АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 024
  • 781
  •   1
Отговори
# 450
Да, четката ясно. Но тези еднократни бикини хич не са удобни. Не става ли да си взема 5 чифта памучни и да си ги сменям. А нали и превръзки се ползват?

# 451
  • Пловдив
Не става ли да си взема 5 чифта памучни и да си ги сменям.

Става,защо да не става

Последна редакция: нд, 29 дек 2013, 08:42 от ♥Elfita♥

# 452
  • Пловдив
Да, четката ясно. Но тези еднократни бикини хич не са удобни. Не става ли да си взема 5 чифта памучни и да си ги сменям. А нали и превръзки се ползват?
И превръзки ще ти дадат.Бикините са твой избор тогава Peace
Тези не изглеждат зле
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9828&cat=93

# 453
Ще поръчам едни да пробвам, може пък и да ми харесат. Ако не - с памучни боксерки, каквито си нося и сега.

# 454
  • Пловдив
Сподели като ги поръчаш,и аз съм се насочила към тях,но все още не съм ги виждала на живо Peace

# 455
  • Пловдив
Аз си бях купила еднократни гащи, но ги ползвах само първия ден. Но съм раждала нормално. Превръзките, които дават са различни размери и първия ден са едни огромни......с обичайното бельо няма как да се ползват. И с "бабешки" гащи трудно.... От втория ден нататък си ползвах обикновени гащи с дамски превръзки. Аз поисках такива, защото за втория ден са едни също доста дебелички.

Не знаех, че липсващите изследвания не се заплащат.  Peace

# 456
аз носих и дрешки за бебчо но може после да ти ги донесе някой при изписването,носих и помпа за кърма и хавлия за баня(дават от там ако държиш да ползваш тяхните)  Simple Smile

# 457
Тези еднократни гащи на Chicco не са много хубави, а и размерите не са кой знае колко големи. Аз си бях купила на Canpol и ми бяха много удобни. Използвах ги всички дни в болницата.

# 458
Аз си купих еднократни гащи на Canpol M/L, но ми се сториха доста тесни. Мъжки боксерки са идеални за случая Simple Smile

# 459
Здравейте скъпи мами. Над час вече чета вашите коментари - ще са ми от голяма помощ. Аз съм бременна в 29 седмица и също съм се ориентирала за раждане в СЕЛЕНА. ходих вече на една консултация - при др.Матев и мога да кажа само хубави неща за него. Надявам се когато дойде момента за раждане /нормално/ да съм все така спокойна и уверена. На всички бъдещи мами желая от все сърце много късмет и красиви и незабравими моменти. Party

# 460
Здравейте!
Малко ми остава и съм се насочила към Селена. Има няколко неща, които ме вълнуват, ако имате възможност да ми отговорите на някои от тях ще ви бъда много благодарна.
1. Някой отказвал ли е ваксини в Селена? Имаше ли проблем? Въоръжена съм със всякакви декларации, ако трябва и нотариално ще ги заверя.
2. Някой отказвал ли е да обличат детето му с техните дрешки и да си е носил свои?
3. Има ли единични стаи и задължителна ли е детската стая? - не искам нито за миг при никакви обстоятелства бебето ми да е далеч от мен...
4. На сайта пише, че ако не искам няма да ме стимулират - верно ли са толкова "търпеливи"?
5. Колко струва нормалното тези дни там?

Весело посрещане и много успехи през Новата Година на всички!

# 461
  • Пловдив
1. Някой отказвал ли е ваксини в Селена? Имаше ли проблем? Въоръжена съм със всякакви декларации, ако трябва и нотариално ще ги заверя. подписваш отказа на информираното съгласие.ще те убеждават,но са длъжни да уважат мнението ти.не е лично мнение,но такава е практиката в болниците
2. Някой отказвал ли е да обличат детето му с техните дрешки и да си е носил свои? това няма да ти го уважат,защото техните дрехи за бебета са стерилни.защо не ги искаш?удобни са и са хубави
3. Има ли единични стаи и задължителна ли е детската стая? - не искам нито за миг при никакви обстоятелства бебето ми да е далеч от мен... има изолатор,където е едно легло,но може да е зает.бебето може да е при теб цял ден и цяла нощ,но ще го взимат за тоалет.може да искаш да присъстваш на тоалета в детската стая.аз присъствах по желание един път
4. На сайта пише, че ако не искам няма да ме стимулират - верно ли са толкова "търпеливи"? казваш,че не искаш оксицотин и това е.няма да те насилят.могат да те придумват обаче
5. Колко струва нормалното тези дни там?

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 23:49 от ♥Elfita♥

# 462
Цената за нормално раждане на здравно осигорено лице е 990 лв. Мен пък ме интересува колко е на здравно неосигурено лице Simple Smile

# 463

1. Някой отказвал ли е ваксини в Селена? Имаше ли проблем? Въоръжена съм със всякакви декларации, ако трябва и нотариално ще ги заверя.

наясно ли си на какъв риск подлагаш детето си без ваксини?Спрете да четете форуми на празноглави майки без мед образование и да сравнявате здравната система на други държави.Подлагате на сериозен риск една беззащитна душица.Ти решаваш сама,за себе си,не искам да те оборствам с решението ти,но почети малко медицина ,а не форуми  Peace

# 464
  • Пловдив
Ваксините не са най-големия проблем, като не иска да не ги слага. Но да имаш куража ти да даваш акъл на лекарите за хода на раждането, а не те на теб, ей на това вече му се вика смелост. Аз обсъдих какво точно искам, но този лекар ми е следил цялата бременност и се споразумяхме на взаимни компромиси. Той знаеше какво да очаква и въпреки всичко непредвидено обстоятелство усложни края на раждането. Ако не беше неговата преценка и бърза реакция, щях да си загубя бебето на финала, точно преди нова година. Помисли как лекар, който те вижда за пръв път, ще рискува сама да водиш раждането си. Това е частна клиника, но там също работят гинеколози и ако не дай Боже се случи нещо с теб или бебето на тяхна територия, ще ги сринат със земята......нищо че има легенди как наказани лекари няма. Това не е голямата държавна болница.....където отговорността се размива и вината са покрива.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт