2880лв накуп за майки-студентки - 11

• 43 912
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, това за регистъра какво е, аз като се запиша през октомври, според вас декември дали ще съм в регистъра, имат ли основание да откажат ако не съм и как се проверява дали си в регистъра?

# 286
Имам въпросче.. получих помощта с първото си дете.Сега очаквам второ през декември, септември си записвам магистратурата редовно..имам ли право на помощта втори път?

# 287
Здравейте и от мен. Записвам се да следя темата.
Днес бях на първи учебен ден хахаха
Аз родих на 27. 05.2013 г. На 27.07.2013 г. ми дадоха уверение за студент и подписи печати и днес ми въведоха само факултетния номер. Искам да попитам трябва ли сега ново уверение да вадя понеже това е от юли месец или важи и това?

Нали това е документа?

# 288
Имам въпросче.. получих помощта с първото си дете.Сега очаквам второ през декември, септември си записвам магистратурата редовно..имам ли право на помощта втори път?
Имаш право.
тедката, аз бих си извадила ново уверение.

# 289

Защо, няма да го приемат ли?

# 290

при нас искаха да са от същия месец , в който подавам документи

# 291

Благодаря много. Какво точно трябва да кажа в университета, за да не объркаме документа?

# 292
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Благодаря много. Какво точно трябва да кажа в университета, за да не объркаме документа?

Че ти трябва уверение за пред социалните, че си в редовна форма на обучение  Peace

# 293

Че ти трябва уверение за пред социалните, че си в редовна форма на обучение  Peace

Благодаря много.  Hug

# 294
Здравейте, имам питане от последните изменения за тази помощ.
Сега октомври ще записвам редовна магистратура,а съм родила 12,2012г ( т.е окомври правим 10м. ).Ще имам ли право на тези 2880лв или не?

# 295
Здравейте, имам питане от последните изменения за тази помощ.
Сега октомври ще записвам редовна магистратура,а съм родила 12,2012г ( т.е окомври правим 10м. ).Ще имам ли право на тези 2880лв или не?

Вече не.

# 296
Здравейте, мами Simple Smile
Отдавна следя коментарите, но вече реших и аз да попитам нещо  Embarassed
Бихте ли ми казали дали, ако се запиша магистратура редовно обучение, трябва да ходя редовно на лекции? Смисъл такъв, мога ли да си взема уверението, че съм студентка, да си подам документите в социалните и да не се явявам на лекции?  newsm78
По принцип терминът ми е на 31.10.13.
Благодаря ви  bouquet

# 297
Това зависи от университета, може да пададеш молба да си на 50 %, а ако вземеш помощта и после може да прекъснеш сигурно.

# 298
Благодаря за отговора, kadrova4e Simple Smile
Става въпрос за Икономическия във Варна. Номера е там, че няма да имам никакво време за лекции....

# 299
Няма защо, щом няма да имаш време, може и да не се наложи. Аз също не знам дали ще мога да се вясна на лекции, още не знам кога ще са, но ако са ноември, ще съм края на 9 месец и не знам как ще ходя  Laughing Laughing, но поне при нас по-късно дават в заповед, ако не си ходил и т.н, аз най-вероятно преди това ще съм прекъснала вече.

Общи условия

Активация на акаунт