АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 91 926
  • 781
  •   1
Отговори
# 645
момичета,не настоявайте за разкази които само могат да ви притеснят.При всеки протича различно раждането.Не се натоварвайте с нищо,престои най-хубавия момент от живота Ви.Не се втурвайте всички само при няколко лекари които спрягате тук.Има и други много кадърни Аг в Селена,с дългогодишен опит и стаж-Др.Дренски-завеждащ родилно отделение на Селена и 20г.шеф на Весела,Проф.Пехливанив-разражда в Селена и е зав.аг на ВМИ,Др.Топалова-борда на директорите на Селена,Др.Пейчинова...и още имена доказани Аг-та.Но до тук се публикуват само комерсиални и меркантилни имена в цялата тема,а после се чудите защо не са дошли да ви видят.Няма и да дойдат Simple Smile Мили очи ви правят докато ходите на прегледи,ФМ на които не могат да гледат,разраждат ви,и-кой,от къде е Simple Smile В Селена и цял Пловдия няма "доктор и неговия екип".Екипа е на смяна,доктора е вашия.Ако нямате-който е дежурен.Звуча грубо но съм реална,защото съм в "центъра на събитията" Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 22:12 от dani_dani1981

# 646
Да, на мен къде ми беше акъла да прочета първите няколко страници на темата за размененото бебе  ooooh! така се натоварих  Tired Както умирам от страх, сега направо психясах... Не, че се страхувам , че ще ми сменят бебето, но там големи страхотии се пишат и някак си ми повлияха.

# 647
Да, на мен къде ми беше акъла да прочета първите няколко страници на темата за размененото бебе  ooooh! така се натоварих  Tired Както умирам от страх, сега направо психясах... Не, че се страхувам , че ще ми сменят бебето, но там големи страхотии се пишат и някак си ми повлияха.
в селена няма как да стане,това е спекулация

# 648
  • Пловдив
Дани, хубаво си го написала!
На първото ми секцио, вторият чифт ръце в мен освен на моят лекар бяха на проф. Пехливанов. После разбрах, че съм имала късмета точно той да е на смяна.

А този път при приемането и изписването ми попаднах на д-р Дренски. Той ме е израждал преди 34 години. Не съм се и надявала на такава среща.

# 649
в селена няма как да стане,това е спекулация
Не, то става въпрос за Бургас.... ама гадни работи има в темата.

# 650
аз също родих преди 2м при Др.Дренски и му имам пълно доверие за професионализма и опита.Другите които изброих също са много,много добри специалисти.Но освен едни набедени имена които се изписаха в темата,други не видях.Минев също е специалист-НО  Peace в ин витро процедурите.Няма професионалист в две области-АГ и ИнВитро  newsm78

# 651
Въпреки огромното ми желание да родя по естествен път....няма да стане(поради ред основателни причини).Вече си имам дата за среща с моето дългоочаквано бебче.на 24.02.2014 в 08.00часа при любимият ми Д-р Матев.Сега чакам с нетърпение да мине този един месец без проблени ...

# 652
  • Пловдив
Въпреки огромното ми желание да родя по естествен път....няма да стане(поради ред основателни причини).Вече си имам дата за среща с моето дългоочаквано бебче.на 24.02.2014 в 08.00часа при любимият ми Д-р Матев.Сега чакам с нетърпение да мине този един месец без проблени ...

Ще мине!
Пази се и си поспивай повече Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 12:19 от miraluba

# 653
Здравейте,

има ли други бъдещи майки от Пловдив, който ще раждат  през март 2014.
Аз съм пациентка при д-р Минев и термина ми е 21,03,14.

поздрав

Здравейте мами, моя термин е 27 март 2014г. при д-р Матев.  Peace

# 654
Искам и тук да честитя днешния празник на целия екип на "Селена"  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря ви ,че ви има ! Специално на акушерката Павлова огромни благодарности !  bouquet

# 655
Пандора,попитай.Ще е полезно инфо за темата.

Д-р В. Даскалов прави секцио и на пациенти, които не са следени от него, като е добре да се срещнат по-рано, за да уточнят подробностите.

# 656
Здравейте, може ли да ми кажете дали др. Минев преглежда в събота

# 657
Теди , честито  Hug

Аз искам да попитам,понеже вчера водих малката при д-р Молева,която работеше в Селена,искам да попитам дали пазят картони с данни на децата и мога ли да изискам тази информация ?

# 658
  • Пловдив
искам да попитам дали пазят картони с данни на децата?

Според мен пазят епикризите,но чак картони,не.Трябва да питаш в Селена

# 659
искам да попитам дали пазят картони с данни на децата?

Според мен пазят епикризите,но чак картони,не.Трябва да питаш в Селена
Ще звънна днес , благодаря  Peace

Общи условия

Активация на акаунт