АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 017
  • 781
  •   1
Отговори
# 465
razel_dazel   bouquet Като гледам какви претенции има девойчето,по добре да си спести 1300лв и да си роди в къщи  Joy Едни учат медицина по 6 години,други без образование-акъл леят на поразия  Joy

# 466
  • Пловдив
Защо пък да няма претенции.Ще има.Нормално е.dani_dani1981 не сме под комунизъм вече,ако си забравила.Имаме право на претенции и на избор относно хода на раждането и всичко свързано с бебето.Тя като майка решава дали да ваксинират детето й.Ти какво си се закахърила?Нали твоите са ваксинирани и предпазени от болестите.Да не говорим,че в западните страни ваксините са препоръчителни,а не задължителни.Ама те нали са по-прости от нас,не са съгласни да са опитни зайчета  Wink

# 467
Kъде са тези теми от форума за и против ваксините? Сигурно е забавно там Simple Smile Може ли линк?  Simple Smile

# 468
.Да не говорим,че в западните страни ваксините са препоръчителни,а не задължителни.Ама те нали са по-прости от нас,не са съгласни да са опитни зайчета  Wink
Те са препоръчителни,и масово се ваксинират.Когато завършиш медицина и специализираш в Европа,няма да мислиш по този начин.Не съм се закахарила,безотговорното решение си е нейно  newsm78

# 469
Kъде са тези теми от форума за и против ваксините? Сигурно е забавно там Simple Smile Може ли линк?  Simple Smile
newsm62 не ти трябва да се филмираш с глупости и ново измислена медицина,от бошуващи хормони на бременни майки

# 470
Записвам се да не ви изгубя и отивам да чета назад . В Селена ще раждам и аз

# 471
  • Пловдив
Абе, има логика в това за ваксините. Съпругът ми също не е много съгласен да се товари организма на бебето излишно.  Thinking Но аз съм поставила всички задължителни ваксини от прагматична гледна точка. Леля ми е пътувала по целия свят. Ами, има държави, в които не те пускат без определени ваксини, та що допълнителни е правила.....Не мога да ограничавам детето си, откъде да знам къде ще я отвее вятъра един ден и дали няма да се наложи да ги прави накуп.  Tired  И да, не са задължителни в другите страни, но една справка за ваксинационното покритие, ще ви даде информация, че явно има начини да ги принудят да ги правят. Доста е висок процентът на ваксинираните деца. Това е бизнес за милиарди......и ние сме прашинка в океана.  Tired

# 472
Освен бизнес,пораженията могат да бъдат фатални  Peace  след като има задължителни.Но всяка майка си решава сама своя избор

Последна редакция: вт, 31 дек 2013, 14:54 от dani_dani1981

# 473
записвам се и аз да следя... Simple Smile

# 474
# 475
Здравейте!
Малко ми остава и съм се насочила към Селена. Има няколко неща, които ме вълнуват, ако имате възможност да ми отговорите на някои от тях ще ви бъда много благодарна.

3. Има ли единични стаи и задължителна ли е детската стая? - не искам нито за миг при никакви обстоятелства бебето ми да е далеч от мен... Не е задължителна, но поне няколко часа след раждането (при мен бяха 6) няма да ти е при теб. Не подценявай умората след раждането!
4. На сайта пише, че ако не искам няма да ме стимулират - верно ли са толкова търпеливи? Така според мен може да се проточи едно денонощие, с окситоцина си родила най-много за 6-7 часа...
5. Колко струва нормалното тези дни там? 990лв.

# 476
Здравейте, предстои ми секцио в Селена (планът е да е със спинална упойка). Може ли някой, който е минал по същия път, да отговори на следните въпроси:

- Кога дават на майката да види бебето и да го кърми за първи път?
- Захранват ли бебето с адаптирано мляко?
- Продължават ли да дохранват бебето с адаптирано мляко след като се установи кърменето?

Разбрах, че ако се доплати, таткото може да присъства на секциото. Някой може ли да разкаже повече

# 477
Благодаря ви за отговорите!
Не съм искала да захващам темата "за" и "против" ваксините - има си такава тема, просто питах в тази конкретно болница за какво точно мрънкат в такива случаи, ако някой го е правил, за да съм подготвена.  Не съм молила и за съвет "дали да откажа", нито пък правя агитации някакви - решението си е мое и на таткото и си е само за нас и нашето дете. Единичната стая специално ми е доста необходима, питах дали разполагат с такива - моя лекар преди месец последно каза, че щели да отварят ново крило с чисто нови стаи и се чудех дали пък там няма повече единични.  Иначе моите бебе дрешки, също са стерилни, тъй като разполагам с необходимата техника за тази цел(автоклав), а като цяло тая работа със взимането на детето ми е супер непонятна - първото си дете родих в ВМИ и там никой и за миг не го е взимал от мен -затоплянето, къпането, захранването - всичко до леглото ми се случваше, но там в стаите външни лица не пускат нито със защитно облекло нито никак, а в Селена пише, че пускат близки със защитно облекло и като са по 2 родилки в стая, аз трябва ли да присъствам на чуждите семейни срещи се чудя...или пък моето домочадие да се изсипе при другото малко бебенце и родилка в стаята? То това е, което ме тревожи - обяснете ми как е всъщност, ако не си го представям баш правилно...защото аз си го представям как вместо бебето ми, висят чужди хора в стаята, а пък детето ми го подмятат разни сестри по детски стаи през час-два - такава ли е схемата?

Весело посрещане отново пожелавам! Simple Smile

# 478
  • Пловдив
машина,ще е от изключително голяма полза за темата ни да споделиш как е минал отказа от ваксини.Нямаме такъв споделен опит до момента.За стаите в новото крило няма как да знаем какви са,защото то още не функционира.
     Свижданията стават в стаята за свиждания.Има свиждания по стаите на родилките за тези с катетър.Докато са с него и докато ги раздвижат.Но по стаите не пускат много хора.Влиза се по двама.И да,ако си в стая с друга родилка се предполага,че има вариант да присъстваш на чужди семейни срещи.Ако нямат единична стая,когато дойде ред да раждаш,може да си платиш и другото легло.Така ще си сама в двойна стая

# 479
има вип стаи-150 и 200лв на вечер.Може да имаш постоянно посещение 24ч.Аз бях в изолатора по мое желание,резервирана още седмица преди раждането.Много е скучно,добре че познавам целия екип и прекарвах времето по етажите.Дохранват бебетата ако нямаш кърма.

Общи условия

Активация на акаунт