АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 91 941
  • 781
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Мише, защо не се чуеш с лекаря ти?
Той ще те посъветва да тръгваш ли натам, и какво да очакваш от него.

# 496
miraluba Това ще направя, просто ми е интересно при другите как е протекло. Първо раждане ми е и не знам какво да очаквам  Rolling Eyes Simple Smile

# 497
Мишето14,моето раждане беше предизвикано с таблетка от предната вечер и лекарят ми беше казал,че до 1-2 часа през нощта би трябвало да са ме почнали болките и вече да съм в болницата.Лекарят беше предупредил дежурните за мене.Аз обаче отидох сутринта в 6 часа с не регулярни болки и те ме очакваха.Аз не съм звъняла на лекаря,те си държаха връзка с него и може би след около час,той се появи.Понеже нещата при мене се проточиха,той не беше през цялото време при мене,имаше и операция.Но през цялото време до мене бяха анезтезиолога и една сестра,която ми държеше ръката.След 5 часа,се наложи спешно секцио и си ме оперира моят лекар.

# 498
  • Пловдив
teodora_popova,кой е твоят лекар? Hug Hug

# 499
  • Пловдив
teodora_popova,кой е твоят лекар? Hug Hug

Минев беше за първото  Mr. Green

# 500
Д-р Минев,беше за първото и сега ще е той Hug Hug Hug

# 501
  • Пловдив
Аз до последно си мислех, че няма да раждам и добре, че беше мъжа ми, че иначе и вкъщи щях да си родя първото дете Embarassed
Отидох в болницата с над 6см разкритие, на лекаря си така и не се обадих (бях сигурна, че няма да родя точно тази вечер). От там му звъннаха веднага и след няма и 10 минути беше при мен. След още половин час малкия проплака Heart Eyes
С второто бях планувано секцио, та си отидох подготвена, че ще ме режат

# 502
Мерси много за отговорите  Simple Smile Някой да сподели откъде е най-изгодно да се взимат памперси в Пловдив?  Simple Smile

# 503
Мерси много за отговорите  Simple Smile Някой да сподели откъде е най-изгодно да се взимат памперси в Пловдив?  Simple Smile

Аз взимам от търговиите на брезовско шосе, Памперс, турско производство и съм доволна. Там цените са най-ниски, даже на промоция в хипермаркетите цените са по-високи от колкото там.

# 504
  • Пловдив
Аз ги взех от Лили- полски са-цената им беше 30 лв за големият пакет.Мен ме посъветваха да си взимам полските Peace

# 505
# 506
  • Пловдив
Днес Селена откриха новото крило на болницата.На третия етаж има кафенце

# 507
Прекрасен ден са избрали за това начало Simple Smile. Да им е спорна и лека работата и крилото бързо да се напълни с новородени!

# 508
А в новото крило има ли стаи за родилки?
А някой знае ли утре в колко часа е лекцията за кърмене?

# 509
  • Пловдив
Днес Селена откриха новото крило на болницата.На третия етаж има кафенце
Кафето май е на 4-тия етаж.

Не знаех че днес е било откриването, но беше лудница.
Толкова много коли на паркинга не бях виждала. Екипи на N3 сновяха навсякъде.

Като звъннах по телефона ми казаха да влизам направо през новото крило, като отидох на място момичето ми каза да ида отзад  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт