интересуваш от темата, срещите на ЛЛЛ, ще са ти много по-полезни (този месец: на 9 - Бебешко кафе и на 25 - месечната среща)

# 521
  • Пловдив
Женска консултация по касата /без тази в Селена/,на която да приемат и след 17 часа и да е с точни часове.Да не се чака пред кабинета неопределено време.Има ли такова животно в Пловдив?

# 522
Женска консултация по касата /без тази в Селена/,на която да приемат и след 17 часа и да е с точни часове.Да не се чака пред кабинета неопределено време.Има ли такова животно в Пловдив?
Др Сюлейман -Тракия в поликлиниката

# 523
В темата обсъждаме само болница Селена, иначе д-р Мерджанов работи до 18:00 мисля.Никога не съм чакала повече от 5мин.

Момичета трябва ли предварително записване за тези лекции в Селена?Аз уж се канех да ходя за кърменето, ама си викам сега трябва да се обаждам да се записвам, а се сетих с последния ден.. ooooh!

# 524
Здравейте,

има ли други бъдещи майки от Пловдив, който ще раждат  през март 2014.
Аз съм пациентка при д-р Минев и термина ми е 21,03,14.

поздрав

Общи условия

Активация на акаунт