АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 91 895
  • 781
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Elfi, прекрасна новина дойде с втората ти лентичка  Heart Eyes
Честито и най-прекрасният подарък на термин!

# 661
♥Elfita♥ ,честито и от мен   bouquet

# 662
 ♥Elfita♥ честито и от мен! Много се радвам за новината. На финала е едно пухкаво и сладко бебче.

# 663
Здравейте и от нас Simple Smile.Макар и с малко закъснение да споделя,че на 15.1.2014 в 12:10 се роди нашият Емо - 3,240 кг.,50 см. в Селена Simple Smile.
Родих секцио при д-р Топалова,вторият лекар беше Ненев.Много се страхувах от секциото,но мина доста по-леко от колкото си представях.Искам да посъветвам бъдещите мами,които ще раждат секцио да не се страхуват от операцията,защото лекарите там си разбират от работата и страховете са излишни.Моят страх ми изигра лоша шега.Точно като ме вкараха в операционната се панирах ужасно,в резултат на което пулсът ми мина 150 удара в минута,вдигнах високо кръвно и трябваше да ме приспят незабавно.В момента,в който се видя на монитора пулсът ми всички лекари и сестри в отделението се събраха при мен,започнаха да ми казват да се успокоя и,че всичко ще е наред.След това помня само как ме събуждаха.Всичко мина успешно,но аз не можах да си чуя бебчето как изплаква за първи път.Момичетата,които бяха със спинална упойка,бяха хиляди пъти по-добре от мен,изправиха ги на 4-я час още в реанимацията,все едно не бяха родили преди няколко часа.Мен ме изправиха на следващия ден при това много по-трудно,понеже кръвното ми падаше драстично,когато ме слагаха да седна.Сега вече минала през пълната упойка и видяла как действа спиналната макар и от страни,мога смело да кажа,че ако имате избор,по-добре е да изберете спинална упойка.Определено действа по-добре на организма.Иначе всичко минава,не са ме оставили да изпитвам никаква болка,грижиха се страхотно за мен и днес 7 дена след секциото,се чувствам много добре.Д-р Топалова идваше всеки ден при мен,макар и за малко.Сравнявайки първото си нормално раждане и сегашното секцио,определено сега мина по-леко и безболезнено,но не защото е секцио,а защото болницата в която раждах сега е в пъти по-добра от болницата при първото ми раждане.Изключително много съжалявам,че не родих и първото си дете в Селена.На бъдещите мами успех, всичко ще е наред Simple Smile

Теди,Честито бебенце,много да е здраво и щастливо   bouquet

# 664
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ми кажете дали др. Минев преглежда в събота

Преглежда след лична уговорка.

# 665
  • Пловдив
Здравейте и от нас Simple Smile.Макар и с малко закъснение да споделя,че на 15.1.2014 в 12:10 се роди нашият Емо - 3,240 кг.,50 см. в Селена Simple Smile.
Родих секцио при д-р Топалова,вторият лекар беше Ненев.Много се страхувах от секциото,но мина доста по-леко от колкото си представях.Искам да посъветвам бъдещите мами,които ще раждат секцио да не се страхуват от операцията,защото лекарите там си разбират от работата и страховете са излишни.Моят страх ми изигра лоша шега.Точно като ме вкараха в операционната се панирах ужасно,в резултат на което пулсът ми мина 150 удара в минута,вдигнах високо кръвно и трябваше да ме приспят незабавно.В момента,в който се видя на монитора пулсът ми всички лекари и сестри в отделението се събраха при мен,започнаха да ми казват да се успокоя и,че всичко ще е наред.След това помня само как ме събуждаха.Всичко мина успешно,но аз не можах да си чуя бебчето как изплаква за първи път.Момичетата,които бяха със спинална упойка,бяха хиляди пъти по-добре от мен,изправиха ги на 4-я час още в реанимацията,все едно не бяха родили преди няколко часа.Мен ме изправиха на следващия ден при това много по-трудно,понеже кръвното ми падаше драстично,когато ме слагаха да седна.Сега вече минала през пълната упойка и видяла как действа спиналната макар и от страни,мога смело да кажа,че ако имате избор,по-добре е да изберете спинална упойка.Определено действа по-добре на организма.Иначе всичко минава,не са ме оставили да изпитвам никаква болка,грижиха се страхотно за мен и днес 7 дена след секциото,се чувствам много добре.Д-р Топалова идваше всеки ден при мен,макар и за малко.Сравнявайки първото си нормално раждане и сегашното секцио,определено сега мина по-леко и безболезнено,но не защото е секцио,а защото болницата в която раждах сега е в пъти по-добра от болницата при първото ми раждане.Изключително много съжалявам,че не родих и първото си дете в Селена.На бъдещите мами успех, всичко ще е наред Simple Smile

Честито и на теб! Много здраве на теб и бебчето ти!
Секциото сега по желание ли ти беше, или по медицински причини?

# 666

Честито и на теб! Много здраве на теб и бебчето ти!
Секциото сега по желание ли ти беше, или по медицински причини?

Медицински причини  Sad

# 667
Да са живи и здрави всички новородени бебчета! Simple Smile

Елфита, честито  Hug

# 668
bebetoo  честито ! Благодаря , че сподели   bouquet

# 669
  • Пловдив
Благодаря момичета  Hug Живи и здрави юли ще изпробвам Селена отново

bebetoo,честито бебче!Как минаха дните след операцията.Оставяха ли ти бебето за през нощта.Аз мисля,че няма да мога да се грижа за бебето през нощта и ако някаква акушерка с любезен,който не търпи възражение,ме подкани .... не знам просто

# 670
Елфита, и аз би следвало да раждам юли.
При кой лекар си?

# 671
Въпросче- при естествено раждане кога пускат таткото да си види бебчето, веднага след раждането ли?

Веднага, щом те прехвърлят в следродилна зала, пускат таткото с калцуни и манта да ви види. Simple Smile

# 672
Елфита, честито  EFP лека бременост,юли месец едно пухкаво бебенце с леко раждане
Честито и на новите майки,да са Ви живи и здрави бебоците ,много да Ви радват  bouquet

# 673
  • Пловдив

Още при никой

dani_dani1981 ,благодаря.Кои са добрите лекари за секцио в Селена според теб?

# 674
  • Пловдив
Elfi, не го мисли от сега.
Вторият ден и следващите няколко са най-трудни.

Съвет и към всички на които им предстои - не се престаравайте на ръба на силите си. Ако не се чувствате добре, оставяйте бебето през ноща в детска стая. Все пак това е болница, а не спа.

Сънят и почивката са в основата на възстановяването, за да сте масксимално полезни за детето.

Общи условия

Активация на акаунт