АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 002
  • 781
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, предстои ми секцио в Селена (планът е да е със спинална упойка). Може ли някой, който е минал по същия път, да отговори на следните въпроси:

- Кога дават на майката да види бебето и да го кърми за първи път?
когато се чустваш добре
- Захранват ли бебето с адаптирано мляко?
ако нямаш кърма
- Продължават ли да дохранват бебето с адаптирано мляко след като се установи кърменето?
само по твое желание и липса на кърма
Разбрах, че ако се доплати, таткото може да присъства на секциото. Някой може ли да разкаже повече
200лв е удоволствието

# 481
Здравейте, предстои ми секцио в Селена (планът е да е със спинална упойка). Може ли някой, който е минал по същия път, да отговори на следните въпроси:

- Кога дават на майката да види бебето и да го кърми за първи път?
когато се чустваш добре
- Захранват ли бебето с адаптирано мляко?
ако нямаш кърма
- Продължават ли да дохранват бебето с адаптирано мляко след като се установи кърменето?
само по твое желание и липса на кърма
Разбрах, че ако се доплати, таткото може да присъства на секциото. Някой може ли да разкаже повече
200лв  удоволствието

# 482
Преди свиждания по стаите нямаше Thinking. Само за 5 мин в реанимация и после само в стаята за свиждания.

# 483
Преди свиждания по стаите нямаше Thinking. Само за 5 мин в реанимация и после само в стаята за свиждания.
и сега е така  Peace само във Вип стаята може

# 484
Честита нова година,много здраве пожелавам и само хубави моменти да преживяваме в тази прекрасна тема.И аз имам един въпрос.Моля споделете какви чехли си купихте за болницата,нещо изобщо не ми идва на акъла,а хич не помня първият път какви си носих.Стават ли обикновенни джапанки,от тези най отворените.
https://www.google.com/search?q=%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D … .html%3B666%3B500

# 485
  • Пловдив
През 2009 си носих такива и пухени пантофи (беше ноември). Изкарах само с джапанките.
Сега само джапанки мисля да взема.

# 486
През 2009 си носих такива и пухени пантофи (беше ноември). Изкарах само с джапанките.
Сега само джапанки мисля да взема.
Благодаря miraluba и аз раждах февруари 2009 и помня,че беше много топло,но не помня с какво бях обута,но ще си взема и аз джапанки.Като гледам,може би ще си преди мене,така,че ще чакам отзиви:))))

# 487
  • Пловдив
Ще пиша, стискайте ми палци!

# 488
 Peace Praynig PraynigИмаш ги,стиснати са:)))Успех

# 489
  • Пловдив
има вип стаи-150 и 200лв на вечер.Може да имаш постоянно посещение 24ч.Аз бях в изолатора по мое желание,резервирана още седмица преди раждането.Много е скучно,добре че познавам целия екип и прекарвах времето по етажите.Дохранват бебетата ако нямаш кърма.
newsm78 как се резервира изолатора? ooooh!
Аз по принуда и двата пъти си бях сама в стая (първия път, след нормално раждане - в изолатора, втория - след секцио, на втория етаж в самостоятелната стая до реанимацията).
Относно свижданията - и двата пъти таткото си влизаше при мен в стаята, за другите посетители излизах в стаята за свиждане Peace

# 490
аз като раждах пък имаше свиждания по стаите не съм ходила изобщо в тази стая за свиждания цялата ми рода както и родата на жената която беше с мен идваха в стаята  Joy но това е бял кахър по важното е да няма проблеми при раждането и всичко да е наред с бебчо пожелавам ви на всички леко раждане  bouquet

# 491
има вип стаи-150 и 200лв на вечер.Може да имаш постоянно посещение 24ч.Аз бях в изолатора по мое желание,резервирана още седмица преди раждането.Много е скучно,добре че познавам целия екип и прекарвах времето по етажите.Дохранват бебетата ако нямаш кърма.
newsm78 как се резервира изолатора? ooooh!
Аз по принуда и двата пъти си бях сама в стая (първия път, след нормално раждане - в изолатора, втория - след секцио, на втория етаж в самостоятелната стая до реанимацията).
Относно свижданията - и двата пъти таткото си влизаше при мен в стаята, за другите посетители излизах в стаята за свиждане Peace

Малко трудно се резервира  Confused

# 492
  • Точно където трябва
Надявам се, че тук се коментират и други неща за Селена, не само за раждане. Интересува ме как протича там един серклаж и каква е цената?

# 493
  • Пловдив
Надявам се, че тук се коментират и други неща за Селена, не само за раждане. Интересува ме как протича там един серклаж и каква е цената?

Мен също ме интересува, защото скоро ми предстои такъв там.

# 494
Момичета, да ви питам, вие в кой стадий на контракциите отидохте в клиниката? Също така, лекарят кога се появи, още в началото или когато наближи самото раждане?

Общи условия

Активация на акаунт